Боледуване на децата ни-тема 84

• 18 486
  • 806
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте.Това зачервяване изчезна.
Благодаря ви.

# 721
Дъщеря ми от 5 седмици вече е вкъщи, едва издържаме всички, много й става скучно на миличката.
В градината засега има варицела в 1 и 3 група, като е почнало преди празниците, а те на 18.12 ги събрали 4те групи за театър.
Вчера разбирам, че събират групите и за допълнителни дейности, защото "те нали били под карантина" и почнах да се изнервям.
Пазим я ние толкова време и накрая ще я пратя и те ще я съберат с друга група, само защото мислят единствено в посока варицелата. А грипове, вируси, други зарази. Един да има бактерия в друга група, тя веднага ще прихване. Направо нямам думи за безотговорността спрямо здравето на децата...
Нашата градина е с отворен концепт. Във физкултурният салон, в двора, все са зедно всички групи. Във физкултурният салон се случва и да са разделени по групи, но ги събират и заедно. На театър ходят всички заедно, отделно децата си ходят на гости по групите и закусват с други деца плюс това, че 45 минути преди да затвори градината който не е забран го събират в една група обща защото някои учителки си тръват по-рано.

# 722
С по 2 деца са,но вече изгледани 20/30годишни ..нали се сещате ,че преди не бяха такива коктейли от вируси ..отделно ходехме със аб и сиропа на градина няма проблем ..
Моя синковец на цялото давене през ноща ,през деня гък не съм чула да кашля ..

# 723
Аз както писах - моето дете изкара някакъв чревен вирус уж за 24 часа.
Вчера го пуснах на градина. Сега ми звънна госпожата, че е с Т и казвал, че го боли гърло и корем…….

# 724
Аз спрях Риноджермината. Буквално от първото впръскване започна брутална хрема, адски запушен нос, кашлица. Днес хрема няма, носа се отпуши, едва накашля само.

# 725
Аз за Риноджермината подхождам предпазливо, предвид състава й. Когато прочетох какво съдържа, ми навя спомени за Бронховаксома. А на фона на прием на Бронховаксом, дъщеря ми направи два бронхита. Преди него не беше правила бронхити и след него също не е. Съвпадение или не, времето ще покаже.

# 726
Цял ден не го чух да кашля ..сега легна и се почна ..боря се със задната  хрема ..

# 727
Цял ден не го чух да кашля ..сега легна и се почна ..боря се със задната  хрема ..
Би ли споделила как се бориш моля? Мисля че и аз ще се боря с нея от тази вечер. Давам лимфомиозот от една седмица. Пръскам Назонекс в носа от една седмица. Сироп рупафин също. Капки умкалор 2х10 на ден. Давам и Inner ear. Вечер докато заспи хубаво си кашля. Сутрин като стане също. През деня няма нищо. На 5 години е

# 728
Ааа панацея нямам при все че всеки път си прави задна хрема и от там чистим секрети после ..сутрин е голямо разкашляне като стане ..пръскам солен разтвор..и след това    флуиал спрей гел ..който беше изписан на мм но той отказа да го ползва ..давам и еириус ..трябва си време няма как за 2 дни да мине ...

# 729
Понеже споменахте Рупафин, може ли да попитам какво са ви казвали лекарите за противоалергичните. Чудно ми е като ги изписват, една педиатърка каза, че обичала така да лекува кашлицата. В конкретния случай изписа Фенистил и нямаше промяна де.

# 730
Понеже споменахте Рупафин, може ли да попитам какво са ви казвали лекарите за противоалергичните. Чудно ми е като ги изписват, една педиатърка каза, че обичала така да лекува кашлицата. В конкретния случай изписа Фенистил и нямаше промяна де.
На моя син е изписан Рупафин от алерголог, заради алергичен ринит. Давам го по схема заедно с назонекс. Почти целогодишно с малки почивки

# 731
Доволна ли сте от inner ear? Аз пак започнах с назо хил че днес я чух на обяд докато спи че хърка, дали от носа или има още някоя храчка неизкарана от Клацида.Личната днес каза да почна да давам инфлуцид, но аз не  вярвам много в хомеопатичните.

Би ли споделила как се бориш моля? Мисля че и аз ще се боря с нея от тази вечер. Давам лимфомиозот от една седмица. Пръскам Назонекс в носа от една седмица. Сироп рупафин също. Капки умкалор 2х10 на ден. Давам и Inner ear. Вечер докато заспи хубаво си кашля. Сутрин като стане също. През деня няма нищо. На 5 години е

# 732
Привет на всички,
Девойката е добре.
Задната хрема лека полека затихва, но лека кашлица остана.
Замислих се за третата сливица, дали да не я проверим?!
Вече за втори месец, едно и също положение се повтаря. Голямото ми дете сме го водили на консултации при УНГ в Токуда, но сега си нямам и идея за специалист УНГ, ще ви помоля  за препоръка, може и с частен кабинет.

# 733
  • shumen
Да се оправят болните.
Аз задна хрема боря с капки за нос,но при моето дете почти няма преборване,а винаги слиза надоло.
Тони,как е твоя?
Ликеуинд,и аз го слушам това от колеги вече 12 години да съм го закаляла,че все бил болен.Но при моя третата сливица и нали е с начална форма на астма и те оказват влияние.
Таниал,и при моя Бронховаксом не действа.На фона на него ми направи бронхит и пневмония.
Моя тая вечер не подсмърча поне засега.И майка ми каза,че по малко кихал сякаш.Да избутаме и утре и ще го следя уикенда аз и ще видя как е.

# 734
Красивост, вижте доц.Райнов. Преглежда и по здравна каса, ако си бърза със запазването на час.

Също така, съм много доволна от д-р Коркова от мед.център Европа срещу Пирогов.

Може би ще се наложи да се направи снимка обаче...

Общи условия

Активация на акаунт