Мартенски бебчета 2024 вече подвижни човечета - тема 2

• 8 812
  • 314
  •   1
Отговори
# 210
Незнам как да процедирам, със малката вече е много капризна, ако не получи това което, иска започва да реве и да се тръшка на пода. Въпреки че не и приставам, оставам я да си реве но като кажа не, и на по висок тон пак си продължава на пакости.

# 211
Незнам как да процедирам, със малката вече е много капризна, ако не получи това което, иска започва да реве и да се тръшка на пода. Въпреки че не и приставам, оставам я да си реве но като кажа не, и на по висок тон пак си продължава на пакости.
Всички са така мисля, не само твоята 🤣или аз не познавам дете дето така да не прави . Оня ден взела една ролка тоалетна хартия и я накъсала, влизам и сядам и й викам ,, Маме незнам как да те питам " ,та: ,, а да да да ,бръм "🤣,в мига в който казах какво направи изпадна в ужасен рев 😁 имам клип даже 🤣. Та като тръгне да се тръшка не обръщам внимание и взимам нещо да си играя и с баща й започваме да се забавляваме уж и тя веднага спира и започва да иска да играе с нас 🤣. То формула незнам помага ни и да пеем рам зам зам и тя веднага започва да танцува 😁.
Пс: забравих да кажа ,всеки ден си търсим четките за коса , настъпваме играчки ,а котката се е преместила в комшиите 🤣.
Мием успешно зъбите
https://limakid.com/modelkid/1356996/?mlang=bg  и ако имате време дайте по един глас че сме на трета фаза ,напълно безплатно е ,но има много реклами внимавайте .

# 212
Дани още не се мята по пода. Но ако иска нещо и то не може, като да хване отвертка и да иска да бърка в контакта му обясняваме даваме друга играчка и спира с драмата. Иначе колкото по-малко се впечатляваш, толкова повече не го правят. При нас знае че не трябва да пипа телевизора, обаче види ли че не ме обръщаш внимание отива там и се усмихва, защото знае че някой ще се трогнем. Малки тарикатчета са 😅

Киси бонбон 😍

# 213
И моята се тръшка и реве когато не и се угоди. Гушвам и чакам да се успокои. Обикновено за минутка ѝ е минало. Ако продължава да се инати, просто я оставям и не обръщам внимание.
Страшното става като седнем да ядем.
Решава че иска нещо да и се даде, например ножа и пищи и отказва да яде на пук.
Все още не мога да я пусна свободно из хола. Трябва да ходя по нея, че е много бърза и всеко за секунди става. В детската може спокойно да си ходи, ама пак ме е страх да не падне, че да се удари...
Абе луда работа. Май ще я вардя докато тръгне на училище.Joy

# 214
Аййй Кисче, страшна бонбоНа е!!🥰🥰
И нащо е Тарзан. Скача с главата напред по дивана, джаска се, опитва се да се катери навсякъде. А като му се скараш и рибешката драма цъфти хаха Веднага нацупва джукичката и драматично слага ръка на челото 😂😂😂😂

# 215
Ми можеби като ми е първо, е си мислех че нещо не правя като хората, но явно е нормално. Не се сещам коя мама чакаше бебче, още но дали знаете как се процедира със майчинството, след ката ще родя Октомври а съм майчинство до Март 2026.

# 216
Какви салати давате ,моята реве като види салата ,опитах маруля, домати, краставици и не и не .

# 217
Никакви, види ли пресен плод или зеленчук и направо обръща глава обидено. Чудя се как да го приуча да яде такива неща. Хапваме ги пред него, проявява любопитство, но като му ги подадем достатъчно близо и се обръща типа: “Ааа, не, мерси!”

# 218
Аз чакам бебче, термин септември. Аз се върнах на работа януари, и получавам 50% от майчинството. Реално, като излизаш в болничен подаваш декларация към работодателя да взимаш 50% майчинство до навършване на 2 години на детето и после трите болнични и после пак декларация за до края на първата година.

За зеленчуци и плодове, ако ние ядем хапва краставички, ягоди, банани, ябълки. Чакам да има вкусни диня, пъпеш, малини да му давам повече.

Вие давайте ли им сладолед 🤣

Ми можеби като ми е първо, е си мислех че нещо не правя като хората, но явно е нормално. Не се сещам коя мама чакаше бебче, още но дали знаете как се процедира със майчинството, след ката ще родя Октомври а съм майчинство до Март 2026.

# 219
Моята яде сладолед на клечка сама и чак показва на братята си как й замръзва мозъка 😁, оня ден видя брат й ( малкия ) на последната хапка на сладоледа и като вдигна пръст и се развика ,,ей"  да й дава . Ама покрай тях яде всякакви глупости ,даже и дюнер ,но няма как 😁. Купихме й пясъчник ,но го ползваме за басейн, та кара на вода и сладолед и странно уж все беше с червено гърло сега е супер здрава ,даже сме в график с ваксините .

# 220
Едно време като бях все с гнойни ангини личната ми казваше яж слядолед да ти мине 😂😂 Аз му давам да смуче една силиконова формичка за близалки (слагам малко вода и бам във фризера) заради зъбите пак,че нямат край тия мъки. Иначе ние тепърва наскоро излязохме от ужасния кръг на неяденето на друго освен АМ. Тамън започна да яде каквото готвя и да опитва повече неща и го хвана дива диария пак от зъбите. Не знам случва ли се при вас. Поне 10 изхождания имаше вчера. Педиатйрката каза,че със сигурност е от зъбите и да не го насилнаме с храненето. Да следим за течностите. Увяхнаха ми надеждите да го пробвам скоро пак на детска кухня. Иначе парчета също още не ще. Отхапе нещо и ако се задави или затрудни да го преглътне,следва рев и отказ повече да яде. Затова му намачквам още нещата, ама сега така или иначе пяк сме на ориз и картофи. От вяксините ни остана само последната на 16 месеца,която е.

# 221
На ваксина е на 1-ви юли за реимунизацията и после ще видим кога ще можем да му сложим и срещу варицела.

Аз мисля да му дам сладолед, но чаках да оздравее. Сега е 6 дни подред в яслата (делнични). Вчера се прибра целия в пясък, в косата, в чорапите в гащите 🤣 май го е преоткрил, преди не искаше да влиза. Но те са по цял ден навън в тези жеги, според мен в края на лятото ще си имам негърче.

# 222
Аз чакам бебче, термин септември. Аз се върнах на работа януари, и получавам 50% от майчинството. Реално, като излизаш в болничен подаваш декларация към работодателя да взимаш 50% майчинство до навършване на 2 години на детето и после трите болнични и после пак декларация за до края на първата година.

За зеленчуци и плодове, ако ние ядем хапва краставички, ягоди, банани, ябълки. Чакам да има вкусни диня, пъпеш, малини да му давам повече.

А може ли без болничен директно майчинство, аз не съм се връщала на работа.

# 223
На предните зъби имаше разтройство и лл даде биогая и каза повече течности ,ама моята много лакома и яде ,ака ,яде , ака и нямаше как само ориз и картофи ,ама за 2 дни мина .

# 224
Ами то 45 ден болничен не ти ли е по-изгодно да вземеш, и да взимаш 50% от сегашното. Под болнични имам в предвид тези 45 дни, от болницата и после до 135 ден Simple Smile

А може ли без болничен директно майчинство, аз не съм се връщала на работа.

Общи условия

Активация на акаунт