💗Януарчета 2025 💙💛Тема 4🧡

• 19 788
  • 239
  •   1
Отговори
# 15
Да, много са. Аз слагах превръзки и веднага се пълниха

# 16
Честити, бебчета Heart

# 17
И аз благодаря за новата тема! Пожелавам на всички ни много щастливо начало на Новата 2025-та година!❤️
Да са честити първите бебчета в темата, здрави, спокойни и щастливи! Бързо и леко възстановяване на мамите.
Някои от Вас ни зарадваха и във фейсбук групата. Ако искате, разкажете за преживяването по-късно. Как минаха първите ви часове с бебчетата🥰

# 18
Чудесни новини за още бебчета! Да са живи и здрави и много да ви радват💓💚!
Има шанс и да не изтеклат водите до влизане в Родилна зала- на мен тогава ми пукнаха мехура. Иначе за, текат си стабилно количество, няма как да ги сбъркате. На мен само при втората бременност ми изтекоха преди раждането, другите две- трябваше да ми спукат мехура в болницата.

# 19
  • Варна
Честити бебчета, а на мамите бързо възстановяване!

Момичета от 2-3 дена имам една странна болка много ниско долу в интимната област. Не знам как да я обясня, сякаш усещам някакво подуване и нещо като мускулна треска,  наистина неестествена е. Някой има ли подобни усещания?

# 20
Да и аз я имам още от 28г.с почна тази болка в тазовото дъно и в интимните части и отстрани на бедрата я усещам. Та понеже съм с 2 броя бебета и едно от двете винаги притиска много долу или ги нося много ниско. Таза се разширява и бебето притиска още повече и затова се получава това усещане. Аз го имам при ходене, при ставане от леглото /тогава е ужасно болезнено/,  при завъртане в леглото също не се трае и дори при обикновено лежане налягането е доста неприятно. Няма оправия, но не е всеки път. Другото дами, вие имате ли менстрални болки, понеже аз вече стана 4 дена имам,но нямам стягания в корема при тях? Стяганията са отделно когато се разхождам само, та затова вече само си почивам и лежа и отделно краката ми са супер подути и лицето ми също. Абе изобщо много подута се чувствам.

# 21
Да и аз я имам още от 28г.с почна тази болка в тазовото дъно и в интимните части и отстрани на бедрата я усещам. Та понеже съм с 2 броя бебета и едно от двете винаги притиска много долу или ги нося много ниско. Таза се разширява и бебето притиска още повече и затова се получава това усещане. Аз го имам при ходене, при ставане от леглото /тогава е ужасно болезнено/,  при завъртане в леглото също не се трае и дори при обикновено лежане налягането е доста неприятно. Няма оправия, но не е всеки път. Другото дами, вие имате ли менстрални болки, понеже аз вече стана 4 дена имам,но нямам стягания в корема при тях? Стяганията са отделно когато се разхождам само.

Аз имах тази нощ менструални болки без стягане. Отминаха на сутринта. И друг път съм имала.

# 22
И аз от вчера имам някакви болки в областта на яйчника.https://

# 23
И аз имам вечер менструални болки,а при ходене много ме боли кръста

# 24
Честити бебчета! Да са живи и здрави!

# 25
tennis_coach И аз тази сутрин в 6:40 се събудих със силни менструални болки, помислих че настъпи "моментът" и се стреснах, но отмина.Grinning

# 26
Честити бебчета на новите мами Purple Heart

Аз не усещам силни болки тип менструални, но вече много ми натежава бебето и ме боли кръста.

# 27
Аз днес така се изплаших, че ми изтичат водите. Бях да пишкам и усетих една силна болка, станах и от мен си изтече доста нещо си. После имах леко менструални болки. Предишните дни съм със силни контракции, чак ми се подкосявят краката. А има време, все още съм 35 г.с. и 3 дни, като покупки почти всичко е готово, но не сме изпрали още, а и чакаме един шкаф от Икеа за бебешките дрешки.
За щастие беше фалшива тревога, надявам се да си стои докрая. Обаче ме боли вече кръст, ребра,  за капак и се разболях с много кофти хрема, към синузит. Пих парецетамол и Стодал. Чудя се за носа капки дали някакви стават. Имате ли наблюдения?

# 28
Аз днес така се изплаших, че ми изтичат водите. Бях да пишкам и усетих една силна болка, станах и от мен си изтече доста нещо си. После имах леко менструални болки. Предишните дни съм със силни контракции, чак ми се подкосявят краката. А има време, все още съм 35 г.с. и 3 дни, като покупки почти всичко е готово, но не сме изпрали още, а и чакаме един шкаф от Икеа за бебешките дрешки.
За щастие беше фалшива тревога, надявам се да си стои докрая. Обаче ме боли вече кръст, ребра,  за капак и се разболях с много кофти хрема, към синузит. Пих парецетамол и Стодал. Чудя се за носа капки дали някакви стават. Имате ли наблюдения?

Сега в момента върлуват много вируси. За капки препоръчвам Тонимер спрей за нос без вредни съставки.

# 29
Какъвто и физиологичен разтвор - Стеримар, Тонимер, Назо Либеро, за да отпушиш носа. Аз имах буквално докато родих хрема. Слагах и по няколко капки сребърна вода, от хомеопатията за смучене - шуслерови соли 3, 5, 8, може и Инфлуцид или Цинабсин да смучеш. Те са  доста добре точно при хрема тип синузит.

Общи условия

Активация на акаунт