"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 85 265
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София-Лагера
Кой е този образ, който пее "Камино" ?  Crazy

Стефан  Hug

Уникален глас  newsm20
Беше уникален.Преди да излезе си мислех ,4е е Лилито #Crazy

# 1 081
А носа как й го оставиха така, дълго има да се чудя. newsm78
Още в самото начало на предаването Славка наблегна, че иска обезателно корекция на носа си и то най-вече в месестата му част. Докторът подскочи като ужилен и каза, че нейният нос е проблемен, а месестата част е доста трудна за работа. Славка настоя да поправи тази точно част и той ужким обеща, но всички виждаме резултата. Прилагат се еднотипни операции спрямо всички участници. Явно са гледали да е по-малко работата и по-евтина процедурата newsm78.

Не смятам ,че са икономисвали..Пишеше ,че всеки от участниците е излязал по 50 000...
На мне пък ми се струва .,че всички прекалено ги опъват в лицце и правейки чипо носле , от колометри си личи ,че са оперирани... Не ,че има лошо в пластичната хирургия,но няма да е зле да са по-естествени...Естествено красиви.. Simple Smile А са еднотипни , защото ги правят по всеобщ някакъв шаблон за красота - силикон в устата , чипо носле , скули, цици, малко липосупция...
Друго ми направи впечатление...Аз много харесвам Гала  Heart Eyes но само на мен ли ми се струва ,че някои от участничките ги правят да приличат на  нея... newsm78

# 1 082
Носа е... кофти! Меко казано. А и Славка нещо не ми изглеждаше особено щастлива. Някак си вяла, безразлична изглеждаше... Thinking

# 1 083
А и представяте ли си колко тъпо се чустваш после като не се харесаш.Сигурно яко се обвиняват че са се подложили на всичко това.И на мене не ми се стори особено доволна от външният си вид.

# 1 084
Абе тоз пластичния, що така се разрева като видя Славка newsm78

# 1 085

Сигурно от неудобство от това което са сътворили.

# 1 086

Joy Joy Joy

# 1 087

Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy горкия !!!   hahaha

# 1 088
Аз друг вариант не виждам просто.

# 1 089
  • София
Смешен ми стана, яко преигра. А тя горката е все още доста грозничка. Confused
Жалко, сигурно се е надявала, че ще има перфектен нос след Промяната, а той така се набива на очи

# 1 090
А и представяте ли си колко тъпо се чустваш после като не се харесаш.Сигурно яко се обвиняват че са се подложили на всичко това.И на мене не ми се стори особено доволна от външният си вид.

Май наистина има нещо такова  newsm78

# 1 091
# 1 092
Горката Славка, направо смешна изглеждаше. Като изключим освежената й кожа и вдигнатият й бюст беше много смешничка. Преди поне не беше смешна.  newsm78

# 1 093
  • София

A промяната на тази?? И тя е над 40 години.
И хич не е била хубава.
Сложих ги и преди, ама никой не гледа.

http://www.cindyjackson.com/my_cosmetic_surgery2.php

http://www.cindyjackson.com/photo_album.php
http://www.theminx.com/iss5vol2/surgery.htm

Има снимка преди операциите, това е преди повече от 10 години.И снимки сега - след 10 години изглежда с 10 години по-млада отпреди.КАкво да кажа за Славка??!!!

# 1 094
От сайт-а на Сидни Джаксън

"My Procedures List

I had:

* Eye lifts
    * Nose jobs
    * Cheek implants
    * Lip enhancement
    * Cosmetic Dentistry
    * Chin reduction
    * Jaw reshaped
    * Facelifts
    * Breast implants in

* Breast implants out
    * Dermabrasion
    * Chemical peels
    * Fat transfers
    * Liposuction
    * Filler injections
    * Laser treatment
    * And much more...

Caution: Do not try this at home! Some of these procedures were a waste of time and others had to be re-done. Full details of what works and what doesn't are explained in my book Image and Cosmetic Surgery Secrets."

Има опит жената със сигурност  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт