Обсъждане на имотни обяви - 37

• 47 457
  • 784
  •   1
Отговори
# 690
Апартаментът е доста хубав, харесва ми. За другото не знам.

# 691
Здравейте, какво мислите за тази обява като съотношение цена- имот, обзавеждане? Районът е някъде около билата в Мусагеница.

https://www.imot.bg/obiava-1d174411479254864-prodava-chetiristae … ofiya-musagenitsa
Половин милион евро а пералнята е на балкона.

# 692
Аз тези 162 квадрата не ги виждам на снимките, и балконите сигурно са вътре.

# 693
Светло, широко, просторно, ама пералните са кусур...
Иначе за квадрати няма смисъл да се спори, те са някакво число, но се гледа апартаментът.

# 694
Че е прострно,никой не спори.
Анализираме обява за близо милион лева. Мебелите са лишени от всякакъв стил. Венгето отдавна не е на мода. Една стая в бяло, друга в жълто дърво, трета венге. За капак и вана, и те са демоде.
Пералня и сушилня не им е мястото на остъклена тераса. Дори не знам как е првкарана вода и канал там....както и да е.

# 695
Ваната е демоде само в България.

# 696
Аз няма да споря, всеки вижда по своему. Ваната е хидромасажна все пак. Що се отнася до модата, в Лондон апартамент без вана е непродаваем на нормална цена. И не виждам толкова много тъмно (дали е венге също не съм сигурна). По-скоро ми харесва, че май е функционално, а не Уау.

# 697
Ваната е демоде само в България.
Живея в щатите и все по малко хора след римодел слагат вана.
Динамиката на модерното общество се промени. Хората нямат време да я ползват и още по малко да и слугуват на ваната.  Аз лично мразя моята вана, само като се сетя за нея и ме заболява кръста.

# 698
Аз също мразя вани. Но това няма общо с модата. Различни хора, различни държави...  Аз в САЩ също виждам странни и непрактични неща. редовно гледам HGTV и не съм видяла конзолна тоалетна никъде. В банята единичната врътка също им е необичайна, две отделни имат, което е много неудобно. За сметка на това много харесват две мивки...

# 699
Прави сте, въпрос на вкус е. Реагирах, заради категоричността. Аз и в Холандия имам вана и в България смятам да слагам. Въпреки, че нямам място. Не виждам какво слугуване изисква, да ме казвам, че късметлиите около мен ползват помощници.
Динамиката изисква да спреш и да уравновесиш везните. Лично аз, не познавам човек, за когото ваната да е демоде.
Може да е невъзможност, заради място и средства, но демоде не е.

# 700
Не е масово, както преди 20г е било, и не е практично. Може в Холандия да са все още на мода, моите наблюдения, в моето обкръжение  са други.

Аз също намирам и непрактично това че в банята няма канал, както е в България. Много ми липсва това удобство.

Конзолни тоалетни има, в по скъпи хотели и луксозни сгради, масово не са разпространееи.. Предпилагам се дължи на цена и трудност за профилактика, знам ли. Смесителите ми са единични. Двойните са по остаряло виждане.

Ето нещо такова е модата:

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 21:18 от So Lucky*

# 701
Е, все пак се обсъждат имоти в България/ Европа/, не Америка😊
Масовото"на ваните се слугува повече", изобщо не го разбирам. Звучи ми като "върху бяло си личи мръсотията" по групите за ремонт. Или държиш мръсотия, или не😊

# 702
Много голяма квадратура, не става ясно колко е чисто и колко са общи части, подозирам че са много общите части. От голямата квадратура, която е посочена пада и цената на кв.м., но тотал цената на имота за това което се предлага за мен е прекалено висока. Пералня и сушилня на балкона - нещо е усвоявано, къде остана лукса на голамята квадратура че не разбрах, кухнята е за смяна или поне вратичките да не ми крещят в патешко жълто ако може. Първото нещо което ще изкъртя е тавана и гипсокартоните - ужас на ужасите, и по-страшни недоразумения съм виждала от гипсокартон по тавана, но това определено е демоде, излишно и липсва елегантност в него. Махаш го и тавана става по-висок не само оптически. Не бих го купила имота, за този бюджет ще гледам Лозенец, Изток, Медицинска академия и Докторски ако нещо изпадне но не и това, но за всеки влак си има пътници.

# 703
Слугуване на ваната е, че трябва редовно да я почистваш, за да я ползваш. Не бих си взела вана, ако преди това мъжа ми, например, си е взел душ. И за да си взема вана, трябва да я излъскам. Може би някои не са толкова гнусливи, но аз съм. Живяла съм в квартира с вана и нито веднъж не съм я ползвала. В хотелите също не ползвам ваната. Ако имам помощник в почистването, вече тогава е друго, но България сме далеч от домашна помощница във всяка къща.

# 704
На същото мнение съм. Ваната се мие основно преди и след ползване, във поза 90градуса.
Имаме две бани, една с вана и една с душ кабина. Първата ползваме рядко, но за сметка на това чистя доста по често.
Плюса на кометирания имот е, че помещвнията са широки, и ако се разкара ваната, ще стане една просторна баня. Дневната също е много добър размер за ново строителство.

Общи условия

Активация на акаунт