Мартенски бебчета 2024 вече подвижни човечета - тема 2

• 9 533
  • 343
  •   1
Отговори
# 330
Маги е на 5 месеца, тази седмица ще почнем с пюретата. Иначе спи, не колкото Дани 🤣че той беше от бебетата със 16-17 часа сън през деня, тя е с 14 часа общ сън. Но не мога да се оплача спи нощем от 6-та седмица, пробужда се за бипка, яде си. Пухкавелка е 65 см и 7100 😁 Дани по същото време беше 68 см и 7300. Мъчи я и нея атопичен дерматит по бузките, все едно всяка нощ участва в уличен бой с котки. Личната ме пита имаме ли котка 🐱 според мен две деца под две години, само една котка да ме командва и тя ми липсва 😁

Поли при теб как са нещата?

Гейзер, твоята си беше бандит от малка.

Киси, пу ПУ че си хапва, моя ще живее на месо и банани 🤣

# 331
Деси, при моята се появява атопичен дерматит от мокрите кърпички. Избягвам да ги ползвам или задължително  измивам и с вода след тях. Дупето направо мия, че светва като светофар ако забърша само с кърпички.Използвам и този крем за лице и тяло.

# 332
Маги е на 5 месеца, тази седмица ще почнем с пюретата. Иначе спи, не колкото Дани 🤣че той беше от бебетата със 16-17 часа сън през деня, тя е с 14 часа общ сън. Но не мога да се оплача спи нощем от 6-та седмица, пробужда се за бипка, яде си. Пухкавелка е 65 см и 7100 😁 Дани по същото време беше 68 см и 7300. Мъчи я и нея атопичен дерматит по бузките, все едно всяка нощ участва в уличен бой с котки. Личната ме пита имаме ли котка 🐱 според мен две деца под две години, само една котка да ме командва и тя ми липсва 😁

Поли при теб как са нещата?

Гейзер, твоята си беше бандит от малка.

Киси, пу ПУ че си хапва, моя ще живее на месо и банани 🤣
При мен малкият е на 3 м и 3 дена. Вече спи нощем, имаме само едно хранене. Миналия несец беше 5,550 кг. През деня спи по малко от час, защото каката го буди. Изпада в нещо като истерия през 30 минути за нещо, което не давам.😁😁😁 Надявам се, и при нас да мине скоро.

# 333
Кис, не ми говори за цени на торти 🤪🤪🤪 Разбирам ги сладкарите, ама някои неща са прекалени хахаа на мен като ми казаха 300лв за торта 12 парчета с картинка на багери и реших с кумата сами да си я направим.
Котешкото парти ще е забавно!!

Този крем на Ларош и ние го порзваме. Повече ни помага от А-дермата. Но най-добре ни е с един на Авен.

# 334
Поли, тези истерии според мене са от все още недостатъчно зрялата нервна система. Като се прибави и липсата на реч и невъзможност да изразят по друг начин емоциите си и става лудница. Период е и ще отмине. После пак ще се опитват да си извоюват желаното, но вече ще е по друг начин. Ще започнат да мрънкат, да се цупят, да се сърдят... Докато започнат да разбират защо не може едно или другоооо.....
При нас за тръшкането помогна директно да я изнасям от стаята, където започва истерията. Вдигам на ръце и изнасям. Другото по резултатно е ако можеш ти да излезеш от стаята. Като няма публика, тръшкането спира. Може да пробваш за начало да обръщаш гръб и да се правиш че не я виждаш и чуваш. Да разбере че с тръшкане не може да предизвика реакция от тебе. Ако няма ефект пробваш да излезеш и накрая нея да изведеш по далеч от дразнитела. Важното е да не се превърне в навик и модел на поведение това тръшкане.

# 335
Поли, тези истерии според мене са от все още недостатъчно зрялата нервна система. Като се прибави и липсата на реч и невъзможност да изразят по друг начин емоциите си и става лудница. Период е и ще отмине. После пак ще се опитват да си извоюват желаното, но вече ще е по друг начин. Ще започнат да мрънкат, да се цупят, да се сърдят... Докато започнат да разбират защо не може едно или другоооо.....
При нас за тръшкането помогна директно да я изнасям от стаята, където започва истерията. Вдигам на ръце и изнасям. Другото по резултатно е ако можеш ти да излезеш от стаята. Като няма публика, тръшкането спира. Може да пробваш за начало да обръщаш гръб и да се правиш че не я виждаш и чуваш. Да разбере че с тръшкане не може да предизвика реакция от тебе. Ако няма ефект пробваш да излезеш и накрая нея да изведеш по далеч от дразнитела. Важното е да не се превърне в навик и модел на поведение това тръшкане.
Ще опитам. Тя го прави от два месеца някъде, и то предимно когато, има други хора, а когато сме си двете по рядко.

# 336
В такъв случай, явно повечето хора я превъзбуждат, емоциите  ѝ идват в повече и се уморява по бързо , особено като ѝ обръщат и повечко внимание. И съответно като се умори и става кисела. Ако има възможност в такива случаи някой да я извежда на по спокойно място за да си почине. Например 30 минути с гостите, после 20 минути на двора или в друга стая и после пак при гостите.... Трябва почивката да се случва още преди да са я прихванали истериите, че после трудно се тушират. Не чакай да забележиш признак на умора, а просто редувай активните игри с почивка ( разглеждане на книжка, возене в количка ако харесва, да полежи и да се потъркаля в леглото или на пода, спокойна разходка на двора)....

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 14:13 от geizer

# 337
Аз с на ланрош мажа с един друг техен цика крем, мазах с а Дерма, с Авен 😑 другата седмица ще я водя на дерматолог да ми кажат някой нов. Баткото поне с а Дерма мажа сутрин и вечер и всичко е топ.

Иначе да истериите без публика не са интересни. Но поне отминават.

Много е забавен, в яслата с всичко останали е мега примерен, ще седи ще гледа книжка...като е при мен умерено, но ако сме тук и аз и той и баща му минава на макс бели, тръшкане и театър за НАТФИЗ в 100%. Ляга на леглото, разперва ръце, крака и се обръща да погледне има ли публика и каква е реакцията.

# 338
Кис, не ми говори за цени на торти 🤪🤪🤪 Разбирам ги сладкарите, ама някои неща са прекалени хахаа на мен като ми казаха 300лв за торта 12 парчета с картинка на багери и реших с кумата сами да си я направим.

Този крем на Ларош и ние го порзваме. Повече ни помага от А-дермата. Но най-добре ни е с един на Авен.
За първия рожден ден и взех торта кукла барби и беше 350лв и една по обикновена за баща й ,но откакто правих Спончбоб 3D преди 13 години и то 24 часа ,макар че се получи много красива и точно като от картинка повече не се захващам 😁 . Но можеш да направиш тортата и да сложиш играчки багери или да искаш само фигурки от захарно тесто те са до 5лева или вече 2,56 ЛЕВРО 😂😂,така го нарича малкия й брат .

# 339

За първия рожден ден и взех торта кукла барби и беше 350лв и една по обикновена за баща й ,но откакто правих Спончбоб 3D преди 13 години и то 24 часа ,макар че се получи много красива и точно като от картинка повече не се захващам 😁 . Но можеш да направиш тортата и да сложиш играчки багери или да искаш само фигурки от захарно тесто те са до 5лева или вече 2,56 ЛЕВРО 😂😂,така го нарича малкия й брат . Нашата беше същата, но за 50 лв явно зависи от сладкарницата. Но тази година сама ще я правя във Тему има много хубави украси за торта.

# 340
Аз си харесала торта в Марти, поне са нормални цени и са добре като вкус. То вече едно парче торта 12 лв 🤣

# 341

За първия рожден ден и взех торта кукла барби и беше 350лв и една по обикновена за баща й ,но откакто правих Спончбоб 3D преди 13 години и то 24 часа ,макар че се получи много красива и точно като от картинка повече не се захващам 😁 . Но можеш да направиш тортата и да сложиш играчки багери или да искаш само фигурки от захарно тесто те са до 5лева или вече 2,56 ЛЕВРО 😂😂,така го нарича малкия й брат . Нашата беше същата, но за 50 лв явно зависи от сладкарницата. Но тази година сама ще я правя във Тему има много хубави украси за торта.
Поли аз да дойда да поръчвам при тебе, тука една плодова е 65лв ,а парчето е 9лв 😁. Едната й баба е майстор сладкар ,даже като бях тинейджърка я питах за рецепта за понички докато бях на село ,та пържих до 3 през нощта, дала ми рецептата на цеха 😁,но като се роди големия напусна да ми гледа децата и така стана пенсионерка без да работи повече 😁,ама торти не иска да прави ,сладки и рула си купуваме 😁.

# 342
Във Враца поне тортите са със приемливи цени :😁😁

# 343
Във Враца поне тортите са със приемливи цени :😁😁
Еха че аз минавам от там за моето село 😁,макар че последно ходих преди 13 години ето ти повод тортата 🤣

Общи условия

Активация на акаунт