Аз имам жилище, собствено и изплатено. Никога не бих гледала отвисоко на човек живеещ с родител/и и не бих го зачеркнала като потенциален партньор заради това. Както и не мога да допусна, че мъж ще отсвири жена, която му харесва по тази причина. Особено след като действието се развива в България, където е повече от нормално и общоприето да живеят няколко поколения под един покрив е смешно да се твърди, че мъжете са се покрили заради съжителство с майките.
Просто тези са били бройкаджии, може и женени да са били, едва ли някога ще се разбере, а няма и голямо значение.
Съгласен, но при мен всички допирни точки, които съм имал с мамини и таткини, не са завършвали добре.
И проблемът никога не е бил, че в момента, временно, или постоянно живее в тях си.
И аз съм живеел в нас си. Нямам познат, от София, който да не е бил в тях си, като ученик, студент.
Абсолютно никой не е излизал под наем, еле пък теглил ипотека. В по-късни години вече или си остават сами в родния имот, или емигрират, или сменят локация по една, или друга причина.
Ипотеките и наемите са за тези от провинцията основно.
Земи, ниви? Декарът в момента се продава средно 2-3к, дори и повече на някои места в Добруджа. Само 20-30 са достатъчни за прословутата първоначална вноска. Но това не е достатъчно. Има ремонти, обзавеждане. Нужна е и твърдата, сигурна и постоянна заетост, с адекватно възнагражданение, с което не само да се покрива вноската, но и да се живее нормално. Ако ще е за нея само, и на хляб и сол, по-добре да си седят по родните места и облагородяват и другите райони, че тук се задръстихме вече.