Отговори
# 450
  • София
За мен това е жива подигравка с феновете. И няма значение дали е сън или действителност. А доколкото разбрах, таткото на Мерт първоначално е харесал фрага и после си е махнал лайка. За какво говорим.....

# 451
За мен това е жива подигравка с феновете. И няма значение дали е сън или действителност. А доколкото разбрах, таткото на Мерт първоначално е харесал фрага и после си е махнал лайка. За какво говорим.....

Абсолютна подигравка е, освен че е гнусно.

# 452
Вай,вай,вай тоя трейлър направо ме уби бе  Thinking
Тая седмица ни разбиха с трейлърите  сега да видим серията в петък каква ще е  Thinking
Според мен това между Ферит и Суна не може да е истина. Няма никакви индикации до сега ,че такова нещо може да се случи между тях.Да Суна се беше пообъркала преди може и сега пак да е превключила ама за Ферит имам дълбоки съмнения ,че може да направи такова нещо.  Thinking
Не знам ,няма да мисля повече по тази  сцена и ще изчакам до петък без да се нервирам и навивам. И преди се е случвало в трейлърите да има подвеждащи кадри и после да се окаже нещо съвсем различно в епизода.
За случващото се между Ферит и Суна не съм сигурна дали е реално или нечий сън или кошмар,нооооо за съжалени това което прави Абидин май,май си е съвсем реално.Той горкия само чакаше една малка грешчица от някой от Корхан ,за да се върне пак към желанието си да отмъщава. Angry През десет планини в десета отиде ,за да си намери нужното оправдание да мрази Ферит.Изкара от нафталина вече напълно забравената пианска целувка между Суна и Ферит ,за да си подхрани допълнително неприязънта към Ферит и с подкрепата на маминка ей го на  готов отмъстител излезна от него.  Angry
Суна може и да е правила грешки може и още да направи, но Абидин доста умело си ги използва когато и както на него му е удобно да и ги плесне в лицето и да и каже и покаже колко е недостойна. В началото на втори сезон постъпи така като изкара Суна единствена виновна ,че се е омъжила за Сафет ,а сега пък използва целувката между Суна и Ферит ,да се надъха срешу Корхан.
Аз лично чакам с нетърпение епизода в петък да ги видя тия мушмороци сценаристите какви са ги измисли този път .И много ,много ,много силно се надявам ,че не съм се излъгала и няма да има нищо  между Ферит и Суна ,и  всичко най-хубаво и позитивно ще се случи между Ферит и Сейран   Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover    Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover    Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover
Мерт обица ли има на ухото или на мен ми се привижда.  Thinking
Представям си Ферит да се появи с такава обица пред дядо си  Simple Smile  Simple Smile Simple Smile Струва ми се ,че на малкия ага ще му откъсат ухото барбар с обицата     Simple Smile   Simple Smile   Simple Smile

Афра с всичките си корици през  тази година-мноо красива.  Heart

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 00:54 от Eny87

# 453
От вълнение и нетърпение за следващ епизод преминах към раздразнение,нервиране и страх.Не съм допускала,че ще финиширам с чувство на отвращение от предстоящ петък.От хубаво леко питие и цигара по време на епизод преминах на апарат за кръвно,цигара и твърд алкохол.Този петък съм на цигарИ и деган.Къде ще му излезе края ме е страх да си помисля.Не искам да идва петък щото няма да се въздържа да не гледам,но се чувствам ограбена още отсега.

# 454
Ами ако Ферит прави това нарочно, за да покаже на Сейран каква е в действителност Суна (макар че този етап при нея май отмина)? Затова Сейран не изглежда изненадана.

Интересно с кого разговаря Суна?

# 455
  • София
На мен веднага ми направи впечатление, че не показват Суна с кой си говори през цялото време. Дори са се постарали и ръката да не се вижда като си казват наздраве. Изведнъж я дават с Ферит.
Всъщност Суна е с различни дрехи, това са различни сцени или така ми се иска.
Да не говорим, че Ферит не би изневерил на Сейран. Това ако са го написали показва само колко непоследователни са героите за пореден път. Той никога не е имал чувства към Суна, това се вижда и в последната серия. Сега й говори някакви глупости. Та този човек мега пиян се заключи, да не го нападне Пелин, сега алкохолът ли ще е оправданието 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Не си струва нервите, много пъти съм писала, че за мен трети страни са червената линия, но това вече минава всякакви граници.

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 02:47 от MysteryG

# 456
Халис май говори на Сейран, защото в руския превод думите му са "Разруши семейството, сестра си и нас, за да бъде той щастлив". Аби пък казва на Суна "Само направи както иска Ферит", по-късно (може би) се пита къде е по-това време Суна. Знаем, че кадрите са хаотични, но факта, че целувката е страсна, изтри цялата магия на СейФер. Тъкмо бях забравила кадрите със страстите между Ферит и кака, и отново се отвратих. Поне с Пелин нямаше такава страст (или удобно съм забравила).

Във фрага с бремеността на Суна липсва размазания фон, а после в епизода е добавен. Може и сега да е така.

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 03:09 от ani.zaiche

# 457
Само едно нещо забелязвам, че коментарите избухнаха всики пише, коментира. А когато имаше два епизода любов и разбирателство няма много за коментиране.
Сценаристите постигнаха това, което искаха с тази сцена и като нищо ще я превърнат в сън.😏

# 458
Нещо не мога да спя напоследък,та изчетох де що коментар има.Страшно е!Разпънати са всички подред,а Мерт и Берил не са хич пощадени,че са изиграли целувката толкова страстно. Мазало е!Да видим какви ще са последствията от всичко това.

# 459
Аз мисля,че Абидин си представя тази сцена

# 460
  • София
Те са актьори, играят така, както им каже режисьорът. Ясно е кой и защо го прави.
Събудих се с мисълта, че е реалност. И въпреки всичко, Ферит, който показват 90 серии, не би го направил.

# 461
Добро утро. ☕️
Мисълта ми тази сутрин е, че в тази психо-драма, най-много пострада психиката на зрителя. Психоложката къде остана?, трябваше да лекува двама души, а разболява стотици хиляди. Ако е социален експеримент, успешен е, най-голямо взаимодействие има, когато разделят СейФер, а моралът в семейството все още съществува...
Иначе Ифакат и Орхан бяха любовници в същия сериал.
Чувствам се като опитно зайче ....

# 462
Добро утро, мацки! 🫶
Тия извратените подлудиха фандома, някои хора не са спали да изследват трейлъра!

Не знам на кой му пука за на Абидин извратените мисли, ако въобще е това! Например аз въобще не се вълнувам нито от Абито, нито от Суна!
 СейФер са важни за мен! Ако няма СейФер, няма и Ялъ! Самото заснемане на такава сцена е супер гнусотия, можеше да се случи и по друг начин! В други сериали такива тъпотии вървят, но там ги няма СейФер, който вълнуват хора от цял свят! Думи нямам, не мога да си обясня ,защо се наложи да покажат това! Дано в епизода излезе нещо хубаво, че както е тръгнало и АфРам вече няма да задържат и останалите зрители на сериала!

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 08:32 от BELL-

# 463
Добро утро!
Аз съм по-ядосана и омерзена и от вчера!🤢😡
Убедена съм, че това не е реалност, но....
Рейтинга толкова падна, че вече стигнаха до земното ядро, докато копаят дъното 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ в опит да видят зелени стрелкички. И ще ги видят вероятно 🤦‍♀️🤕...Но ние сме за бой, дето по време на коледните празници се занимаваме с простотиите им ☹️.
Жалки са наистина, жалки.... Заради рейтинг си продадоха душите на дявола и плюха на сериала и СейФер 🤐😤🤬🤬🤬👿. Умишлено и целенасочено е заснета тази сцена така...Получиха си взаимодействието, дано са доволни 🤬🤬🤬.

# 464
Здравейте, момичета!

Този път няма да видят повишаване на рейтингите, убедена съм. Снощи минаха линията на търпимост на феновете. Да докараш супер успешен сериал с актьори като АфРам дотам, че чак страници, които пишат за 100 други сериала и се предполага, че не влагат толкова чувства при коментирането, да напишат, че се отказват от гледане, какъв дебил трябва да си? За феновете да не говорим, хората са отвратени. 🤐

Общи условия

Активация на акаунт