Мартенски бебчета 2024 вече подвижни човечета - тема 2

• 8 832
  • 314
  •   1
Отговори
# 150
На мен ми е второ, но явно съм забравила как е било и пак се тормозя, че не се яде. А до скоро беше такъв кеф да го храня! Никакви проблеми, щастливо и доволно бебе. Каката и до сега е много капризна и много му се радвахме с баща му, че не е такъв. Но ето че дойде тази ужанса регресия на прохождането + зъби и сега не се търпи. Чистя по 20 минути след всяко хранене - маси, подове, стени...

# 151
Моята снощи  заспа в 22ч и в 24ч стана и се инати до 3ч да   не спи.

Майчета, по колко всъщност ядат вашите малчугани?
Моята днеска е на 3пъти АМ и 100гр пюре с огромни мъки.
АМ е изпила 210,210 и 160мл.
На всичкото отгоре в 19.30 заспа за втора дрямка, защото на обяд реши че ще спи само 1 час.
В някакъв преход сме от 2на 1 дрямка и спането ѝ е както дойде.Smiling Imp

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 20:25 от geizer

# 152
Моите ядат 2 пъти адаптирано мляко по 210 и 240 г + всичко от детската кухня, която не им стига. На обяд към основното от детската кухня добавям хляб, десерта следобед го изяждат или им давам кисело мляко + банан и бисквитка, а супата давам за вечеря, като към нея сварявам картоф и морков. Ядат, като лами. Имат по 5-6 зъба други не виждам да растат. Вечер се правим на маймуни с баща им и времето от 20.00 -22.00 ч е кошмар. Имаме вътрешни стълби и ги катерим по тях, за да се уморят, иначе няма заспиване.

# 153
Моята снощи  заспа в 22ч и в 24ч стана и се инати до 3ч да   не спи.

Майчета, по колко всъщност ядат вашите малчугани?
Моята днеска е на 3пъти АМ и 100гр пюре с огромни мъки.
АМ е изпила 210,210 и 160мл.
На всичкото отгоре в 19.30 заспа за втора дрямка, защото на обяд реши че ще спи само 1 час.
В някакъв преход сме от 2на 1 дрямка и спането ѝ е както дойде.Smiling Imp
Сиана искаш ли да знаеш как яде 😁😁😁,умря от глад моята цял един ден 🤣.

# 154
Тя и моята хапва доволно, между 200-250 гр на ядене, ама не се спира туй дете. Ама айде, за термина ми март добре върви детето, за януарче е дребничка. 😃😃 Зъбите почнаха да излизат на поразия. Първо 3 наведнъж, сега 2....

# 155
Здравейте. Забелязвам от седмица, че "бебето" си удря шамари по дясната бузка често. Някой наблюдава ли същото? Спокоен е доколкото може да е спокоен, хах и няма зъбоникнене в момента.
Също искам да попитам.. бебетата, които стават по-рано сутрин с АМ ли започвате и след това закуска на следващо хранене или директно някаква закуска тип попара, кус кус и т.н.? Мисля, че трябва вече да падаме на 4 хранения, но просто не знам как да ги наместя, като имаме два пъти АМ - сутрин и вечер. Ако закусва закуска в 7, то няма как да обядва в 10,30ч. (понеже се храни на 3,30ч.) 🤷 А вечерното смятам да почнем да правим опити следващата седмица да го махаме лека полека и постепенно без да се бърза.

# 156
ЛЛ предлагат ли ви след като детето, навърши годинка да се правят изследвания като тези на 6м. Ние бяхме на ваксина, но нищо не казаха вашите малчугани как са с растежа ние сме 9.600 и 70см а бяхме 9.200 ноември.

# 157
Да нашата ни даде талон за изследвания и час за ваксина на 1.1 година. При нас малчо е около 9.5кг и 77 см.

# 158
И ние имаме изследвания, моята беше болна и е свалила 170гр ,а и с това ходене ,та е 12,330 кг,76см. Сега се е научила да върти главата и да вика не и е страшна работа, избира какво да яде ,какво да правим ,абе хвана ни нас пубертета 🤣.

# 159
И при нас има изследвания - кръвна картина и урина. Даже ги направихме вече. Засега е 9600 и 75см.

# 160
Тези мами които, имат момиче и момче има ли разлика м/ду двете бременности. Повръщането зависи ли от пола.

# 161
Тези мами които, имат момиче и момче има ли разлика м/ду двете бременности. Повръщането зависи ли от пола.
Не зависи , всичките ми бременностти са различни даже и при момчетата ,то и децата ми са различни 😁.

# 162
Миналата година с момченцето ми беше зле в началото и да съм повръщала няколко пъти. Сега с девойката направо два месеца на всяко ставане, и като се разплаче брат и хайде пак в банята. Добре че влязох във втория триместър, да отмине че не ми се мисли.

# 163
Незнам на какво се дължи, но от снощи малката е със температура. Вируси ли има, зъби ли са макар че има само два, и не виждам да има подути венци.

# 164
Незнам на какво се дължи, но от снощи малката е със температура. Вируси ли има, зъби ли са макар че има само два, и не виждам да има подути венци.
Колко вдига? Че моята преди две седмици стигна до 40 градуса.  Три дни лл лекува с противовирусно и накрая стигнахме до болницата с бронхиолит и то вирусен ,без никакви други симптоми. Сега изкарва сополи ,но чак след инхалациите иначе ни изписаха чак след добри изследвания, та 7 дни й надупчиха краката

Общи условия

Активация на акаунт