Какво кара хората да стоят в неудовлетворяващи ги връзки?

• 4 334
  • 66
  •   1
Отговори
# 45
  • Out of the Mix
Суетен съм до някаква степен, грижа се за себе си, но никога не бих се боядисвал и слагал каквито и да е химии (отвъд шампоана, ясно е) по косата си. Косата ми е едно от най-хубавите неща, и си я "нося" с гордост. SunglassesRelievedSmirk

Хаха, Лъвица, не ме учудва написаното.

На 30 да си побелял, не ти е бил лек животът, за мен е от стрес. Ген, ген, но не е нормално. Преди 10 г. изглеждах на 20, кожата ми нямаше гънка.

# 46
Българските мъже са в голям процент оплешивяващи. Да си боядисаш двата косъма на главата, които утре може да паднат, няма много смисъл.

# 47
  • София
То човек няма да спре да е мъж или българин ако си епилира подмишниците и си боядиса косата. Или ако се изкъпе. Принципно.

# 48
  • Далечният изток
Е ся.... Къпането и боядисване на коса не мога да ги приравня, сори...

# 49
Съмнява ме да има българи под 50 г., които не си махат космите под мишниците и не си окастрят интимния храсталак. Те за вежди ходят на козметик, кола маска си правят на гърба и на подгърбието, на барбършоп ходят да им правят брадите... Ама липсата на коса си е генетична основно.

# 50
Един мъж може да е свеж и без да се клепа с бои и шампоан-оцветители.
Тонус на кожата, лицето, тялото. Хубава усмивка, глас, говор. Това ми е мъжествено и секси. Както и не ми харесват тотално ощавени навсякъде мъже. Като пеленаци са.

# 51
  • София

Това са някакви абсурдни твърдения. А за мъжете, какво, граници няма или тези граници зависят само или единствено от размера на портфейла? Съжалявам за теб, че мислиш така, наистина.

Сега е момента да напомня нещо - голяма част от жените твърдят, че мъжете гледали външността на жените, демек подбирали по външен вид. Това твърдение на жените си пасва с цитираното по-горе, че след определена възраст жената ще има по-малко кандидати, защото нали сме някакви разгонени животни, които само гледали външния вид и мислели как да вкарат жените в леглото? Съответно промените във външния вид на жената, свързани с годините, би трябвало да ни влияят. Така че ако се възмущаваш от онова твърдение, искам публично да напишеш в тази тема, че мъжете всъщност гледат характера и качествата на жената, а не само външния вид. След това няма да имам никакви възражения срещу мнението ти. Ама не и половинчати оправдания за едните без съответния коментар за другите! Та мъжете от външния вид на жените ли се ръководят при избора или не?

# 52
Чакайте са, нещо се уплетох съвсем във вашите разсъждения. Нали жената хубавее, гласи се и се поддържа заради себе си? Заради самочувствието си? В смисъл, тя ако си го има самочувствието, пак ли ще се гримира и епилира? За какво ще го прави, ако си го има самочувствието, а пък мъжете (и другите жени Wink ) не са ѝ важни?
Или - обявяваме, че не сме робини на хорското мнение, ама не смеем да изхвърлим боклука по пеньоар, че съседката ще ни разнесе из целия 10-входов блок? Wink

# 53
  • Далечният изток
Пеньоар?! Даже и бабите ми не са носили таквоз нещо...
Иначе с едно късо мекичко халатче мога ли да се размотавам из нас Grinning

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 08:54 от AIDA_N

# 54
  • София
Човек гледа да се показва в достоен вид. Надявам се, че не е нужно да обяснявам значението на достойнство или срам.

# 55
  • Out of the Mix
Всичко се гледа. Красота в субективните очи на всеки има навсякъде. Въпросът е колко си "широкоскроен" и доколко с отворени сетива.

Айда, може, даже постоянно така може да ходиш, особено лятото вкъщи - гола. Smirk

Достоен вид вкъщи?
За пред кого и за какво?
Ходи се, както ти е удобно и готино, комфортно.
По възможност с по-малко катове за по-бърза непринуденост и спонтанност. JoySunglasses

# 56
Пеньоар?! Даже и бабите ми не са носили таквоз нещо...
Иначе с едно късо мекичко халатче мога ли да се размотавам из нас Grinning

Колко късо?
Wink

Човек гледа да се показва в достоен вид. Надявам се, че не е нужно да обяснявам значението на достойнство или срам.
"Човек" ??? Отново ненужни обобщения. Толкова ли е трудно да се каже "Аз" ?
Някои "хора" Wink гледате да се показвате, няма лошо, даже харесвам. Когато имате какво да покажете.
Но други има, които не живеят за да се показват.
И аз няма да отварям дума по въпроса за критериите за достооен вид Wink, явно мнението ми е неправилно...

# 57
  • София

"Човек" ??? Отново ненужни обобщения. Толкова ли е трудно да се каже "Аз" ?
Някои "хора" Wink гледате да се показвате, няма лошо, даже харесвам. Когато имате какво да покажете.
Но други има, които не живеят за да се показват.
И аз няма да отварям дума по въпроса за критериите за достооен вид Wink, явно мнението ми е неправилно...
Социолог съм, като казвам човек, имам предвид всички хора с акъла си. Всеки иска да се представи в достоен вид, не говорим за перо в задника, а за спретнат и чист. Това не е показване, а себеуважение и уважение и към останалите. Иначе сме виждали хора да смърдят, пърдят и прочее на публични места, те явно не са от този вид човек.

# 58
Общите деца за мен са най-голямата спирачка. Връзката може и да не е удовлетворяваща, но как да отгледаш сам деца?

# 59
Много сме тези, които сме успели да отгледаме сами дете/ деца.

Общи условия

Активация на акаунт