Защо мъжете бягат от жена, която живее с майка си?

• 29 012
  • 895
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Има спорт в ТУ, включително и балет.

# 601
Извинете, нещо не схващам развитието на темата – обсъждате спорта в университетите заради бягането на мъжете от жените, които живеят с майките си, и дали няма опасност, ако не бягат достатъчно бързо, да бъдат хванати, зашеметени, охомотени и опръстенени? Или? Rolling Eyes

ПП Чак сега ми проблесна защо в нашите училища и университети спортът е задължителен... Виж ти, виж ти!

# 602
  • Пловдив
Извинете, нещо не схващам развитието на темата – обсъждате спорта в университетите заради бягането на мъжете от жените, които живеят с майките си, и дали няма опасност, ако не бягат достатъчно бързо, да бъдат хванати, зашеметени, охомотени и опръстенени? Или? Rolling Eyes

ПП Чак сега ми проблесна защо в нашите училища и университети спортът е задължителен... Виж ти, виж ти!
Точно тъй Simple Smile В техническия всички са спортни бегачи, а за тия от Спортната академия даже не искам и да си помислям!

# 603
„Бягайте за здраве“ е рекъл поетът... Laughing
И мъжете бягат, де ще ходят. И жените бягат, след тях обаче...
Може и обратното, но това е за друга тема. Важното е да се бяга.

# 604
# 605
  • Paris, France

Хаха. За много години, Как Сийке! Все така да ни радваш!

За мене спортът е допълнителна, излишна загуба на време. И без това всички спортуват нещо. По-удачно ми се вижда да им дават намаления за стадиони, кортове, зали и басейни и така всеки да си прецени кога и колко да спортува. И дали 😻. Едното ми дете кара колело с баща си и не ще да се вре по зали. И без това много студенти пътуват по 2 часа до унито и по толкова обратно, ако и със спорт им удължат дните, отиде!

Там, където учат децата ми в момента няма кой да гони мъжовете. Момичетата са 20-28% от студентите и повечето арабки, черни, азиатки (жълти), с тук там някоя от Пакистан или Индия. Нито им е в културата да ходят с мъже, нито родителите им биха приели. На отворените дни тук ходят с родителите си. Даже и отсъствията им и оценките ни ги пращат. Идеята е, че сме длъжни да ги издържаме до 25г и съответно имаме право за знаем как върви учението. Едно време в ТУ, тогава МЕИ беше същото с % жени. Във ВИАС (Висш Институт по архитектура и строителство) също.

Всичките ми съученички, които отидоха да учат в МЕИ се ожениха млади и много добре. Ето идеи за намиране на качествен съпруг и бързо излизане от родителския дом. 🐸

# 606
  • Пловдив
А, вЕрно ТУ е силно кочовски университет. Минимум 2:1 е съотношението мъже:жени. И си има доооооста симпатични инженери. Т'ва от опит.

# 607
Не разчитайте. Ние бяхме около 50/50. То и приемаха така.  Първите 50 с най-висок бал, кандидатствали за съответната специалност, от момичета, и първите 50 от момчетата. Съответно минималният бал за момичетата е с няколко единици по-висок, отколкото за момчетата, защото изкарват по-високо оценки.

# 608
  • Paris, France
Е, защо такава дискриминация? Тук изпитът е за всички и се класират според оценките, като полът няма значение. Има и университети, в които няма приемен изпит, но тогава оценките от матурите трябва да са много добри. Има и с тестове и събеседване.

Аз се учудих, че във Франция - светска държава с развита еманципация, има такъв дисбаланс в инженерните специалности, че и в компютърни науки, където не би трябвало да има разлики и даже може да е супер женска професия. Даже и в арабските страни е по-малък дисбаланса.

Значи си имала конкуренция, кукумицинка и е цяло чудо, че не си останала сама с 15 котки. Е, пак си ги имаш котките. Да сте живи и здрави!

# 609
Всичките ми съученички, които отидоха да учат в МЕИ се ожениха млади и много добре. Ето идеи за намиране на качествен съпруг и бързо излизане от родителския дом. 🐸
Затова МЕИ (ТУ) и УНСС са близко - за баланс на половете.
Потвърждавам - техничарите изобщо не гледат дали момата живее с мама/татко. Важни са други неща - да мигаш умно, докато говорят за техническите въпроси.Grinning

# 610
Потвърждавам - техничарите изобщо не гледат дали момата живее с мама/татко. Важни са други неща - да мигаш умно, докато говорят за техническите въпроси.Grinning
Като мойта жена. 30 години не можах да й обясня каква е разликата между ток и напрежение.
Ама иначе мига правилно.

# 611
Е, защо такава дискриминация? Тук изпитът е за всички и се класират според оценките, като полът няма значение. Има и университети, в които няма приемен изпит, но тогава оценките от матурите трябва да са много добри. Има и с тестове и събеседване.

Аз се учудих, че във Франция - светска държава с развита еманципация, има такъв дисбаланс в инженерните специалности, че и в компютърни науки, където не би трябвало да има разлики и даже може да е супер женска професия. Даже и в арабските страни е по-малък дисбаланса.

Значи си имала конкуренция, кукумицинка и е цяло чудо, че не си останала сама с 15 котки. Е, пак си ги имаш котките. Да сте живи и здрави!

Т.е. трябва да съм само аз от женски пол и всички останали от мъжки, че да нямам конкуренция и да имам някакъв шанс мъж да ми обърне внимание ли? Joy

# 612
  • Paris, France
Т.е. трябва да съм само аз от женски пол и всички останали от мъжки, че да нямам конкуренция и да имам някакъв шанс мъж да ми обърне внимание ли? Joy

Не. За обръщане на внимание мъже бол. За да те вземат барабар с 16 или 6 (ли беше) котки си трябват топки.

В УНСС по мое време нямаше баланс на половете. Повечето студенти бяха мъже. При чужденците мъжете бяха поне 90%. Сега може да е различно, но преди 35-40г беше така.

# 613
Аз не съм гледала котки, все бях по квартири. С мъжа ми, като се събрахме, вече доста време беше минало, доведе първото коте, полупрогледнало, още не ядеше, след като цяла нощ и на следващия ден пискаше под прозореца ни. После една бременна доведе и малко след като роди, решихме, че трябва да се изнесем в къща. Иначе аз и без котки си живея, даже догуша ми е дошло от котки.

# 614
  • София

Идеята вероятно е да се направи списък с университетите, които създават добри бегачи и жените да не ги допускат в свалки, демек да ги спасяваме от професионални бегачи. Останалите не са добри в бягането и дамите могат да ги настигнат някак. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт