Обсъждане на имотни обяви - 37

• 47 464
  • 784
  •   1
Отговори
# 675
  • в пералнята
Хич не е мой тип това претъпкано тъмно жилище. Задушавам се като го гледам, но за всеки влак си има пътници.

# 676
Интериорът вероятно е правен за собствено ползване. Това показва, че има хора, които харесват такива интериори. Сигурно са много (по-)малко отколкото харесващите бели интериори, но все пак ги има.
В един момент се тръгва към продажба. Няма смисъл да се прави ремонт, за да продаваш. Има малка вероятност да се появи купувач, който ще хареса интериора. По-вероятно е преобладаващата част купувачи да не го харесат. И ще преговарят за цената, защото си калкулират необходимостта от основен ремонт. Дали ще се срещнат за цената с продавачите, е Божа работа.

За магазините - зависи в коя част на Солунска е жилището. От площад Славейков до Витошка е едно, от Витошка към Христо Ботев е друго. Като човекопоток. От Славейков до Витошка едва ли ще останат празни. Работя в района и не виждам да има голяма промяна в наемателите и помещения да стоят празни. Така че ид.ч. от магазини в този район си е хубав бонус (приход). Мисля, че мисленето на реститутите вече се е променило в сравнение с края на 90-те години на 20 в. и хората вече подхождат много по-практично.

# 677
  • София
Къща на "Латинка" за милион и двеста. Бонус - кръчма на първия етаж. https://pazarluk.com/ad/Prodavam-kyshta-na-3-etaja-v-Sofiq-kv-Iz … q6SgqDsl8RETJwNKw

# 678
На Пещерата - мисля че ако на всяка стая й се сложи поне една светла стена, и се боядиса тавана в светло, ще е добре. Може да мине с една мазилка, не и чак за тотален ремонт.

# 679
Явно действително тази облицовка по стените е била скъпа, та не са останали пари за мебели по поръчка, които биха решили някои проблеми в дневната и спалнята.

# 680
На мен ми заприлича на каменни тапети, без да съм сигурна. Хич не са евтини.

# 681
Прилича на декор за космическа фантастика от 80-те.

# 682
Да игнорираме дори цената, това е супер тъмен, малък и неудобен коптор с евтини претрупани мебели...

# 683
Здравейте, какво мислите за тази обява като съотношение цена- имот, обзавеждане? Районът е някъде около билата в Мусагеница.

https://www.imot.bg/obiava-1d174411479254864-prodava-chetiristae … ofiya-musagenitsa

# 684
Спрямо терасите и гледката през прозореца изглежда в този блок https://maps.app.goo.gl/2iEKjhpjcxRaee5HA

В него имаше един басейн, който в момента не работи и хоспис, който също не работи. От старото-ново строителство е, преди 2000г със сигурност.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 14:57 от second

# 685
Ако е действително посоченият зелен блок, отвън изглежда занемарен и не виждам да се предлага гараж, а там мисля е тегаво с паркирането. Иначе изглежда просторно жилището. На мен локацията там ми е забутана, нищо че е до метро, ама това вече е много субективно. Едната баня ми се вижда проблем за толкова голям апартамент.

# 686
В обявата пише че са две, иначе и аз бих отбелязала това за недостатък.
Паркира се отпред на уширеното, но вярвам че след някакъв час е невъзможно да се открие място, защото и през деня е пълно там.
Замислих се дали не е възможно да е в съседния, защото и неговите тераси са с такива орнаментчета, но пък там са само заоблени, така че това вероятно е точния блок.

# 687
Там съм ходила на басейн 2007 и 2008 г. и много ми харесваше.
Доста западнал ми се вижда сега.

# 688
Да две са, значи е ок от тази гледна точка. Аз няколко пъти съм минавала от там преди 2-3 години, сгъчкано ми беше, ама то на много места е така. Ако паркът е добре поддържан ще е добре.

# 689
  • в пералнята
Здравейте, какво мислите за тази обява като съотношение цена- имот, обзавеждане? Районът е някъде около билата в Мусагеница.

https://www.imot.bg/obiava-1d174411479254864-prodava-chetiristae … ofiya-musagenitsa
Районът е хубав, метрото е много близко ш удобно, има парк и градинка, има магазини, училище и т.н.
Ама 500к евро са много за там, според мен.
За толкова бих търсила в Изток или Лозенец.

Общи условия

Активация на акаунт