Какво кара хората да стоят в неудовлетворяващи ги връзки?

• 4 343
  • 66
  •   1
Отговори
# 60
Много сме тези, които сме успели да отгледаме сами дете/ деца.

Поздравления! Вие сте силен човек! Не казвам, че е невъзможно, но твърдя, че е трудно.

# 61
Абе, с някоя баба, като е, не е точно като напълно сам.

# 62
Не само да ги отгледаш сам, но и в съзнанието си да искаш да имат само двама родители, а не 4 общо. Но тук вече идва въпроса да избираме внимателно хората и да не бързаме да създаваме семейство

# 63
Зависи.
Ако другия е токсичен и те тормози, дори е по-лесно да си гледаш сама детето. Защото си спокойна. А спокойната и щастлива майка отглежда спокойни и щастливи деца.
Отделно, че има хора, които не си гледат децата дори и да са заедно, а чакат на другия да отглежда и тях. Т.е. пада огромно бреме след раздяла.

# 64
...
Аз пък забелязвам друг феномен. Жени около 25-30 търсят перфектната връзка. Но без те да са наясно, че за да стигнеш до нея се изискват време и усилия. И едни чудесни момчета, които оставят като гръмнати когато принцесата каже, че се разделя с тях.
Вече с трети такъв ме среща живота за последните три месеца.

А искам да чуя гледната точка на принцесите - била съм в такава ситуация на оставяща някой като гръмнат и той би описал така ситуацията. А това че съм обяснявала какво ми липсва 1 година - ами не е било ясно защото не съм завършвала разговара с "...или се разделяме." 😅

А отстрани е чудесно момче, наистина. Но всеки си има 2-3 приоритета, различни, и ако някой от тях на върви и отсрещната страна не полага усилия, няма значение колко супер са 99те други качества.

# 65
О, моля ти се.
Аз обяснявах години наред И завършвах разговора с "ако не се промени това, ще се разделим" и ПАК беше суууупер изненадан и гръмнат като го изгоних накрая. Ми то наглост,наглост, ама трябва да има край брат...

# 66
Пред приятелите и познатите ни винаги сме цветя за мирисане ама друго е като живееш 24/7 с този човек.
 Мнооого различно е.
 Затова се научих да не взимам страна като чуя нечия версия, защото не знам истинското лице на човека.

Общи условия

Активация на акаунт