Мартенски бебчета 2024 вече подвижни човечета - тема 2

• 8 824
  • 314
  •   1
Отговори
# 165
Незнам на какво се дължи, но от снощи малката е със температура. Вируси ли има, зъби ли са макар че има само два, и не виждам да има подути венци.
Колко вдига? Че моята преди две седмици стигна до 40 градуса.  Три дни лл лекува с противовирусно и накрая стигнахме до болницата с бронхиолит и то вирусен ,без никакви други симптоми. Сега изкарва сополи ,но чак след инхалациите иначе ни изписаха чак след добри изследвания, та 7 дни й надупчиха краката
До 39 няма симптоми на настинка Февруари беше пак със температура 3 дена, и тя пи противовирусни и тогава започна кашлицата при нас. И искара две седмици, надявам се да не се разбоява.

# 166
Незнам на какво се дължи, но от снощи малката е със температура. Вируси ли има, зъби ли са макар че има само два, и не виждам да има подути венци.
Колко вдига? Че моята преди две седмици стигна до 40 градуса.  Три дни лл лекува с противовирусно и накрая стигнахме до болницата с бронхиолит и то вирусен ,без никакви други симптоми. Сега изкарва сополи ,но чак след инхалациите иначе ни изписаха чак след добри изследвания, та 7 дни й надупчиха краката
До 39 няма симптоми на настинка Февруари беше пак със температура 3 дена, и тя пи противовирусни и тогава започна кашлицата при нас. И искара две седмици, надявам се да не се разбоява.
Лл каза така ,ако вдига Т 3 дни задължително кръвни и снимка, било субфебрилна температура,  аз я свалях само с Хексалгин. А един педиатър пък ни каза че тия вируси само с температура,  АБ е напълно излишен . Пожелавам ти да я свалите и нищо да не е ,но от зъби не е толкова висока, до 38 и то само за 1 ден .

# 167
Давате ли на децата, имуностимулатор защото на мен ЛЛ ми каза да не давам а боледуваме през месец. Моя приятелка, ми каза че дава коластра, и че не боледуват вече а преди това и те са боледували често.

# 168
Аз чакам да ми каже лл за Бронховаксома и веднага ще дам ,с братята й след прием само от 10 дни ,АБ не купувам а и ако ги пипне нещо с спрей за нос и неоангин за деца за два дни са добре  . Аз давах имуно бимби и пак постоянно е болна .

# 169
При нас е кашлица само, без суполи до сега все кашлица пием най редовно Атусин бебе и АБ сме пили.

# 170
Коластра мисля че може да се дава. Питай ЛЛ.

# 171
При нас е кашлица само, без суполи до сега все кашлица пием най редовно Атусин бебе и АБ сме пили.
И ние сме го пили много ,сега минахме на Бронхо бимби ,все й е  леко червено гърлото ,ама при нея няма кашлица ,няма сополи и на преглед гърлото . От както е родена аз незнам някога да й е било спокойно гърлото .

# 172
Има ли мами, които ще пуснат детето на ясла тази година (особено живеещи в чужбина)? Как върви адаптацията при вас?

# 173
Момичета, възможно ли е на мартенските мъници вече да им растат кътници? Нашият вече изкара освен трите зъба на долния ред и бая от горния, но днес забелязах по-навътре на горната челюст голяма издутина и отдолу се вижда как ще избива нов зъб, ама може ли да е кътник?
Има ли някои доволен от марката Примиджи при обувките за прохождане?

# 174
Поставихте ли ваксината за морбили и имаше ли някакви реакции? Simple Smile

# 175
Здравейте, нямаше никакъв проблем след поставянето на ваксината. Педиатърката на децата твърди, че това е лека ваксина в сравнение с 6 валентните, които са поставяни на децата в много по-малка възраст.

# 176
Здравейте, нямаше никакъв проблем след поставянето на ваксината. Педиатърката на децата твърди, че това е лека ваксина в сравнение с 6 валентните, които са поставяни на децата в много по-малка възраст.
Благодаря за отговора, на нас ни предстои и ми е притеснено.

# 177
Пазарувате ли онлайн и може ли някои, сайт от които да си пазарувам.

# 178
Пазарувате ли онлайн и може ли някои, сайт от които да си пазарувам.
Hm, waikiki хубаво качество на дрешките.

# 179
Каква слънцезащита ползвате.

Общи условия

Активация на акаунт