Раждане в МБАЛ Вита, гр. София - тема 12

• 30 142
  • 670
  •   2
Отговори
# 660
Да, знам че Богословова, Китанова, Василева и други мисля си имат и техни си кабинети. Най-удобно ми беше дкц 1. Хем близо до работата, хем близо до вкъщи. Даже си спомням стачките на шофьорите от градския като бяха трябваше да ходя пеша да там понеже никое такси не искаше да ме вземе, защото курса им излиза смешни пари 😅

Много ще ми е трудно да си намеря друго АГ. Оглеждам и по другите болници, но на мен Вита ми харесва честно казано. Разбира се Дойчиновски ако беше отишъл в Токуда да изражда там щях да ходя.
За д-р Гагова само хубави неща съм чувала. Даже моя позната роди 2 момиченца при нея и после я направиха кръстница и на двете 😄

# 661
Аз си мисля за доктор Диана Йорданова. Следих при нея една кратка, за съжаление неуспешна бременност, и останах с добро впечатление. И при лежането в болница винаги е била мила, отговаряше на въпросите ми и ми е помагала. Някой има ли който да е имал повече контакт с нея да изкаже мнение?

# 662
Аз не съм се следила при нея, но и при трите ми престоя в болницата, когато и да съм я хващала на смяна винаги е била мила, загрижена, отговаряла е на въпроси. Не мисля, че бихте сбъркали с нея.

Знам че за д-р Николов има много смесени мнения, включително и моето е такова, но при раждането на втория ден след секциото имах оплакване, а той беше дежурен и веднага ми обърнаха внимание. Ако не бяха щях да притесня Дойчиновски по телефона. Също първата ми дружка по стая роди при него и каквито въпроси и притеснения да имаше (а нейните бяха много) винаги отговаряше на всичко съвсем спокойно и премерено.

# 663
Здравейте, родих вчера във Вита при д-р Дойчиновски. Всички бяха много мили и подкрепящи, до момента нямам забележки към нито един човек от персонала. Акушерка беше Иванка Бенчева - прекрасна също, обясняваше ми, окуражаваше ме… имаше още 1 лекарка - Диана Йорданова, тя ме прие - също нищо лошо не мога да кажа и още 2 акушерки. Всички ме надъхваха защото се бях поотказала по едно време 😂 Анестезиолог беше д-р Джалева, като я видях се стреснах защото май тук бях чела лоши отзиви, но при мен нямаше никакъв проблем със слагане на упойката. Не знам колко калории съм изразходила на раждането, но от вчера до днес не спирам да ям всичко, което носят, и ми харесва 😂. С неонатологията също за момента не съм имала проблеми. Дано до края на престоя е така. Но и аз лато повечето съм тук заради др Дойчиновски. Доколкото говорихме иска да прекара малко време в чужбина и там да натрупа практика, отива във Франция.

# 664
Честита рожбичка Елми!
От акушерките само тази Бойка ми е леко тросната и много се радвам, че при престоя ми при раждането беше в отпуск 😂 Тина Янкова също на моменти ми беше леко по-груба, но останалите са супер.
Бенчева се погрижи за мен преди секциото и беше изключително мила.
Пожелавам ти да не хващаш кофти лекарка от неонатология на смяна!

# 665
Аз си мисля за доктор Диана Йорданова. Следих при нея една кратка, за съжаление неуспешна бременност, и останах с добро впечатление. И при лежането в болница винаги е била мила, отговаряше на въпросите ми и ми е помагала. Някой има ли който да е имал повече контакт с нея да изкаже мнение?
Започнах да ходя на женска консултация при нея преди може би 3 години, още на първия преглед знаех, че ако раждам второ дете ще е с нея, така и стана🤗
Заради нея раждах във Вита.За мен е невероятен специалист и Човек!
Ако някой иска мога да дам телефона и.

# 666
  • В твоето съзнание...
Сега разгледах и графикът на д-р Йорданова и виждам, че тя прави и прегледи по ЗК в МЦ Хубча, някой дали я е посещавал там?
Локацията ми е относително удобна, а и ако мога да се възползвам по някакъв начин от ЗК, защо не.

# 667
Да, май трябва да се разтърсим и по каса кой прави прегледи от тях.

# 668
Китанова знам, че също прави, но лежах с нейна пациентка в болницата и от това, което разбрах прецених, че не е лекаря за мен.

# 669
Здравейте момичета, аз доскоро бях пациентка на Дойчиновски с първа бременност в средата на 5ти месец съм. Тъй като вече съм се настроила за раждане във Вита, реших да си намеря друг доктор там. Днес бях на първи преглед при Д-р Вероника Кръстанова и съм очарована. Много спокойна и мила жена, обяснява всичко, измери бебка по всички параметри, даде си вайбъра при нужда от въпроси. Чаках пред кабинета може би около 10 мин (база 1),като прегледът беше доста обстоен а не претупан за 10 мин. както е на повечето места. Интересно ми е има ли и други дами при д-р Кръстанова и с какви впечатления са?

# 670
Здравейте, аз също съм се насочила да раждам във Вита при д-р Китанова. Досега имах един преглед при нея, стори ми се мила и обясняваше подробно нещата. Все пак исках да попитам дали има и други, които да са се следили и раждали при нея ? Ще съм благодарна за мнения.

Общи условия

Активация на акаунт