Отговори
# 435
Вярно е, очевидното е очевидно. Ферит и Суна са на камара, и Сейран ги видя, макар че това не е толкова важно.
Ферит още първи епизод 1 сезон трябваше да си приеме избраната булка, и да прави с нея каквото си иска, любов, деца, семейство. А Сейран да учи да да успее в живота. За какво беше целия цирк?

# 436
Наистина тези пламъци от къде са на кадрите?

# 437
Бирса писала под един коментар, че не било сън, направо ще повърна, честно.🤮🤮🤮🤮🤮🤮

# 438
Че Бирса истини ли пише, често не ни ли лъжеше? или греша, защото ми се иска?

# 439
От камина са, романтика, братче
Blush
Наистина тези пламъци от къде са на кадрите?

# 440
Че Бирса истини ли пише, често не ни ли лъжеше? или греша, защото ми се иска?

Дано лъже отново, ама не знам.

# 441
Метеорита на Емруллах лети към техните глави.

# 442
Мистери, сменяй корицата, моля те. Имаме нови горещи кадри! ...
Извинявам се, но това надминава и моето търпение. Срамота е, как може някоя глава изобщо да го помисли. Предлагам да трият фрага, и нов ...

# 443
Ако това е истина, то Суна никога не е обичала Аби, а за Ферит не е невъзможно. Той намери повод да бъде с кака, че колко му е със Суна бързо да забрави, че е сестра на Сейран. Още помня страстта му към кака и тук е същото. Тези сцени ги играе еднакво в този сезон и затова имаме чувството, че СейФер са мъртви, няма я магията им. Малко проблясваше от нея в няколкото сцени докато чакахме кака да се махне и след това край.

Дано се случи чудо и ги махнат тези кадри, както целувките със Синан в мола, дай Боже! В Х много турци се бунтуват.

# 444
Големите страници в Х, които отразяват новините за сериали и филми и те са потресени. Егати резилът.😵‍💫

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 23:51 от Lilia*

# 445
Някой гледал ли е телевизионната версия на фрага?

# 446
Гледах отново фрага (не знам как си го причиних 🫣) и ми направи впечатление, че докато Суна говори и е с чаша в ръка зад белия диван има стена. В кадрите, когато Сейран е на вратата и уж ги вижда (отражението с камината), диванът е в средата на стаята. Не се вижда стена. При целувката камерата също ги снима от двете страни. Не знам чисто технически дали може да се заснеме и от двата ъгъла, ако диванът е до стената. Освен това и светлината в сцените ми изглежда различна.

# 447
  • София
Тв версията е същата, не съм я гледала, но питах човек, който няма да излъже. Имах и аз някаква надежда, но уви.

Ето как плачат по стаите, че нали миналия път имаше хора, дето не вярваха

https://x.com/gomezsftstyles/status/1871999057046188325?t=CmuKYT … kSWoSVQCZ38g&s=19

Кориците май вече ще са само на Афра и Мерт, тази не мога да я сменя.

О и аз забелязах някои неща, след като реших да си причиня фрага на забавен каданс, но спокойно, утре озета ще ни затвърди простотията, която показаха.

# 448
Това не знам дали е вярно, но дано я изрежат тая извратенящина.🥴

# 449
Голям резил.. Нямам думи просто, ако е истина.. Пък дори  и да е сън на Суна,  пак е решил. Нямат  никакво въображение,  да напишат нещо стойностно и интересно.

Общи условия

Активация на акаунт