Скандали с мъжа ми

• 11 390
  • 121
  •   1
Отговори
# 105
И ,аз не съм бивша ,но при условие че знам че даден мъж ,било то бивш има връзка с друга и може да му създам проблеми в семейството,то няма да се навирам там . Поли  е написала че бившата се е настанила в къщата на бабата.Аз просто бих се ограничила до комуникация заради детето и не бих се навирала в семейството на мъж , който не ми е никакъв.

# 106
За два дена е била там, за да общува с детето си на негова територия. Не се е нанесла да живее при бившата си свекърва.

# 107
Не знам дали много хора осъзнават,че е подобни връзки и в подобни ситуации, втората жена се чувства унижена и много малко процент хора,ще се съгласят на такива ситуации.Точно за това все още е има стигмата да не почваш връзка с разведен /разведена и е разбираемо .

Това, че една жена, която и да е поред, се чувства унижена, това си е неин проблем.
И второ, като не иска Първата да се мярка на хоризонта, да не е ставала Втора. Да не се е хващала с мъж с бивша, ами да си е намерила ерген, за когото да е Първа (ханъма в харема).
Всеки си носи последствията от собствените избори в живота и никой не му е виновен за тях.

# 108
Azazaz1234, защо не разказа за посягането и казината на делото? Не са ли това най-важните неща?
На адвоката каза ли, и той/тя ли те посъветва да не разказваш?

Добре е, че и без да ги кажеш тези неща са ти дали пълно попечителство, но все пак ми е странно, че не си разказала.

Заведох дело по общия ред, а бащата беше предупреден само устно извън съда от мен и моя адвокат, че ако обжалва или има претенции ще разкажа всичко това в съда. Съответно той имаше избор да приеме без възражения или да обжалва и да последва второ дело в което реално се представят всички доказателства. От страх със сигурност той прие и не се наложи. А относно решението ми да не го казвам веднага, то беше по съвет на моя адвокат, от една страна, за да не усложняваме  допълнително с ангажиране на свидетели и съдебни експертизи (за които се чака допълнително след първото дело) и процеса се забавя. И от друга страна той беше почти сигурен, че само при мисълта да бъде “очернен” и да му се изкарат всичките кирливи ризи на показ ще сведе глава и ще приеме без да обжалва. Не знам дали беше най- правилното решение но доведе до бързи и благоприятни за мен резултати и най- вече стреса за мен беше в рамките на 1 дело а не 2-3.

# 109
Имам въпрос,който е от тази тема,обаче свързана с мен:Нормално ли е мм да ми се нерви,да ме изкарва тъпа и то само защото му дадох идея,като иска толкова гъста леща,да премахне водата и да яде само леща??Смисъл,аз буквално останах в шок,че зараси тази идея почна да ми вика,тъпа съм била и тн,пък лещата и той я прави по-рядка.И нарочно казах това с отцеждане на водата,защото очевидно с брашно не се получава или слага много малко.
Обши взето моя все е прав,умен,ама си е взел тъпа жена.Противоположностите се привличат Joy

# 110
Защо позволяваш да те обижда.
Изсипи лещата в тоалетната.
И приключи с готвенето.
Освен за себе си.
Ако пита що - казваш тъпа съм, не мога да готвя.

# 111
Ами,да ти кажа,в началото не беше такъв.Имам мувството,че повечето(да не казвам почти всички)мъже се променят.
Може да звучи кифленско,но снощи си изкъпах косата и го помолих той да сготви.Направи едни сърдити физиономии.Предложих му да сготвя(лука и моркова ги запържих малко) първата част,а той да направи запръжката,за да е справедливо.Каза добре.След няколко минути му предложих това,дето го написах преди няколко часа,почна да ми вика,да обижда,размислил да прави запръжка.
След това каза “Добре,ще в направя”, след пет минути пак се отказа.Накрая вече се измервих и я приготвих аз.
Като му предложих той да сготви,ми каза,ме нарочно съм си била изкъпала косата,за да не готвя???
Извинявай,но ми беше достатъчно мръсна и ме сърбеше скалпа.
Ама ми е била предварително изготвена стратегията,за да не готвя…
Да дойде правилното време и мисля да го напускам.То нито ми се е*бе с такова същество,нито ми е кеф да прекарвам време с него.
Не стига че това,но и тази драма пред сина ни…

# 112
  • София
И кога ще дойде правилното време, когато вие сега не се понасяте взаимно? Защо си го причинявате изобщо? Хората имаме броени години живот, не 2000, че да ги губим в неудовлетворение, камо ли в обиди и то за някаква леща, която дори не знам как ядете в жегите.

# 113
Не става така от днес за утре да  се промени.
Ти просто предразполагаш да се държи просташки с теб.
Ти толерираш това поведение.

# 114
Ами,да ти кажа,в началото не беше такъв.Имам мувството,че повечето(да не казвам почти всички)мъже се променят.
Може да звучи кифленско,но снощи си изкъпах косата и го помолих той да сготви.Направи едни сърдити физиономии.Предложих му да сготвя(лука и моркова ги запържих малко) първата част,а той да направи запръжката,за да е справедливо.Каза добре.След няколко минути му предложих това,дето го написах преди няколко часа,почна да ми вика,да обижда,размислил да прави запръжка.
След това каза “Добре,ще в направя”, след пет минути пак се отказа.Накрая вече се измервих и я приготвих аз.
Като му предложих той да сготви,ми каза,ме нарочно съм си била изкъпала косата,за да не готвя???
Извинявай,но ми беше достатъчно мръсна и ме сърбеше скалпа.
Ама ми е била предварително изготвена стратегията,за да не готвя…
Да дойде правилното време и мисля да го напускам.То нито ми се е*бе с такова същество,нито ми е кеф да прекарвам време с него.
Не стига че това,но и тази драма пред сина ни…

Мини в 21 век, спри със запръжките и брашната и си мий косата, преди да те е засърбяла. Това заради себе си, ако не искаш да си някаква повлекана, служеща за слугиня и за дупка по заместване, защото не може да има някоя чиста и ухаеща на свежо жена. Осигурявай си и необходимите удобства в домакинството, щом то е твоя грижа. Не е нужно като едно време с метлата, мазните брашнени манджи, чиниите с верото и липсата на уреди.

И не, ако искаш по-гъста чорба, по-добре внимавай с количеството на водата в процеса на готвене. Вкусът на течността е различен и по-лош, ако е водно или брашнено, независимо колко отсипваш от водата после или я сгъстяваш с брашна.

# 115
И аз не го разбирам това с брашното,за да се сгъсти…просто не е моето…От известно време се съпбразявам какво ям,не искаш да яде гадни манджи заради моя режим,щял гладен да остава,филии щял да си маже,абе,пълен филм…мрънка като жена Joy

# 116
Запръжки не правя от 20 години.
И пак ми е вкусно и даже полезно.

# 117
Явно от душ геловете сте минали на лещата.

# 118
С измита коса, ако правиш запръжка с лук ще трябва после пак да си измиеш косата, защото се е осмърдяла. Влажната коса попива всякакви миризми.
А отношението на мъжа въобще няма да го коментирам. Ако някой си позволи да ми дава наклон в живота, ще му покажа правата към външната врата.

# 119
То да бяха наклони.
Тук вече има обиди.

Общи условия

Активация на акаунт