Отговори
# 90
Е във фрага показаха, че се изкексиха хората. Няма да ги прекъсват сега, срамота!

# 91
Сигурно идеята на онези 5-ма лумпена е да покажат, че голямата любов би простила всичко, включително и мъжът ти да изч****ка сестра ти.🤮🤮🤮

# 92
Според мен също, Сейран е пред грешна къща. Тя е там където е колата на Ферит, а не успях да разбера дали с нея тръгнаха от заведението, едва ли Суна не може да шофира, а Ферит не беше в състояние. В този ред на мисли, няма да разбере и да ги види, за което съжалявам, трябва да види с очите си какво и причиняват най-близкити и хора на света, особено този за който е готово да умре.

# 93
  • Ямбол
Здравейте мацки.Mystery благодаря ти за прекрасната темичка 🌹.Честно да си кажа съжалявам,че гледах епизода.За мен си беше супер скучен,супер изпълнен с някакви си клишета,удряне на шамари като в 1 сезон.Искат някакси да правят пак паралели.Ами не става...... Епизода си беше като цяло 🤮. А пък относно Суна и Ферит ей тва вече е дъното на дъното на марианската падина 🤮🤮🤮 отврат направо.Много извратени тези сценаристи.Липса ми Гюнгер всичко беше много по-добре,когато той си пишеше сценария .Аз съм с разбито 💔 тази вечер от гнусотията с която ни заляха.Думи нямам.......

# 94
Утре ще се наложи да гледам епизода , за да се откажа тотално от Ферит. Беше си ми слабост , но си давам сметка , че е заради Мерт.  С тази целувка обаче ме загуби напълно.
Единственото ми желание сега е , да стои далеч от Сейран.

# 95
Димана, два пъти те прочетох много внимателно. Има резон в това, което казваш. Лошото е, че не знам как се прощава такова предателство. Как ще накарат Сейран да прости? Ей това ми е интересно. И на Феро, и на Суна.

Рени, и аз не знам дали се прощава такова предателство. Точно затова ми хареса, че направиха тази сцена, за да разбера аджеба как ще тръгне оттук насетне сценария, дали ще продължи като яка психодрама и какво решение ще има. Дали ще остане отворено решението, или ще трябва виновниците в случая Суна и Ферит да търсят години наред извинение, най-вече пред себе си. Много въпроси имам и ще гледам да видя как ще ги развият.
Понеже много се вълнувам пиша малко несвързано. Дано си ме разбрала. Тя Сейран може да им прости, но не знам дали те могат да си простят. Стана това, което чаках най-после от този сериал - да има вече поводи за психоанализа, за да разберем героите до край, колкото можем.

# 96
Всички сме разбити, но може би всички тези сенки от миналото трябваше да се разчистят веднъж завинаги и да продължат на чисто. Не знам как точно ще стане, но вярвам в това.

Много ще съм разочарована от Сейран, ако му прости и се върне при него.

А как прости на сестра си, когато тя целуна Ферит? Сега стана обратното. И все ми се струва, че тази целувка не беше от страст. Наистина тука психиатри трябва да се изкажат. Сложно се получи.

# 97
Големи мухрьовци това Корханите. Единия на 30, другия на 50, и мрънкат и се оплакват като деца. Много приказки за нищо. Ако ги няма тия жени, не знаят накъде да тръгнат сутрин, след коя фуста да вървят

# 98
Най-лошото е, че ако не ги е видяла, ще има да бяга след Ферит. Той ще се прави на жертва, Суна ще се скатава и ще си мисли как да се докопа до него. Недай си Боже, да продължат с тайни срещи Grinning

# 99
Най-лошото е, че ако не ги е видяла, ще има да бяга след Ферит. Той ще се прави на жертва, Суна ще се скатава и ще си мисли как да се докопа до него. Недай си Боже, да продължат с тайни срещи Grinning

Точно това ще стане.. за жалост..

# 100

Няма да се учудя грам.🤣

# 101
Те ви на подаръка,официално погребаха Сейфер,изтриха ги с гумата.Голямата любов свърши .Не става категорично ясно дали ги видя.Ако имат идея да върнат нещата отначало Ферит и грам няма да съжалява на сутринта.Нека си обича безмозъчната и слабо характерна Суна, но ще му омръзне много бързо.Не се вързва изобщо на темперамента му.Няма да крия,че ми става много интересно какво следва.Но каквото и да е повече Сейфер във вида ,в който всички обикнахме и ни върнуваше няма да видим.

# 102
Ферит каза на Суна да отиват в къща в Чен-нещо си, там й казаха и на Сейран, че е колата на Ферит. Смятам, че през стъклото на вратата ги видя.
Сейфер бяха изтрити още в началото на сезона.
Дори и да приемем първата целувка да беше от доброто му сърце, последващата вече си беше страст.

# 103
Сигурно идеята на онези 5-ма лумпена е да покажат, че голямата любов би простила всичко, включително и мъжът ти да изч****ка сестра ти.🤮🤮🤮
Любовта би простила всичко и това видяхме в епизода с "първата среща" на СейФер. След този епизод дори аз бях готова да простя всички глупости в този трети сезон на тези ***. Но след тази сцена не мисля, че феновете ще простят. Може да има увеличение в рейтинга утре, но както акаутите в инста, които следя написаха - Казваме сбогом на YC през 2024.

# 104
  • Ямбол
Не дай си боже да имаш сестра като Суна..Пу пу 😂

Общи условия

Активация на акаунт