Боледуване на децата ни-тема 84

• 17 615
  • 806
  •   1
Отговори
# 120
И в Сити лаб вземат от пръст, както и в лабораторията в Майчин дом.

# 121
На 3г и 9м, но ще е голяма драма. Миналата година лежахме в болница и като й взимах чак се напика и беше голям стрес, но ще питам в Сити лаб.
А на колко е детето?
На моята на 6м и взеха кръв от вена за изследване на желязо и феритин. Казаха, че няма причина да не и се вземе от вена за целите на изследването. Всичко мина ок, нямаше драма.
Вече е на 2.2г и няколко пъти са и взимали от вена за подобни изследвания.

# 122
  • shumen
Мимчо,няма нищо притеснително в изследванията.Чисто вирусно си е с това СРП и СУЕ.
За феритина може и от пръста.До лаборатория е явно.
Пуфе,оправяй се скоро.Ухо може да боли и от зъб.
За неяденето-моя днес е на една чиния юфка сутринта,на обяд-понеже имаше риба,но той не яде,пожела мусака.Да направих му и познайте дали яде.Точно 3-4 лъжички и каза не съм гладен.Ще го видим до довечера ще огладнее ли.

# 123
А на колко е детето?
На моята на 6м и взеха кръв от вена за изследване на желязо и феритин. Казаха, че няма причина да не и се вземе от вена за целите на изследването. Всичко мина ок, нямаше драма.
Вече е на 2.2г и няколко пъти са и взимали от вена за подобни изследвания.
Когато беше на една годинка се налагаше да вземат кръв от вена на едната ми дъщеря. Боцкаха я два пъти и не уцелиха вена. Самата лаборантка се отказа да боде повече. Личеше си, че не може да се справи. В моят град няма къде да вземат кръв от вена на малко дете без проблеми и затова много се надявам да не ни се налага.

# 124
А дали има нужда от снимка според теб, довечера ще я заведа личната да я преслуша отновоquote author=danaeka link=topic=1724499.msg49074001#msg49074001 date=1735559696]
Мимчо,няма нищо притеснително в изследванията.Чисто вирусно си е с това СРП и СУЕ.
За феритина може и от пръста.До лаборатория е явно.
Пуфе,оправяй се скоро.Ухо може да боли и от зъб.
За неяденето-моя днес е на една чиния юфка сутринта,на обяд-понеже имаше риба,но той не яде,пожела мусака.Да направих му и познайте дали яде.Точно 3-4 лъжички и каза не съм гладен.Ще го видим до довечера ще огладнее ли.
[/quote]

# 125
Мимчо, виж детето как се чувства - отпаднало ли е, храни ли се, пие ли, има ли допълнителни симптоми? Изследванията показват подобрение, но знаеш, че те не са основание за диагноза, а се гледат заедно нещата. Ти виждаш ли подобрение (напр. Не вдига вече температура, кашлицата разрежда, сополите намаляват, и т.н.). Обикновено майките сме паника в първите няколко години (и аз също бях в първите 60-70 вируса, сега след 150-тия вече съм по-непокист), но виж по-трезво нещата. Обикновено трябва да се изчака време да мине. 2 седмици са си като златен стандарт, а някои вируси (симптоми от тях) се проточват и повече, без детето да се влошава.

# 126
За Варна - феритин пусках на малкия ми син, тогава беше на 1.3, с кръв от пръста в лабораторията на Сити клиник. Сега исках да пусна желязо и в лаборекспрес ми отказаха. Трябвало само от вена. А от пръст съм пускала желязо на много други места. Явно си е до лаборатория. За Лина лично аз съм скептично настроена.

# 127
Не е отпаднала, храни се, температура не е вдигала, кашлицата доста я разреди но все още е  влажна(по накашля като се събуди от сън) но нищо общо с това което беше, все пак сме и на пулмикорт. Нещо в носа се случва че го чувам, сополи няма, само нещо назад а от вчера почнах да капя и виброцил.
Мимчо, виж детето как се чувства - отпаднало ли е, храни ли се, пие ли, има ли допълнителни симптоми? Изследванията показват подобрение, но знаеш, че те не са основание за диагноза, а се гледат заедно нещата. Ти виждаш ли подобрение (напр. Не вдига вече температура, кашлицата разрежда, сополите намаляват, и т.н.). Обикновено майките сме паника в първите няколко години (и аз също бях в първите 60-70 вируса, сега след 150-тия вече съм по-непокист), но виж по-трезво нещата. Обикновено трябва да се изчака време да мине. 2 седмици са си като златен стандарт, а някои вируси (симптоми от тях) се проточват и повече, без детето да се влошава.

# 128
И ние днес по болници но с мъжа ми ..чакаме за снимка ..от 21 дек като е тръгнало няма празно ...

# 129
Не е отпаднала, храни се, температура не е вдигала, кашлицата доста я разреди но все още е  влажна(по накашля като се събуди от сън) но нищо общо с това което беше, все пак сме и на пулмикорт. Нещо в носа се случва че го чувам, сополи няма, само нещо назад а от вчера почнах да капя и виброцил.

Кашлицата може да продължи дълго и е нормално, особено ако има задна хрема.

# 130
В чудо се виждам с тая задна хрема

Кашлицата може да продължи дълго и е нормално, особено ако има задна хрема.

# 131
  • shumen
Мимчо,следи общото състояние на детето.Щом няма Т,не е отпаднало и кашлицата намалява и се храни детето върви към подобрение.Изследванията също сочат към това.Тая задна хрема при моя аз я пресушавам с виброцил.
Ликеуинд,как е мъжа ти?Дано не зарази макия отново.

# 132
Момичета, ЛЛ на една приятелка препоръчала това за имунитета на децата, има ли някой впечатления и чували ли сте го

# 133
Със усложнения от грип е в бронхите ..изписаха му аб , улитус ,противоалергично и пробиотик ..

# 134
  • shumen
Likeawind,да се оправя скоро мъжа ти.Аз преди 2 години точно така направих пневмония като усложнение от грип и лежах в болницата,а миналата бях с бронхит.Декември и Януари са най-критични и все някои е болен вкъщи.
Мимчо,това не съм го чувала и не мога да помогна,но имам чувството,че е поредната реклама.

Общи условия

Активация на акаунт