На Коледа се случват чудеса, а през ЮНИ ще прегърнем нашата сбъдната мечта. - тема 2

• 37 179
  • 804
  •   1
Отговори
# 135
Авис Медика, Плевен
Здравейте! Записвам се към тази тема. Термин 29.06 момиченце🎀 15 г.с
Много сте готини всички, изчетох цялата тема.
Лежа за задържане вече за трети път като имам контракции/менструални болки/ и кървене. Терапията казват е максималната: утрогестан 3х2, алеракт, литичен коктейл, папаверин и кормагнезин. Интересното е, че последните два дни нищо като че ли не влияе на контракциите и кървенето, получавам си ги като по часовник около 17ч и продължават с часове. Някоя мама минала ли е през това?
В коя болница си?
Аз съм в Нажеда София и лечението ми е почти същото. Пожелавам ти бързо възстановяване!

# 136
Момичета, да ви попитам ако някоя от вас ходи на хематолог, можете ли да препоръчате за София.

# 137
В болницата са направили тест, сега вече е грип А ... направо нямам думи.....Никога не ми се е случвало такова нещо, горкото дете. Пратили са го вкъщи да се лекува...Това ако ме застигне сега и мен, горко ми...

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 14:38 от AirplaneMode

# 138
AirplaneMode Първо е бил със грип Б ,сега със грип А така ли? Или и първия път е бил с грип А и не са го лекували правилно?

# 139
Беше с грип б, сега А. Явно е възможно един след друг, но досега не бях виждала такова нещо
AirplaneMode Първо е бил със грип Б ,сега със грип А така ли? Или и първия път е бил с грип А и не са го лекували правилно?

# 140
Peperuda23, аз ходя при д-р Тончев от 8 г.с. и съм много доволна от него. Заради вродена тромбофилия, която ми откриха при изследванията в началото на бременността, съм на терапия с Фраксипарин всеки ден, която той ми назначи. И всеки месец съм при него да ми пуска изследвания.

Момичета, да ви попитам ако някоя от вас ходи на хематолог, можете ли да препоръчате за София.

# 141
Плюс едно от мен за д-р Тончев хематолог. Момичета, вие правихте ли НИПТ тест и в коя седмица?

Бързо оздравяване на всички мами и дечица ♥️

# 142
Аз правих в 11 г.с.

Плюс едно от мен за д-р Тончев хематолог. Момичета, вие правихте ли НИПТ тест и в коя седмица?

Бързо оздравяване на всички мами и дечица ♥️

# 143
Lilleina Аз също правих в 11-та седмица на Cell Genetics - Niptify Pro Relaxed

# 144
  • Пловдив
Аз също правих НИПТ - nifty pro в 14 г.с.

# 145
Ние правим в 17 г.с., забавихме се по причини, които не ми се коментират. Опасявам се дали не е твърде късно за НИПТ тест сега, въпреки, че от лабораторията казаха, че не е проблем.

# 146
И аз правих в 16г.с. наложи се да дам кръв отново в 18г.с. поради ниска фракция….. Чакам резултати още… 🥺

# 147
Момичета и аз се забавих и мисля да направя следващата седмица ще съм в 18 седмица,но покрай почивните дни беше безмислено само да чакам еезултат.И аз се притеснявам на този късен етап дали има смисъл…Спрях се на Панорама .Гледам ,че повечето с се насочили към Niptify pro ,за колко време излезе резултата и къде в коя лаборатория го правихте ,заявихте ли предварително и като сума какво заплатихте? благодаря предварително:))))

# 148
  • Валенсия
Lilleina, aз правих пренатален тест около 13-та г.с., Everli на Eurofins. Уцелих промоция за Black friday, и от около 500 евро, крайна цена заплатих 370 евро. Резултатът беше готов за няма и 3 дни.
Излезе ми фракция 8%, доколкото знам минимумът е 4%.  

В момента съм в края на 17-та г.с.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 21:40 от shy_lady

# 149
Lilleina Аз също правих в 11-та седмица на Cell Genetics - Niptify Pro Relaxed

И аз по същия начин☺

Според мен направете теста при първа възможност, нищо, че е по-късно. Моя роднина роди детенце с Даун, след като на всички фетални е била уверена, че е здраво и няма отклонения. НИПТ не бе направила. Детенцето е прекрасно, но все пак беше шок за семейството ѝ и смятам, че при възможност, е редно да се направи, за да се вземе информирано решение.

Дори и резултатът да няма значение за родителите, смятам, че при откритие на отклонение подготовката и осъзнаването предварително ще са ценни.

Някоя от вас има ли проблем със зъбите? Моите последните две седмици са изключително чувствителни, едва подбирам храни, от които да не изпитвам болка. Майка ми по време на бременността си с мен е имала сериозни проблеми, изсмукала съм ѝ калция. Та се притеснявам това ли се случва, след 10-ина дни чак съм на стоматолог. Ще се насиля да хапвам сусамов тахан и яйца за калций, вие проучвали ли сте темата?

Общи условия

Активация на акаунт