Утре влизам в 37 г.с. и все си мисля, че е рано за естествено раждане, още не съм оправяла нито багаж, нито бебешките неща.

Утре влизам в 37 г.с. и все си мисля, че е рано за естествено раждане, още не съм оправяла нито багаж, нито бебешките неща. 

Чакат ни само хубави емоции и малко стрес и недоспиване, а не депресии. 
и целият си на дупчици и набразден, обаче са повърхностни, цялата ти повърхност е като на вълни, неравна и ти тежи (напр.краката), а при другия целулит, едно че на него му трябва малко повече време и като цяло карти начин на живот, за да се образува, друго че той е по-дълбок, не е на повърхността, като водния и самите дупки са по-големи като размер и ключовото е че боли, като стиснеш. Водният не боли почти. И другото - сутрин водният не е толкова видим, докато другият си е там винаги.
9ти месец положението е... на мен ми се подуха и пръстите, не мога да си закопчавам ботушите, въобще, гледам да не го мисля и да си повтарям колко съм красива и тялото ми как е здраво и създаде живот и ще го "достави" и съм му благодарна, че ако започна да мисля за кусурите вярно ще се депресирам хахахах Препоръчани теми