Отговори
# 570
Сташе, това се знае от началото на сериала. В интерес на истината, реалната история е доста по-хард.

За оправяне на вкуса Grinning

# 571
Освен възмущение отнасят вече и подигравки.

# 572
Освен възмущение отнасят вече и подигравки.
Тия явно изпитват някакво извратено удоволствие,продължават да натискат дръжката на ножа във фандома.

# 573
От Х, във връзка с думите на Мерт от интервюто:

Тълкуването на интервюто на Мерт за отразяване на настоящата ситуация е ориенталска хитрост. Разбира се, съгласен съм, че историята трябва да бъде дадена такава, каквато е, НО ако този път е бил отклонен много пъти, връщането към историята на героя, „когато им е удобно“, е неуважение към публиката. #YalıÇapkını

# 574
# 575
Може ли превод?🙏

# 576
# 577
Белл, благодаря!🌹

Как го тълкувате това?🤔

# 578
Емрулах да си го на..... От снощи след фрага беше много хавалъ, философски размисли фалан, сега взе да репоства Кадир от март месец.

# 579
Нищо не мога да тълкувам, само се надявам, нищо от това, което видяхме да не е истина! Или пък ако Суна пак е пощръкляла Феро да я постави на мястото ѝ, че ми писна вече и от нейната простотия

# 580
Ще рискувам и утре ще гледам епизода Joy дано това дори да е финалната сцена получим отговор на големия въпрос.
И все пак... такава страстна целувка между Суна и Абидин не съм виждала, пък и беше голямата любов. Можеше по-приемливо да се загатне тази пошлост та дори и в главата на някой да е.

# 581
Делулу, според  мен Абидин и да иска не може да пресъздаде страстна целувка Blush
И аз ще гледам, пък каквото сабя покаже Stuck Out Tongue Winking Eye

# 582
  • София
Аз повече серия на пряко излъчване няма да гледам.
И при положение, че обикновено съм положително настроена, моето мнение е, че това си е абсолютна реалност, никакъв сън не е. Да дават каквото искат, Емрулах го хейтя и псувам всеки ден в Х и ще е така докато не ме блокира. За 24 часа последователите са му намалели с 2300, изплаши се и репоства Кадир. Само, че хората ще страдат, но ще им мине, а неговата заплата зависи от това и когато търси взаимодействие за новите им проекти, ще се моли, но ще си получи заслуженото.

# 583
В сцената, която даде Емрулах от стар епизод, Ферит казва на Суна: "Ти не си Сейран". Дано сега я повтори на Суна. Моля се сцената да не е истина. Ако е истина, аз не бих простила и след години. Ще яхна метлата и надалеко и от Ферит и от Суна, с дете, без дете, няма значение. Тези хора ще са мъртви за мен. Защото по-голямо доказателство за липса на любов не виждам. Горкия Аби и сърцето му. С кого ли пие Суна? В Х имаше зад кадър в заведение и твърдяха, че Суна пие с друг мъж и си тръгва с него. Иска ми се да е вярно. Дали пък майката на Аби не му е споменала (без подробности), че когато излязоха след подписването на ипотеката, Ферит целуна Суна, и това да е предизвикало подобни представи в Аби. В истинската история доста неща не съвпадат със сериала. Там 9 годишната любовница на Ферит влиза в лудница и той със съпругата си я посещават. Суна, ако пак си представя такава сцена с Ферит, подобна на сцената в неговата стая и бременността, то май тя е за там.

И в Х питаха за трети фраг. Дано рейтингът да падне с поне 1 в АВ, тогава ще съм щастлива и удовлетворена.

# 584
До утре ми се струва, че тази пошлост няма да я има. Но въпреки това, горчивината у феновете ще остане.
Защо беше нужно въобще да се снима нещо подобно, дори и да е сън или видение на някой.
Снимано ли е, снимано е. Още повече, че подобно нещо не може да е монтаж или наслагване, както някой
го тълкуват. Ако беше нещо по скромно, а то страст и нещо повече.
Вярно, актьорът е длъжен да изпълнява сценарият. Тук обаче възмущението е повече от това, че сестрата
пожелава мъжът на сестра си, а не само целувката, която е много пък интимна. И двете неща са неприемливи.

https://x.com/i/status/1872004939486269603

Общи условия

Активация на акаунт