"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 85 201
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
А...Бетси Джонсън що е тук?

Ми незнам сетих се за нея...
Защо, не ти ли се вписва косвено в предаването по някакъв начин?  Grinning

А, да, в този смисъл - да.
Тематична е Mr. Green

# 1 036
  • София
Ама...вижте, бе, излязоха снимките.Тя не може да направи нормална мимика.Усмивката й е отворена уста.Веждите са почти на темето.Очите не се смеят, а са болезнено ококорени.
КАкво й причиниха на тая жена???
http://www.palnapromiana.com/gallery.php?eid=7&ep=0&id=227

# 1 037
А, да, в този смисъл - да.
Тематична е Mr. Green

Радвам се, че ме разбра  Simple Smile Мисля озаглавя този офф "Минало, настояще и бъдеще". Не се отнася за Славка.

# 1 038
А тази усмивка тук по-хубава ли е?:
http://www.palnapromiana.com/gallery.php?eid=7&gp=0&ep=0&id=212

# 1 039
  • Варна
Ама...вижте, бе, излязоха снимките.Тя не може да направи нормална мимика.Усмивката й е отворена уста.Веждите са почти на темето.Очите не се смеят, а са болезнено ококорени.
Наистина, след промяната много й изпъкнаха чертите на лицето. Не ми харесва изобщо, май досега само мъжа долу-горе ми допадна как го направиха.

# 1 040
  • по пътя на светлината
Ле,Ле.....тази русата с очилата ли е Славка?Кошмар,ако тази жена е на 40 години,това значи,че е страшно немърлива-кожата на лицето е в този вид,от неподдържане и употреба(прекалена) на алкохол и цигари.Ужас- срам за жените около нейната възраст!Какво да и помогнат,тя  толкова се е самоунищожила,че и господ няма да и помогне. #Crazy

# 1 041
  • София

Не говоря за зъбите.
А това поне е усмивка, а не гримаса.

Аз съм фен на пластичната хирургия, одобрявам всеки опит да се разкраси един човек.
Досега не бях забелязала подобни поражения по участничките.
Тази промяна не се получи.
Това е моето мнение.
А бях сериозен фен точно на нейния доктор, с огромно нетърпение очаквах появата му.
Разочарована съм и си го признавам.

# 1 042
Пластичният хирург все пак не е Господ, може би просто лицето няма толкова крисиви черти. Не всички са със страхотни черти на лицето. Освен това са много важни двата фактора: генетична обремененост и начин на живот. На мен ми харесва определено повече след промяната. Все пак предаването е пълна промяна и палната промяна се виждаше. А и жената се харесваше, което е най-важното.  Докато чета тук не срещам позитивни коментари почти.  Адски грозно изглежда тази тема.

# 1 043
  • по пътя на светлината
Абсолютно променена-няма нищо общо с с предишния си вид на остаряла алкохоличка. Peace

# 1 044
  • somewhere over the rainbow
Ами кожата около очите кой ще я опъне, кой ooooh! А тази прическа така е направена или току що й се е развалила направената? Rolling Eyes
Е, сега е истинска баба на децата си Sick

Кали, имах колежка на 40 г. също толкова състарена. Ползваше скъпа козметика, пушеше порядъчно, не пиеше. Поддържаше се жената. Имаше, обаче, някакво сериозно гинекологично заболяване, което я беше състарило за година Confused

# 1 045
  • Sofia
Нормално е да изглежда опъната, все пак пълното възстановяване е чак на 6-тия месец. Аз не одобрих гърдите и, избра си най - големият размер и е като дойна крава. Иначе снощи като я гледах се сетих какво беше казал един пластичен хирург по Тв преди повече от година - има хора, които колкото и пластики да си правят те никога не стават красиви, защото не са се родили с излъчване.  Според мен тази участничка от снощи макар и с хубава фигура в лице си беше обикновена, незапомняща се, без излъчване. Тя и 1000 пластики да има ще бъде симпатична( или по - скори прилична), но никога красива.
Момичето от Варна например и трябваше съвсем , съвсем малко пипане и стана голяма красавица, но тя си го имаше излъчването, а Денка като  видех в "Имаш поща" ми заприлича на шведка

# 1 046
А защо само нейните дечица бяха разкрасени? И другите участнички имаха деца... newsm78

# 1 047
  • софия
По принцип съм за такива интервенции като цяло,одобрявам ги.Но ми е много чудно тези хора,които се подлагат на това дали са наясно,че трябва яка поддръжка,за да се запазят в този си вид.А всичко е свързано с много финанси и време.Липосукцията примерно не е за цял живот,подкожните мазнини се натрупват отново,порцелановите фасети и те след време трябва да се сменят.На фитнес трябва да се ходи редовна,да се спазва хранителен режим.Така като гледам типа на участниците в пълната промяна не мисля,че ще съумеят да съхранят визията си NaughtyИскам да ги видя след година две как изглеждат.

# 1 048
  • по пътя на светлината
След някоя и друга годинка ще стана на 40,след образа на Славка съм ,,леко,,претиснена,ако се смачкам да изглеждам ката бабка,-боже годините си минават неусетно.........,скъпата козметика не е толкова от значение всичко е начин на живот.

# 1 049
Lavv, снощи се просълзих, когато по-големият син се разчувства при вида на майка си и се разплака от радост. Стана ми толкова мило. Не се шегувам.
Опитах се да "поразкрася" темата с това признание. Peace

Общи условия

Активация на акаунт