Мартенски бебчета 2024 вече подвижни човечета - тема 2

• 8 817
  • 314
  •   1
Отговори
# 195
Аз не даже на никое от децата не съм го правила ,не вярвам че така ще стане хубава и гъста ,защото всички са ми с хубави и гъсти коси като мен . Поли намерили нов лл ,как сте ?

Да намерих, но аз за два дена си я излекувах сама без АБ. Физиологичен разтвор в нослето и Биокс Тими и на вторият ден кашлицата спря и супола също мина.

# 196
Здравейте, момичета!
Как сте? ☺ Какво ново при бебоците?
Ще ходите ли на море с децата? Къде мислите?

Ние обмисляме море, но се чудим още къде точно. Единствено сме се насочили за Гърция.

# 197
Ами при нас детето тази седмица реши да вади три кътника наведнъж и пак е със сопол и кашля, съня е разпокъсан и е мега кисел. Съответно не ходи на ясла и не излизаме по площадките. Красота 😢

Иначе живот и здраве ще го повишаваме мартенчето в батко през август, та сме планирали само спа почивка в Старосел и вила в планината до началото на юли. Искаше ми се пак да идем до Гърция и ние до моренцето, но ми се вижда рисковано 😂

# 198
Ами при нас детето тази седмица реши да вади три кътника наведнъж и пак е със сопол и кашля, съня е разпокъсан и е мега кисел. Съответно не ходи на ясла и не излизаме по площадките. Красота 😢

Иначе живот и здраве ще го повишаваме мартенчето в батко през август, та сме планирали само спа почивка в Старосел и вила в планината до началото на юли. Искаше ми се пак да идем до Гърция и ние до моренцето, но ми се вижда рисковано 😂

Охооо, чудесна новина! Честито и лека бременност ти желая! ☺

# 199

Честито нашата мартеничка ще става кака октомври на 10 ти ще разберем какво ще е.

# 200
Честито момичета. Прекрасни новини.
    Деси, никаква Гърция. Жегите са ужасни през деня.
      Моята като е крива , площадките са ни спасението. Само тогава забравя да се криви.

# 201
Честито на всички мамчета, които са придобили смелост за още едно детенце! 🥰

И на моята май й излиза кътник, а жегите май повече на мен пречат, отколкото на нея. 😄

# 202
Честито момичета 🤗 ,много се радвам на такива новини. Ние си купихме апартамент на морето и лл каза до 2 г не 🤣, ама ще го мислим.  Иначе добре си живеем ,реди зъби ,ама е здрава ,14.200кг,81см , от беля на беля 🤣, вече сложи в ред братята й ,даже ги бие 🤣. Започна да спи 1 път на ден ,но ляга в 21 и става в 8,започнах да я оставям да яде сама 🤣. Вие да кажете нещо за килограмите ,особено тези по -едрите като моята 😁 .

# 203
Поли лека бременност и на теб Simple Smile

Моя е 83 см и е към 11 кг, дрехите 86-ца са му къси на крака и ръкави добре че дойде време за къси ръкави и гащи 😅

Вашите почнаха ли да казват думички, мен тука всички са ама защо още с памперс и защо не говори детето е на 1 г и 2 месеца 😐

# 204
Здравейте, мами! Честито на бременната мама, лека и спокойна бременност! И мен свекървата ме яде, като кисела краставица, защо близначките са още с памперс, но съм решила другия месец на караваната да сваляме дневния памперс. Още миналата година ги заведохме на море в Каварна на 4,5 м  бяха и това се оказа най-хубавото ми море. Следобед ходехме на плаж, всеки си взимаме по едно бебе и влизахме в морето. После си седяха на столчета за кола на плажа и си мируваха. Два месеца на морето не се разболяха нито веднъж. Сега ще е весело. Казват по някоя дума, но повече си говорят помежду си на бебешки. За деца на 1 г и 3 м мисля, че си се развиват нормално.

# 205
Какви думи искат тия хора ,моята казва мама ,тате,иж,дай,абаджа ( това от едни буболечки),и за акане ъъъ и лл каза леле много говори за нейната възраст 😁. Памперса не сме свалили ,освен че ака на гърне ,ама според мен е много рано . А моята нали изглежда на 5 и я питат и как се казва ,а тя им дава целувки 🤣🤣🤣

# 206
Честито на бъдещите мами! Прекрасно! Кисче, честито и на вас!
При нас има един кътник излязъл, но ужасът на зъбите няма край. Сега го мъчи нов,който вече е със синьо-лилав венец и подут бая. В общи линии обикаляме площадките ние.  Не съм го водила на пясъка още (от Бургас сме). Мерките към момента не знам какви са, но скоро сме на консултация и се надявам да го мерят. Думички казва само мама,тати, айде и днес преди лягане каза "биба" 😂 Гърнето е мираж да го ползваме. Купих му различни видове, дори едно с мека седалка, което имитира тоалетна чиния,но засега го палзва да пъха играчки вътре. Не иска изобщо да стои на него. Не знам как да го подхвана.
Какви сандалки сте взели или смятате да вземете на бебоците?

Последна редакция: нд, 08 юни 2025, 21:48 от HOPE.LOVE.PATIENCE

# 207
И ние с гърнето сме до никъде.

Купих сандалки на Biomechanics. Беше мъка избирането и меренето.

# 208
Малката се удари, преди 15 дена от ръб на маса, и се одраска въпреки че сложих  силиконови предпазители на ъглите  и под брадата и още има белег. Дали ще и остане така, белек се притеснявам.

# 209
Моя син от както сложихме късите панталонки е вечно охлузен или адраскан по крачета и тн, а е бял и му взех мехлем стик Scar Gone на So Simple и мажа с него, за да не остават белези.

Общи условия

Активация на акаунт