Време е за ИКЕА - тема 43

• 45 767
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
А, всъщност халичките не е идея за Вас,а по- скоро за мен,търся начин да не се запъват толкова. Понеже съм с Вашия корниз отскоро. И търся опита на другите.

# 571
И аз съм с икейски релсов корниз с такива кукички
https://www.ikea.bg/products/vidga-plazgach-i-kukichka/20483002/?_gl=1*4gmnjm*_up*MQ..&gclid=Cj0KCQjwrc7GBhCfARIsAHGcW5VoxYrAxVyDBlQWIdJZPWJ1EU2YmbG9w9BclVVCv2r_YpsOtsF9o-waAjT1EALw_wcB&gbraid=0AAAAADD9bAnVyEP_d61Et42x4xMOUkWoR
Трябват ми още, (смених едни пердета с други), а няма в София, само във Варна. Не мога и да поръчам онлайн. Освен да поръчам от Румъния Frowning1

# 572
  • Somewhere far away
Аз съм много ядосана и разочарована. вчера получих имейл че поръчката ми е анулирана, а днес сполучавам смс да съм идела да си я взема от мобилен хъб. Последно??!
Явно и те не знаят за какво работят, пълен хаос и е ясно , че никой не знае какво се случва с моята поръчка!

# 573
  • Пловдив
То и  аз вчера получих мейл, че поръчката ми е изпратена.
Същата тази поръчка, която вече получих миналата събота.

# 574
  • Къде ли не
Не, че ще ви стане по добре но да Ви кажа, че ИКЕА Гърция са много по - зле с онлайн доставките. Чаках да ми доставят мебели един месец! Срока за доставката беше седем работни дни. Написах пет имейла, на които никой не ми отговори. Звънях цяла седмица по пет шест пъти на ден, за да ми вдигнат един път, да кажат че ще проверят и ще ми звъннат и не ми звъннаха. Няма номер за проследяване, не знаеш кой ще доставя, нищо! Такова разследване падна докато си намерим от кого да я очакваме и кога! 😅

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 21:22 от enimna

# 575
Ами то ние сме си баш франчайз на Икеа Гърция. Така че все едно същото.
Пак са изчуруликали тия. Нищо при тях не ме изненадва. Много мебели съм купувала. Но самата им организация ми е много туткава. Все току нещо им станало - пък бъг ли не беше, пък точките не се появяват. Чуду-юду. Не стават гърците за такъв тип бизнес. Перфектни са в туризма, но този тип спазване на общи правила, които вероятно са основополагащи за марката... не стават да изпълняват такива неща.

# 576
  • София
Здравейте,

Някой има ли представа кога зареждат коледните продукти? В германския и юкейския сайт от поне 10 дни е активна секция "Коледа".

А във физическите магазини?

Миналата година доста късно се появиха нещата в сайта, повечето не бяха налични, а когато отидох във физ. магазин почти всичко беше опоскано. Нещо не мога да им нацеля системата. Май тогава имаха и някакъв грандиозен срив.

# 577
  • София
В събота ходих в софийската ИКЕА и нямаше коледни артикули.

# 578
Наскоро научих, че Икеа имали (освен другите си оферти) и "оферта на деня". Уж това е мястото в сайта където я публикуват. Но никога не успявам да хвана  конкретния ден и артикул. Или забравям, или като отида на сайта вече не се вижда нищо.

Някой възползвал ли се е някога от такава оферта и може ли да ми каже къде се вижда конкретния артикул? А също кога.

# 579
  • Къде ли не
Защо ме търсиш?, миналата седмица имаше черен диван с 40% намаление с тази оферта. В десет часа влезнах да видя има ли наличности и вече нямаше в онлайн магазина. В софийския имаше, но може и една бройка да е била.

# 580
Миналата седмица ми пуснаха мейл за намаление 40% на някаква май масичка. Беше в четвъртък. Явно не е всеки ден, я вероятно всеки четвъртък, предвид това че брояча показва да остават часове като до утре..

# 581
  • Разпиляна във въображението
Здравейте,

Някой има ли представа кога зареждат коледните продукти? В германския и юкейския сайт от поне 10 дни е активна секция "Коледа".

А във физическите магазини?

Миналата година доста късно се появиха нещата в сайта, повечето не бяха налични, а когато отидох във физ. магазин почти всичко беше опоскано. Нещо не мога да им нацеля системата. Май тогава имаха и някакъв грандиозен срив.

Уж в края на октомври, началото на ноември.

# 582
Някой да ми припомни - дръжките за гардеробите отделно ли се купуват???
Купували сме и други гардероби от ИКЕА, но минаха години и не помня.

Вчера получихме гардеробна система PAX. За жалост, когато сглобихме всичко, се оказа, че ни липсват дръжки за гардеробите. Проблемът е, че в нашия град няма магазин на ИКЕА.
Доколкото виждам, че дори не са предвидени отвори за монтаж на определен вид дръжки, достигам до извода, че трябва сами да си намерим дръжки.
В такъв случай би било добре служителят, при когото поръчахме, да беше ни разяснил тази подробност....

# 583
Да, отделно са, има и комплект за разпробиване. Дръжка има само на стъклената врата.

# 584
На нашия пакс да, сами разпробивахме в зависимост от дръжките.
Аз си избрах едни техни черни топчести, съответно по една дупка на врата пробихме.
Не са разпробити предварително, защото вида на дръжките може да е всякакъв.
Иначе самите дръжки идват в комплект с болтчето там. Преди поне така беше.

Общи условия

Активация на акаунт