Мартенски бебчета 2024 вече подвижни човечета - тема 2

• 8 835
  • 314
  •   1
Отговори
# 135
Ние се оправихме със температурата, но кашля много а този Стодал които, ни изписаха не помага. Някои нещо испробвахо за кашлица няма храчки, гърдите са и чисти. Имам чувството че когато ни изпише ЛЛ нещо не ни помага.

# 136
Здравейте майчета.
Ако ползвате безконтактен термометър и е точен, бихте ли споделили на кой производител е, че ми се налага и такъв да купя.

# 137
Някой, давал ли е ягоди вече на малчуганите само за това не съм сигурна.

# 138
Аз давах в пюрета от 7-ми месец, сега опитвам на парченца но не са особенно сладки и не им е голям фен.

Да ви споделя да се посмеете за частните ясли в София, търся ясла за малкия от май месец да тръгне и като звъня и ми държат тон директорите как трябвало миналия януари да ги търся за преди септември тази година 😂 значи сега за следващото мисля като тръгна за болницата да им се обадя да видим как са с местата за 2026-та 🤣

# 139
Има ли мами които чакат второ вече.

# 140
Аз давам в пюре от 7ми месец ,а вече и от компот ,ама сурови чакам да са сладки . На нас зъбите ни разказват играта ,лл каза предкътници , вдига 40 градуса Т ,всичко друго й е наред ,обаче втори ден с баща й сме в шок. Иначе тя весела ,яде си ,тая сутрин си порева ама не се е наспала и сега спи .
Ти Деси направо преди секс им звънни за да са подготвени 🤣🤣🤣, да не кажат после че пак е късно 😉.

# 141
Миете ли зъбките на децата ние сме със два само и се чудя да ги мия ли

# 142
Дани има 5 зъба, не съм постоянна в миенето им 🫣 Иначе на нас избиването на горните му три зъба ни взе здравето с баща му. Три седмици неспокоен нощен сън, от там се и разболя и сополи, кашлица и червено гърло в комбинация със зъбите 😵‍💫 поне температура до 37.8.

Последната седмица почна да иска да си ляга по-рано и да става по-рано с около час, явно усеща че ще сменяме времето. При вас усеща ли се?

# 143
  • София
Ягоди давам от около 2 месеца вече, най-често в чопъра и правя банан, ягода, кисело мляко и овесени ядки за закуска. Някой път и давам цели ягоди да си ръфа след вечеря. Много ги обича, но тези които взимам са сладки.

# 144
Моята злоядка от плодовете само банан яде. По едно време и печени ябълки ядеше, а сега не ще да ги види. Със зъбите е драма и при нас.
Вие как сте с бебешкия пубертет?
С моята инат, писъци, истерии, блъскане, тръшкане, от сутрин до вечер.
Сакън да не и скършим хатъра.
А иска все неща дето не трябва.
Ножове, ножици, да влезе във фурната, да си нахлюпи купата с храната на главата или да я обърне наопаки за да я  огледа от долу.... Да гребе кисело мляко с шепите и да си го маже на лицето...
След хранене ми иде да я пусна в пералнята и на по силна центрофуга Joy

# 145
И моя, яде кабели, взима всичко и като му го вземеш и мрънка, плаче жално, но не се впечатляваме казвам не може и спира. Готов е за Натфиз отсега, ама колкото и да може е мъчно да плаче не поддаваме.

# 146
При нас са истерии при отказ. Освен писъците и крясъците,  се и бие. Налага с юмруци и шамари. Joy Направо е като децата дето се тръшкат и търкалят по пода в супермаркета, само дето е на 1 годинка още.
Лошото е че моята е много проблемна с храненето. И почнат ли истериите по време на хранене, спира и да яде. Изобщо не и пука.
В петък АМ в 6ч сутринта и второ хранене с 300 зора в 15.30ч. Следващото хранене беше 80гр кисело мляко в 22ч вечерта и си заспа като пич, а аз естествено бях на ръба на инфаркт да получа.
4 дни беше горе долу така, а иначе здрава, права, само венците чешеше повечко.

И естествено гледам максимално да е доволна докато яде, че и така ми иде да се гръмна.

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 23:34 от geizer

# 147
И при нас Рибата е в драмата. Сърдене,цупене с долната устна, мощен рев и т.н при всяко нещо,което те се позволи 🥴 Пет зъба отгоре никнат по едно и също време и само са сцепили леко венеца, ама още имат да излизат и е страшна работа. Поне почна холека лека да хапва някои от нещата от детската кухня, прояде и тук таме попарата, че досага бяхме почти само на мляко и каша и отказваше всичко друго

# 148
Сега съм по спокойна, като чета мислих че сме само ние така. Иде ми вечер да скоча от покрива голям кошмар. Всички казват че ще става по зле 😭😭😭😭😭. Почти не яде лягаше във 21:30 най късно сега до 23 един рев, едно пъчене да я пусна да прави пакости. Имам нужда от 24 почивка но неискам и друг да я гледа.

# 149
Моята от неядене и тичане по цял ден без да спре е свалила 200 гр., вместо да качва. Направо ми е лошо. 😀 Сега е 9 кг, беше 9 и 200.

Общи условия

Активация на акаунт