Какво кара хората да стоят в неудовлетворяващи ги връзки?

• 4 334
  • 66
  •   1
Отговори
# 30
Пари и Инстаграм т.е. правят се на семейството за пред хората, фотосесии, общи почивки, семейна идилия. И толкова се вживяват в роля, че си затварят очите за реалността

# 31
  • София
Условно на 23 за какво е граница? За загуба на привлекателност и опции след тази възраст ли?

Да, на 23г достигат максимума на възможните мъже с които могат да имат връзка ( като количество и качество).
После леко спадат тези възможностти. Разбира се на 30г пак си имат възможностти, но просто на 23 г са били по-добри.

# 32
Условно на 23 за какво е граница? За загуба на привлекателност и опции след тази възраст ли?

Да, на 23г достигат максимума на възможните мъже с които могат да имат връзка ( като количество и качество).
После леко спадат тези възможностти. Разбира се на 30г пак си имат възможностти, но просто на 23 г са били по-добри.
Това са някакви абсурдни твърдения. А за мъжете, какво, граници няма или тези граници зависят само или единствено от размера на портфейла? Съжалявам за теб, че мислиш така, наистина.

А на въпроса, след като стоят в тази връзка, значи не са наистина неудовлетворени. Може би мислят, че това е най-доброто, на което могат да се надяват. Или вярват, че щастлив брак не съществува и са попаднали на по-малкото зло. Особено ако родителите им основно са се търпели, а не толкова са се обичали. А оплакването... оплакването си е част от начина на общуване на доста хора. Защо да не си мърморят, хем привличат внимание, хем разтоварват напрежението и пак си влизат в обичайното еженевие.

# 33
  • София
Това са някакви абсурдни твърдения. А за мъжете, какво, граници няма или тези граници зависят само или единствено от размера на портфейла? Съжалявам за теб, че мислиш така, наистина.

Няма нужда да ме съжаляваш. Иначе правиш грешна генерализация на моето мнение. За мъжете не съм коментирал изобщо, защото не е обкект на тази тема. Ще отговоря кратко - да и мъжете имат пик на привлекателността. За някой мъже той е като са на 21 г, за други може да е като са на 33г. Мъжете имат повече потенциал да повишат своята привлекателност до ранните 30г, но повечето мъже не реализират този потенциал.

Колкото до размера на портфейла и успеха с жените, не смятам че двете имат силна връзка. Познавам мултимилионери, негрозни в българия под 40г, които са правили секс 3 пъти за последните 10 години, както и скъсаняци без пари, които спят с 3 различни жени в рамките на седмица. Има мачовци с коли на кредит, дето задяват жени и нърдове с стотици биткойни дето ходят със оръфани дрехи.

# 34
  • София
При мъжете като цяло, ако до определена възраст (около 30) не са станали привлекателни, положението единствено се влошава. Тези, които са привлекателни (за съжаление не са мнозинство), могат да стават по-привлекателни до към 40, но след това и те тръгват надолу. При жените младостта се цени много и може би заради това все се говори, че имат най-много опции преди 30. Част от тези опции обаче са или по-възрастни чичовци, или незрели младежи. Съответно добрите избори всъщност не са много, а и младите жени често не са достатъчно опитни да ги пресеят правилно. Така че бих казала, че около 30 и малко отгоре е оптималният момент за сеирозен избор при жените.

# 35
  • Out of the Mix
Лъвица, една от бившите ми много искаше да си ме представи с леко прошарена коса, и смяташе, че много ще ми отива, но не дочака.
Все още нямам, при теб как е, боядисваш ли се вече на 36-37?
Че то нали знаеш всичко е стрес, ген и начин на живот.

30-те за кого е "оптимално", за мъжа ли да е на толкова, жена да избира сред 30-40 годишни мъже? А жената на колко да е? Thinking
Аз лично сега изглеждам по-добре отпреди 10-15 г. Килограмите същите, но излъчването и всичко друго са по-добре.

Има жени и на 40 са прекрасни, повечето от тях нераждали, живеещи здравословно с много движение, умерено-натоварена работа и безкомпромисна диета, добър ген. Редки екземплярки, но има.

# 36
  • София
За жената е оптимално, когато тя е на около 30, да си избере сериозен партньор. Хем да има опит вече, хем да достатъчно време за спокойно да прави деца. Иначе лично смятам, че е  най-добре партньорът да е +- една-две години, но хора всякакви. На никоя жена не бих препоръчала да се цели в чичо си.

Иначе аз отдавна се боядисвам Laughing Всъщност последната година не съм, но мисля скоро да се мина пак. За радост мъжът ми има добър ген и засега дори не е прошарен, дано се запази така по-дълго, че не харесвам побелели мъже.

# 37
  • Далечният изток
А, значи ти сега изглеждаш по-добре, но жена не може да изглежда по-добре от преди 10-15 години, така ли?! Joy
Ами мога да ти кажа, че в момента на почти 50 изглеждам милион пъти по-добре отколкото на 20. Innocent

# 38
Мъж боядисан е много позорно.
Има секси прошарени мъже.
За жените е по-скоро суета и стил. Не е нужно да са с бели коси. Аз от естествени цветове, реших да скандализирам Коледата и се шляпнах с един купър. Който не ме харесва, да не ме гледа.

# 39
Кое е позорното на боядисан мъж? Аз имам уважение към старанието на всеки, мъж или жена, да изглежда добре според неговите си разбирания.

# 40
  • Далечният изток
Толкова много харесвам прошарени мъже, че е грехота да развалят тази натурална привлекателност Simple Smile

# 41
  • София
Различни хора, различни вкусове Joy Изобщо не харесвам прошарени мъже, стареят ми. Като дойде моментът, сигурно тайно ще сменя съдържанието на шампоана на моя с шампоан оцветител JoyJoyJoy

# 42
Е, мъжете започват да се прошарват на 30. Ще ги изхвърляме ли сега?

# 43
Толкова много харесвам прошарени мъже, че е грехота да развалят тази натурална привлекателност Simple Smile
И аз, и аз! Боядисан мъж ми е много анти. Жалък, смешен и ....Абе не е мъж

# 44
  • София
Вече има чудесни бои за мъже и няма да познаете кой е боядисан. Подкрепям да се боядисват ако искат, по-хубаво е при мнозина от бели волоси.

Общи условия

Активация на акаунт