Мартенски бебчета 2024 вече подвижни човечета - тема 2

• 8 817
  • 314
  •   1
Отговори
# 180
Каква слънцезащита ползвате.
Amway  още от миналата година 🙂

# 181
На Wooden Spoon и тази и миналата година. Тази година си взех тази с манго, която я има в козметичната кутия на Cosmetics Bulgaria и ми излезе страшно изгодно.

# 182
Вие правихте ли вече прощъпулник, моята мома ходи само във стаята незнам дали сега да правя. До сега ползвахме този прах и омекотител, но вече не ги усещам като мириз, и търся някаква друга прах ако може да препоръчате тези които, ползват различна от нашата.

# 183
Моята като я пусна да ходи и е като отвързана. Шок и ужас е. Изобщо не внимава. И ходи по чуждите хора да им рови в дамските чанти. Резииилллл

# 184
Поли аз вече не използвам бебешки ,пера и дрехите с този който и ние използваме на Amway, даже да петна си използвам и спрея . Моята също я пускам само вкъщи между нас ,вчера реших че ще я пусна при мама , обаче баба й е по-страхлива от мен и веднага изтича и я хвана за ръката 😁. Навън я водя с колани и като види стълби иска да я хвана за ръка и катери 😁.  Всеки ден имаме драми с излизането ,ако не я изведем взима ключовете на баща й и отива на вратата и бръмчи ,но без да излезе не минава ден . Всеки ми вика хайде прави прощъпулник ,ама аз време нямам ,че тук е нещо като погачата,  сладки неща ,гости ,украса +питката и пътеката до това кое ще избере 😁, ами ще чакат . Сега ни никнат кътници и само ми е до това , та в плановете ми е ама кога точно ще видим .

# 185
И моя не се спира. Пак е със сопол и кашлица и съответно не ходим на площадките и е голяма драма, че стои затворен вкъщи по цял ден. Носи ми обувките си да излизаме, много ми е мъчно Sad

# 186
Ние направихме мини-прощапулник само с мъжа ми преди няколко дни въпреки че малкият отдавна се пуска и стъпва вкъщи, но е още несигурен навън. Аз направих питка, прекадих я с тамян, търкулнахме я на бял чаршаф и детето хвана четка за рисуване и беше супер щастлив

# 187
От няколко дена, сме със течащ нос но нашата ЛЛ ми изписва само АБ какво сте ползвали че малката неможе да спи от нослето си. Вече търся нов ЛЛ че тази за най малкото ми изписва АБ всеки месец един и същи.

# 188
При нас този нос през две седмици тече, то зъби вируси побърквам се вече 🤣. Ние ползваме инхалации до три на ден, с физиологичен разтвор и с кависепт. (Това има най-много действие). Отделно 3 по две капки грип стоп. За да спи слагаме възглавница под матрака да е леко надигнат за да не му се стичат надолу и да може да спи. Нашата ни изписва само хомеопатия. Поли ти от кой град си?

# 189
При нас този нос през две седмици тече, то зъби вируси побърквам се вече 🤣. Ние ползваме инхалации до три на ден, с физиологичен разтвор и с кависепт. (Това има най-много действие). Отделно 3 по две капки грип стоп. За да спи слагаме възглавница под матрака да е леко надигнат за да не му се стичат надолу и да може да спи. Нашата ни изписва само хомеопатия. Поли ти от кой град си?
Враца но до дега хомеопатия не ни е изписвала, само АБ докато намеря друг ЛЛ ще я лекувам сама от интернет поне няма да я пълна със АБ. На годинка нали се правят изследвания, и тях не ни праща да правиме а вече ще прави 1г.2м. Лошото е че нямаме добри ЛЛ.

# 190
При нас лл изписва ако не мине с физ. разтвор капки Назориг с озон и честно последния път за 1 ден се оправи и оттогава не е имала . Моята също дава преди АБ ,сироп Бронхо бимби , крем Фитобалм  пак е от серията бимби или Осцилукопцинум. Последно от бронхиолита преди рождения ден е пила АБ ,тоест боцкаха я ,но лл преди това опита 3 дни с Изопринозин. При мен мисля че братята й мъкнат всякакви вируси ,добре че те не боледуват . Аз я питах за Бронховаксома защото ми писна от това гърло ,но каза на 1,6 г , откакто братята й пиха по 10 дни АБ пият на 3 г един път даже сега не помня кога последно . Но за това лекарство ти трябва сериозен лекар да даде мнение става ли за твоето дете .

# 191
Мислите ли да подстригвате, първата косичка на малките.

# 192
Аз не даже на никое от децата не съм го правила ,не вярвам че така ще стане хубава и гъста ,защото всички са ми с хубави и гъсти коси като мен . Поли намерили нов лл ,как сте ?

# 193
Аз за първи път му пооформих е прическата началото на март, сега пак трябва да го водя, че пак има дълги бакенбарди. Неговата коса се и къдри и като махнахме бебешката перушина и остана една отдолу гъста и боцкаща. Сега пак е мекичка и ще му я скъсим за лятото.

То като гледам снимките тази бурна коса, с която се роди опада там 2-3 месец.

# 194
Ами на мен не ми се искаше,но го подстригахме, защото косата му беше под раменете и на букли и го дразнеше. Дори скоро ще се наложи отново, защото пак порасна много, а лятото ще му пречи.

Общи условия

Активация на акаунт