Harry Potter (TV series) - Дом 'Бг мама' в Хогуортс (фен тема за предстоящия сериал)

• 13 350
  • 317
  •   1
Отговори
# 75
Браво, дано сега да започнат да обявяват по-начесто избраните.

Хайде - Снейп да е следващият, за да изясним онзи въпрос Simple Smile

# 76
Дано да го гримират добре, че да не прилича на себе си. Като го видя в някоя роля и все се сещам за На гости на третата планета и ми става смешно. Laughing
Добър актьор е, предполагам, ще направи хубаво ролята.

# 77
  • София
Пфф, аз пък го свързвам със зловещия 'Тринити килър' от Декстър.
Но спор няма, много много голям актьор, който може да изиграе абсолютно всичко. Щом се справи с Уинстън Чърчил, няма начин да не успее и с Дъмбълдор. Simple Smile

Вече имаме 1 от 6
Останаха Снейп, Волдемор и разбира се триото, Хари, Рон и Хърмаяни.
Дано да ни зарадват с избора и там и да имаме щастливо 6 от 6. 😊

# 78
Интервю с новия Дъмбълдор:

Ще усъвършенства английския си акцент, няма да има американски Дъмбълдор.

# 79
Има и един деликатен момент. Човек трудно откъсва от вече създадени образи. Подсъзнателно свързваме героите с първите актьори, които са пресъздали ролите. И в този смисъл, все нещо не ни пасва в следващите. Минава време, докато подсъзнанието ни успее да се адаптира към новите образи.

# 80
В крайна сметка, таргетът ще са децата, а не стари фенове, като нас. 11-12 годишни (по времето на първия сезон) едва ли ще свързват някого с нещо.
А що се отнася до това, че е римейк - аз съм гледала много римейкове, както и всички, които гледат сериали. Вече са нещо обикновено.

# 81
Аз мисля, че само Снейп харесвам истински от филмовия каст. И дори и него си го представях по-млад, както и Макгонъгол. Но пък светото трио, ми е просто meh.
Малко излъгах, значи и Малфой ми е супер избор във филма също, както и Белатрикс, явно при мен само Слидерин кастът е вързал. JoyТъй че очаквам с интерес всичко. Отделно не го приемам като римейк, а като възможност за далеч по-пълнокръвно разказване на историята.

# 82
  • София
Аз съм голям фен на книгите, но не и на филмите. Тройката приятели бяха най-слабите актьори и въобще няма да ми липсват. Ема някоя си и досега продължава да играе дърво и нищо друго.
Да, Снейп и Макгонъгъл са трудно заменими, но ще видим.
видяхме вече млади Дъмбълдор и Макгонъгъл във Фантастичните животни и бяха добре.

# 83
Харесвах Том Фелтън като малък, но не и като тийн. Той изглежда е симпатичен като човек, затова не искам да звучи като обида, но някак прекалено бързо остаря - той е малко по-млад от мен, но има значително повече бръчки и започнаха да се появяват отрано.
Рупърт Гринт изглежда ужасно, но не може да направи нищо по въпроса, затова трябва да е изключително благодарен на Роулинг, а не да я критикува. Ролята на Рон във филмите е силно редуцирана - той е глупак и клоун, всичките му интересни реплики са дадени на Хърмаяни. За мен е важно това да се поправи. Той е най-добрият приятел на Хари, а НЕ Хърмаяни.

Не харесвам Ема Уотсън и Радклиф, нито на външен вид, нито като актьори.

Харесвам Маги Смит, първия Дъмбълдор (не агресивния), Ралф Файнс, Джейсън Айзъкс, Алън Рикман (но мисля, че Снейп и съвипускниците му трябва да са млади)... Не смятам, че Кенет Брана е добър избор за Локхарт, просто изглеждаше прекалено професионално - искам някой с по-манекенски вид.
Същото се отнася за Гари Олдман - нищо против него, но си представям по-скоро някой като Бен Барнс.

# 84
На мен Макгонагъл, изиграна от Маги Смит, много ми харесваше и пасваше с представата от книгите. Дъмбълдор също. Филмите ми харесаха, хареса ми как са пресъздали играта куидич, златния сникс.

# 85
  • Вестерос
Тройката нямаше как да не са слаби като са деца, а ролите им бяха главните.

# 86
Аз харесвам и тримата актьори, много даже. Е, визуално порасналите Даниъл и Рупърт вече не са сладури, но с англичаните малко така става 🤣, но пък Ема за мен е все така красива. Дали защото аз израснах с филмите и книгите и си ги преживявах и мечтаех, но са ми много на сърце и няма актьор, който да посоча и да кажа, че е бил ужасен и не се е справил добре. 

# 87
Е, аз още не бях завършила гимназия, когато започнаха да дават филмите и да издават книгите в България, никога не съм възприемала Ема като красива. Когато пускаха тийзъри за първия филм и още не бях прочела книгата (прочетох я бързо и после гледах филма, тя е толкова тънка, че се чете за ден-два), мислех, че Ема е момче с дълга рошава коса. В първия филм всички са с мантии и в тези тийзъри нямаше много сцени, така че нямаше по какво да позная. А и магьосниците по принцип са ексцентрични.

# 88
  • София
Тройката нямаше как да не са слаби като са деца, а ролите им бяха главните.

Не е, като да не сме гледали деца актьори. Тези си бяха слаби, слаби си остават и сега.

# 89
  • Вестерос
Не съм особено съгласна. РУпърт беше много добре в Servant например.

Общи условия

Активация на акаунт