Защо мъжете бягат от жена, която живее с майка си?

• 28 830
  • 895
  •   1
Отговори
# 885
И тогава не е била за изхвърляне, ала до някои истини стигаме по-късно.

# 886
Няма да е била баш дърта, щом са били черни Trollface

За 24 годишен мъж 40 годишна си е баш дърта. Wink

Ами 24-годишен, предполага се работещ, да живее при тези условия. Не ми казвай, че е нямало квартири без хазяйки. Значи не е да са те зарязвали, защото много обичат да ходят по заведения и са много меркантилни, както се твърдеше, а пък ти си домошар и предлагаш домашен уют с хазяйка, живееща в другата стая и ползваща общата баня.

# 887
  • София
Ми, не е имало.
Баба ми даваше стаи в общ апартамент, живя си с пилот къмту 10 години. Не да е нямал пари.

Бънди, време е ти да ставаш хазяин и да оставяш любовни “бележки” Laughing

# 888
  • Обран бостан ;)
Сит на гладен не вярва. Като ти се случи ще ме разбереш.

И тогава не е била за изхвърляне, ала до някои истини стигаме по-късно.

Именно, именно. За жените (особено старите моми) май повече важи.

# 889
Ми, не е имало.
Баба ми даваше стаи в общ апартамент, живя си с пилот къмту 10 години. Не да е нямал пари.

Бънди, време е ти да ставаш хазяин и да оставяш любовни “бележки” Laughing

Това коя година е било? Имам роднина, родена в началото на 70-те, и беше по квартири без хазяин в тях през 90-те години на миналия век. В същото време и тук съм чела, сравнително наскоро как живеят с хазяйки - една потребителка, тази, чиято колежка се боядисвала с евтина боя за коса, се оплакваше, че хазяйката ѝ си оставяла мръсните чинии в общата мивка с дни. Та смея да твърдя, че поне от 30 години е въпрос на финанси дали ще намериш самостоятелна квартира или стая при хазяи.

# 890
  • София
Сега е въпрос на пари, бих казала до 2000 г е било въпрос на предлагане, предвид голямото вливане на хора от страната.
Особено на апетитни локации, то и половината квартали не съществуваха.
За София говоря.

# 891
Имаше и самостоятелни квартири без хазяин през 90-те, за София говоря. Не съм била на възраст да ги ползвам лично, но дори и тогава имаше. По време на моето студентство пък съм съвсем сигурна, че имаше, с очите си съм виждала.

Та за кои години става въпрос, когато е нямало квартири без хазяин, но е имало изобилие от заведения и дискотеки за желаещите излизане девойки, докато ти стоиш при хазяйката с черните косми?

# 892
  • София
По същата логика, пилота на баба ми е бил бедняк, а не беше.
Беше доста заможен мъж, правеше прекрасни подаръци на бабичките във входа и всички въздишаха по него. Задоми се, сигурно в 40-те си е бил и доведе жена си също в квартирата, две години бяха и с бебе, докато им се построи кооперацията и я обзаведат.

Ако целиш да обидиш персонално Бънди, че е бил беден мизерник - твоя воля.

# 893
  • София
1980 - 83 г. моя братовчедка живя в самостоятелна гарсониера, на първи етаж. Ходех и на гости - беше доста смотано и мизерно апартаментчето, полуобзаведено. Наема - 120 лв + отделно ток и вода.
Проблема преди 1990 г. беше ограничението на собствеността - едно семейство, една недвижима собственост. Тогава често се случваше семейства да се разведат за да си запазят наследен от бабите апартамент. Също и разни частни лекари и стоматолози като им забраниха частната практика трябваше по някакъв начин да си запазят бившите кабинети. Да, малко бяха самостоятелните квартири. Но се намираха, с повече търсене.

# 894
  • София
Ехе, кога забихте...
В края на краищата е 2025 и нещата не са като едно време.
Моята младост е към края на века, тогава вече имаше квартири достатъчно.

# 895
  • Sofia
Тук стана малко като "Гласове и мелодии, които помним" с аромат на мусака.
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт