Жекова или Вецев

• 443
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте! Simple Smile Пред дилема съм кого да избера да следи бременността ми - д-р Жекова от Св. Анна или д-р Вецев. Моля да споделите мнения. Благодаря ви!

# 1
  • София
Ами Жекова е голям специалист, но е малко грубичка. Този доктор също има голям опит и изглежда мил. Бих избрала него, ако можех да избирам сега.

# 2
Значи и вие споделяте моето мнение, от над 10 години съм при нея и по-апатична не е била никога, не отричам професионализма й, разбира се. Доста зле се държа последните 2 пъти - първо ми каза, че при ЧХГ 1400 да не се надявам при първия преглед.  Последният път пък ми каза “честито, но нищо не мога да гарантирам”

Ще го преживея лошото отношение някак, но се изумявам на липсата й на човечност в такъв момент. Отдавам го на може би високия брой аборти и не иска да дава напразни надежди, но все пак…. Дори не спомена в коя Г.С. съм.
А при Вецев имах много приятен преглед и изчерпателен, но нямам други впечатления, просто ми беше препоръчан от приятелка.

# 3
  • София
Винаги си е била такава. Аз я познавам от 20 години... Как минава времето...

# 4
Аз съм доволна от Жекова. Особена е, дръпната е, но пък ми обърна внимание върху неща, които другият ми следящ доктор твърдеше, че са в норма.

# 5
  • София
Д-р Вецев проследи цялата ми рискова бременност,постави серклаж и бременността ми продължи до деветия месец.
Грижеше се за мен,като за дете, но бях един наплашен пациент в риск.
Секциото ми прави той ,възстанових се доста бързо и лесно.
От д-р Жекова нямам впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт