Отговори
# 120
Всъщност Ферит не каза, че е избрал Сейран за отмъщение, а че накрая така се е получило - отмъстил си е за всичко, което да му причинили, включително като са го накарали да се ожени против волята му. Но да не се връзваме на приказките им, защото пък преди няколко епизода нали същият този Ферит твърдеше, че за нищо не съжалявал за времето, прекарано със Сейран и пак би избрал същото. А относно прошките вече им стана навик да си прощават толкова много непростими неща. Ако седна да ги изброявам, сигурно ще осъмнем. Дали публиката вярва е друг въпрос.

# 121
Сега , ако сценаристите малко ни уважават , ще направят така , че Сейран да ги види. Иначе ни чака голяма мъка!
Сейран ще си обича Феро , той ще се преструва , Суна ще го играе шушумига и ще търси вниманието му , Аби ще се утеши с Айшен, а ние ще го гледаме всичко това.
Поне това `и дължат на Сейран . Истината.

# 122
Аз толкова безразличен и дори дразнещ се от присъствието на Сейран, не съм виждала Ферит от телевизионното интервю. Даже тогава имаше повече емоция в погледа му съм нея. За мен в този епизод той наистина се отказа от нея като жена, като любима и спътник в живота. Причината не ми е много ясна, но определено го видях в погледа му, особено като я огледа последния път преди да си тръгне от имението. Факта че тръгва да задява и жени в бара...все улики ни пуснаха, че той е бите с тази жена. Друг е въпроса, че на нея ще и дойде като гръм от ясно небе, но тя е силно момиче и този удар ще издържи от живота. Аз не искам да е бременна, не не заслужава да изживява бременността сама. Трябва да има достоен мъж до нея и тогава да и се случи чудото на новия живот.

# 123
Всички трябва да узнаят истината, вкл. и Ферит за  състоянието на Сейран и нейната жертва, и ако беше станало, нищо от това вероятно нямаше да се случи...

# 124
Гледам Рибарче, от 2 или 3 епизод Hushed и за това време минах през какво ли не......то не беше тази в басейна, не беше Пело, не беше Невра, не бяха момичета по дискотеки,не беше лелята..... и винаги си мислех, че по-лошо няма как да стане, но уви явно има.... Angry
Яд ме е ,че погубиха такава хубава двойка, но в същото време осъзнавам, че  ако не са тези глупости нямаше да има толкова епизоди, все пак филм трябва да става...
Но въпреки всичко Сейран не заслужаваше това!

# 125
Най-после видяхме истинското лице на Суна в пълния му блясък. Злоба и завист, любов само към себе си. И истинското лице на Ферит - само фуста да е, обичам жените, а не само Сейран (Пелин бе права). Нито единия, нито другия заслужава прошка и обич, ако е имало кекс. За целувките може да ослепеем (може би). Махнали са страстните целувки и полягването. Надявам се Сейран да ги спре, за да не е толкова отвратително. Мисля, че бе пред къща, а не пред заведение. Дано е правилната къща. За съжаление, вече 1 и 2 сезон загубиха очарованието си. Ще чакаме новини за Афра и Мерт.

K_I_V, Ферит я намрази, защото не бе на негова страна.

# 126
Rl_14, тъжното и жалкото е, че с нормални сценаристи и поне малко любов към главните герои от страна на продукцията можеше да има толкова и още много епизоди. Сега не знам как ще стигнат и до 100-ния.

# 127
Върнах да видя,Суна като го прибираше от тоалетната го попита дали колата е пред вратата/на заведението/.Сейран взе координатите на колата на Ферит/заблудила съм се,че е тази на Суна/.Значи е в правилната къща.Аз също много искам да ги види.След всичко,което и се наложи да преживее поне да я пожалят да не търчи след мъж,който пет пари не дава за нея в момента.

# 128
Ив, мисля си, че турците обичат точно такива драми и ще се повиши рейтинга. Но дори и това да не стане, при тези продажби едва ли ги интересува много рейтинга.

Rl_14, тъжното и жалкото е, че с нормални сценаристи и поне малко любов към главните герои от страна на продукцията можеше да има толкова и още много епизоди. Сега не знам как ще стигнат и до 100-ния.

# 129
Ама Феро бил казал, че избрал да се ожени за Сейран за отмъщение... Ахахаха... И вие се тормозите?
Рени, боли. Просто много боли.💔
Той Феро преди няколко епизода каза, че и Корхан ще е прави. Песни и пя...обесняваше как си е загубил ума в магазина за баклава. Всичко явно се оказаха празни думи... наистина много тъжно за всички нас...

# 130
Всички трябва да узнаят истината, вкл. и Ферит за  състоянието на Сейран и нейната жертва, и ако беше станало, нищо от това вероятно нямаше да се случи...
Не го считам да жертва това еднолично да вземеш решение да имаш дете, научавайки за опасността, която носи със себе си разждането, само защото мъжът/Ферит/ мечтаел да стане баща. Най-малкото детето не заслужава да порасне без майка! всяко дете, плот на обичащи се хора, заслужава двамата си родители! Много ще ме извинявайте, но такива "приказни" жертвоготовностти да не ги идеализираме. Чиста доза егоизъм си е!

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 00:13 от bellie_ellie

# 131
Сц промениха посоката, изрязоха страстните сцени. Ферит ще се осъзнае и ще се дръпне. Няма да е Суна. Сигурна съм в този развой, да видим. Ще си останат на целуването. Което ще простим след 2-3 ехизода със сълзливи Феритови очи. И оная абла ще каже на Сейран. От любов разбира се, а не за да си изчисти съвестта. И пак Сейран ще страда. Пак тя ще трябва да вземе решение. Аман от смотаняци

# 132
Rl_14, може да обичат драми, но всички искат да има поне малко логика, някаква любов, поне малко човечност. Ако беше само до драмата, ръст щеше да има във втори сезон с отвличането на Сейран и мъченията, щеше да има и с раняването на Ферит. Вече писах - може да има ръст на рейтинга сега, но много хора с този епизод си взеха сбогом. Мъчно ми е, но и аз съм от тях. За продажбите - дано да са направени преди този епизод.

# 133
bellie_ellie, този път нищо не каза Grinning Кусура бакма! Знам, знам, Феро е супер Smirk

# 134
Еве, Феро си е супер. Просто "сценаристите" ни са **** и го убиха днес.

Общи условия

Активация на акаунт