Мартенски бебчета 2024 вече подвижни човечета - тема 2

• 9 371
  • 331
  •   1
Отговори
# 105
Какво смятате да купувате за първата годинка за р.д на децата? 🤔

# 106
Какво смятате да купувате за първата годинка за р.д на децата? 🤔
При мен е двоен празника и ММ има рожден ден и то юбилей, та 5 етажна торта , парти изненада с украса и за двамата ,на ММ златна гривна  ,парфюм и 1м картичка. За нея плочка гравирана с 1г името и диамантче,  ще го оцени като порасне 😁 , тя иначе има всякакви неща даже и джип я чака да го кара ,та не виждам смисъл да й купя играчки .

# 107
С ММ ще ги водим близначките на Банско. Мъжът ми и той е риба, като тях, и от сега се заканва, че ще ги хвърля в басейна да плуват:). Сигурно ще се видим в приключение, но се наседяхме в къщи. Добре, че мъжът ми работи от в къщи и дейно ми помага, защото на никой не можем да разчитаме. Свекървата удобно се прави на сърдита, незнайно за какво и затова няма да има парти, а семейна ваканция. Подаръкът им е бутаща количка и ще има снимки от Банско за техните албумчета, които им правя на всяка по едно.

# 108
И аз за Р.Д мисля да е семейно, около тези вируси ме е страх на до другия месец има време. Зъби няма, кисело мляко и давам вечер към 21:00 със лъжичката по 200 гр. и на сутринта закуска чак. Гледам да е 3,6% или 3,9% предпочитания няма. Няколко вида сме пробвали всичко хапва.

# 109
Да и ние мислим да е семейно с украса вкъщи. Поръчах балони, банерче с рибки и др.

# 110
Понеже не съм виждала банер, незнам дали само той е достатъчен и да си до окрася със балони

# 111
И аз мисля за ресторант с близките роднини, но ще го правим събота около обяд, да може да усети и детето.

Иначе за подарък още не знам какво ще му взимаме, той си има всичко и то роднините като вземат бутащи количка и тротинетка и сме готови. Иначе си мислех фотосесия да му направим да си има хубави снимки за спомен 😍

# 112
Някое от вашите мъници да е било с температура от зъбите! При нас вече 2 седмици продйлжава разстройство и микробиологиите и паразитолагиите са чисти, а педиатърката вика от зъбите,че е. Днес започна и температура да вдига - 37,8 засега, ама се чудя възможно ли е и това да са зъби?

# 113
Ние бяхме така лятото, един ден вдигна до 38 и давахме Панадол/; Нурофен. Всичко друго му беше наред и изследвания и на преглед.

Сега пак тръгна от зъбите, ама и се доразболя и с червено гърло и кашлица и ние се включваме с сиропи и инхалации.

Някое от вашите мъници да е било с температура от зъбите! При нас вече 2 седмици продйлжава разстройство и микробиологиите и паразитолагиите са чисти, а педиатърката вика от зъбите,че е. Днес започна и температура да вдига - 37,8 засега, ама се чудя възможно ли е и това да са зъби?

# 114
Здравейте, мами. Всички бебоци ли имат видим БЦЖ белег?

# 115
Не всички. Моите момичета нямат БЦЖ белег. Педиатърката се бави с поставянето на Манту, трябвало й време да се организира, имало и други деца без белег. Вече 3-ти месец  слушам едни и същи оправдания и страшно се изнервям.

# 116
Ние също нямаме белег и педиатърката ни каза, че за пробата на Манту трябва да се съберат и други деца, защото като се отвори била за няколко теста - а не само за едно дете.

# 117
И моят няма белег. Чака да се съберат няколко наборчета.

Три зъба за пет дни.
Сравнително спокойно го понася. По-честичко му давам да си ги точи я на морковче, ябълка или краставичка. Сваля си чорапа да си го джвака.

От два дни е на кухня. Сладка работа. Някой друг готви вкусно за моето момче Heart

# 118
А на мен просто ми каза да не се тревожа за белега, понеже имаше нещо, но към третия месец и изчезна, и проба вече на 7 годинки. 🙄🤔

# 119
Ние белег имаме ,чакаме Симфлорикса да я сложи ,но третата доза била 6месеца след поставянето на първата та още чакаме . Резултатът за един месец е 12 кг ,75см, 8 зъба ,сменихме млякото с ДМ био и най-накрая моята се наяде и не пищи през нощта, от 10 дни сме в ритъм . Днес отива за 9 дни при баба си ,а ние на почивка от утре.  Одобриха ни да я давам по baby TV  за рождения й ден и съм много щастлива, че като чуе happy birthday и яко се кефи 😁.

Общи условия

Активация на акаунт