Мартенски бебчета 2024 вече подвижни човечета - тема 2

• 8 779
  • 314
  •   1
Отговори
# 240
Ми не яде хляб. Евентуално една малка филийка за закуска с кашкавал, ако нямам друго.

Ами Поли за 1 дрямка сте си ,през нощта добре си спи ,пробвай сутрин да я задържиш по дълго до към 13 и ще свикне . Ние имахме отначало дни с 27 минути сън на обяд и лягане в 19:30 😁,ама за 1 седмица свикна. Аз ще опитам вечер с кисело мляко, та да спре , а колко хляб изяждат вашите за целия ден ?

# 241
При нас от може би 2 месеца вече е на 1 дрямка. Спи най-често от 12:30-14:30ч. или по-рядко от 13-15ч., но най-често е първото. Вече заспива към 20:30ч. и сутрин си куква в 6-6:30ч. Преди лягане още е на АМ, иначе поне започна на другите хранения да не яде АМ и да харесва кухня. Но пак трябва да е пасирано/намачкано. Особено сега с тия зъби, 3 кътника наведнъж и направо от 3 седмици е ужас - то не беше разстройство, сополи, будене вечер, рев, ама те като айсберг изплуват направо огромни. Писнало ми е с тия зъби и не знам кога се свършва това.  Тези от вас,които имат по-големи деца - наистина ли с кучешките е по-зле? 🤪🤪 Иначе най-много обича навън, там е спокоен,обикаля си, "рита" топка, в добро настроение е. Любимото ново занимание е да събираме капачки и да ги хвърляме в сърцата,където ги събират.

# 242
При нас 4 кътника избиха вече та повече от месец беше УжааасТ. На всичкото отгоре изкарахме за първи път и вирус и си полежахме и няколко дена в болница на система, че с диария и гадене освен храна, отказваше и вода да пие. Та беше пълна програма при нас.
Сега ни изби и втори кучешки.
И да те успокоя, че според мен не е по зле от кътниците. Hug

# 243
При нас от може би 2 месеца вече е на 1 дрямка. Спи най-често от 12:30-14:30ч. или по-рядко от 13-15ч., но най-често е първото. Вече заспива към 20:30ч. и сутрин си куква в 6-6:30ч. Преди лягане още е на АМ, иначе поне започна на другите хранения да не яде АМ и да харесва кухня. Но пак трябва да е пасирано/намачкано. Особено сега с тия зъби, 3 кътника наведнъж и направо от 3 седмици е ужас - то не беше разстройство, сополи, будене вечер, рев, ама те като айсберг изплуват направо огромни. Писнало ми е с тия зъби и не знам кога се свършва това.  Тези от вас,които имат по-големи деца - наистина ли с кучешките е по-зле? 🤪🤪 Иначе най-много обича навън, там е спокоен,обикаля си, "рита" топка, в добро настроение е. Любимото ново занимание е да събираме капачки и да ги хвърляме в сърцата,където ги събират.
При нас кучешките избиха на морето без въобще да усетя , но един кътник преди това ми разказа играта . Иначе морето мина страшно добре, малката първия ден реши че иска в дълбокото сама 😁 и като усети че не е нейния басейн от втория ден почна да пищи от водата 🤣,но пък брат й я научи да ни хвърля пясък по главите и това се оказа за нея доста смешно и забавно . Взех лятна количка и тя преоткри возенето даже отива сяда като стане и иска да я извеждаме . Развали режима лягаше в 23 и ставаше в 7 ,но вчера се прибрахме и спа от 21 до 8:30 ,та се надявам да си продължи.

# 244
Е добре, поуспокоихте ни с тези кучешки 🤪😂😂

# 245
Е добре, поуспокоихте ни с тези кучешки 🤪😂😂
Гледай сега ако не е едно ще е друго или просто казано еб@ло си е м@йк@т@ до първи клас 🤣🤣🤣,после са други ядовете 😁.

# 246
Не знам на мен кътниците ми вземат здравето...те са огромни отдолу още не са избили напълно 😵‍💫

Ние бяхме на почивка за седмица в Старосел, малкия преоткри че е забавно с пояс в басейна и мега се кефеше. Но тегаво заспиваше към 21:30 - 22:00 часа и сутрин до 8-8:30. Обаче сега като се прибрахме и се буди супер рано преди 7 часа и не иска да спи повече, та се надявам да оправим режима.

# 247
Деси да не си останем с теб само с надеждата 🤣🤣🤣,аз се чудя ние с мм  защо му викаме почивка де с тия деца 😁. Днес си починах на работа 🤣😎

# 248
Кисче, то до първи клас да е пак добре, ама 🤪🤪🤪 Както каза - Брало си е лайката!

# 249
Ние сме все още със 4 зъбчета, но от 10 дена всяка вечер по няколко, пъти рев преди изобщо не се будеше а сега ме прави луда. Понеже днес преглеждах бебешките дрешки, и видях че има доста пожълтели, чудя се могат ли да се исперат зада си спестя копуването на нови.

# 250
Ние сме все още със 4 зъбчета, но от 10 дена всяка вечер по няколко, пъти рев преди изобщо не се будеше а сега ме прави луда. Понеже днес преглеждах бебешките дрешки, и видях че има доста пожълтели, чудя се могат ли да се исперат зада си спестя копуването на нови.
Аз намерих бели блузи купувани преди 10 години с етикетите и цветни картинки и тъкмо се чудех как да ги оправя защото с белина не става да не прецакам цветовете и нашата баба ми ги оправи с белината на amway . А от вчера попадам на някакви продукти Pink и те изграждат че всичко чистят ,та изпери си ги къде ще купуваш нови като си имаш .

# 251
Аз моите дрешки ги преглеждах уикенда, и си отделих някои за девойката, другите ги дадох на едни познати. Но и аз от копчетата имах доста пострадали и отидоха в коша,  иначе шанса е 50;50 дали ще се оправят след пране с фрьош за петна. После съм решила размер по размер да им търся нов собственик, че то като стоят и се съсипват поне още някое бебе да ги носи, ако има нужда.

# 252
Една позната си оправи бял панталон с петна от ръжда от щипките с препарат за ръждясали тръби. Преди това пробва с какво ли не и накрая реши с този препарат преди да замине на боклука.
Ние имаме петна от пюретата с морков и се чудя тях с какво да оправя. Ако се справя ще пиша.

# 253
Има ли още малчугани, които да си спят във креватчето, ние сме със кошара 60/120 и все още си спи там. Чудехсе преди да родя, да я изместя вече във нейната стая която е със спалня. Зада не се будят взаимно.

# 254
Ами Дани спи в неговата си стая от 7-ми месец, и аз се чудех кога да му взема друго легло с парична решетка да може да си слиза сам. Но последните седмици често му се случва, заради зъбите да се буди и търси някой да го гушне ... още кътник и половина да избие и да можем да се върнем в ритъм.

Та вие кога мислите да им махате голямата решетка?

Общи условия

Активация на акаунт