Мартенски бебчета 2024 вече подвижни човечета - тема 2

• 8 770
  • 314
  •   1
Отговори
# 270
Аз моята изобщо не мога да я накарам да седне, или максимум за 3 секунди и става и хуква..Joy

# 271
Моята ака на гърне от 2 месеца вече и казва ъъъъ иначе се опитах на морето да я държа без памперс и стиска стиска и накрая се изпика на кърпата ,братята й лесно го свалиха, но с нея незнам как честно 😀. Слагах я и с седалка на тоалетната чиния седи си и вика браво 😁 и до там . Някоя ако намери начин да пише да пробваме и ние 🙂

# 272
Като тръгнат на училище ще се засрамят от другите деца и сами ще хвърлят памперсите.Trollface

# 273
Като тръгнат на училище ще се засрамят от другите деца и сами ще хвърлят памперсите.Trollface
Ако и тогава не стане ще се надяваме като се оженят да има кой да ги научи 🤣🤣🤣

# 274
Joy
Или поне мъжете им да им ги сменят. Grinning

# 275
Днес ще водя малката, на ЛЛ че вече трети ден вдига температура до 39° незнам, от зъби ли е от какво може да е. Незнам, ако е от зъби до колко дни минава и такава висока ли е Т.

# 276
Поли аз знам че от зъби няма как да е толкова висока температура. Дани така вдигаше, но с червено гърло и кашлица и се оказа ангина. Sad

Иначе за гърнето и махането на памперс, плана ни е август. Пробвахме миналия месец, но той само си играеше с гърнето.

Днес ще водя малката, на ЛЛ че вече трети ден вдига температура до 39° незнам, от зъби ли е от какво може да е. Незнам, ако е от зъби до колко дни минава и такава висока ли е Т.

# 277
Ние така бяхме с бронхиолит без други симптоми и ми казаха над 38 от зъби няма как да е . Но виж он жегата е напълно възможно имаме бебе на познати 40 градуса от прегряване.

# 278
Лл каза че са авти, от и от тях се получило вирусна инфекция, и затова вдигала Т изписа ни Дактарин за мазане и Изорекс сироп.

# 279
Бързо оздравяване 🍀

Лл каза че са авти, от и от тях се получило вирусна инфекция, и затова вдигала Т изписа ни Дактарин за мазане и Изорекс сироп.

# 280
Чудя се ако мажа афтите със сода и мед ще минат по бързо. Докато я мазах със крема напипах и кътник.

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 17:03 от Polii97

# 281
Не знам, ама на нас педито не ни дава мед преди да навърши 3 години.Имало риск да се зарази не помня с какво

# 282
  • София
Бутолизъм. И аз още не давам мед.
Не знам, ама на нас педито не ни дава мед преди да навърши 3 години.Имало риск да се зарази не помня с какво

# 283
Ботулизмът е рядко срещан. Най-често засегнати са кърмачета, като предполагаемата причина, според експертите, се крие в тяхната все още недоразвита храносмилателна и имунна система. Случаи на ботулизъм при тях се отчитат най-вече след консумация на мед до навършване на 1 година, което е основателна причина този хранителен продукт да не се предлага на деца в тази най-крехка възраст. Медът често съдържа, макар и малко количество спори на ботулиновата бактерия, които по принцип са унищожавани и извеждани от зрелия организъм, но са опасни за бебето. Моята лл е на това мнение и за нея след 1 година може да се включи мед в менюто ,но аз суров още не съм давала ,до сега е опитала само сладкиш с мед .

# 284
Ако е минал термична обработка не е проблем, ама тогава пък нещо съдържал дето не било особено полезно. Иначе се продавал термично обработен мед. От прочетено в нета е това.

Общи условия

Активация на акаунт