КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 2

• 52 575
  • 781
  •   1
Отговори
# 30
  • España
Лили беше добре , но другата дама сякаш повече се притесняваше да не се изложи , отколкото да допринесе за епизода ….”Александър”! 🤪
По-нагоре , когато писах за разочарованието си от новогодишния брой , забравих да добавя , че щеше да е по-добре да бяха заложили на доказано забавни и умни гости като ….докторите и …..баааам …. в първия ден от НГ ги получихме  в двоен епизод ! Изобщо ….много зависи от гостите , а когато се заредят няколко по-скучновати епизода да вземат да канят периодично др Ненков и др Пелтеков ( хем умни; хем забавни; хем предаването върви с лекота) !

# 31
Дано не им хрумне да поканят пак някой виден комедиант. Това с Банков беше най-абсурдния епизод, та чак беше смешен. Просто трябваше да дават обратното, което той твърди за да спечелят Simple Smile

# 32
  • София
Дано да престанат да канят Гъмов. Мисля да му стигат вече изявите в това предаване.

# 33
Дано да престанат да канят Гъмов. Мисля да му стигат вече изявите в това предаване.
И аз съм на същото мнение...

# 34
То не беше "Аз обичам България", то не беше "Колко ми даваш", то не беше "Кажи честно", то не беше "Черешката", то не беше "Кой да знае".... отвсякъде изкача този лигав и противен Гъмов. Няма да забравя колко иронично и грозно се държеше във ВИП БРАДЪР и то с певци като Кичка Бодурова, която е постигнала доста в този живот. За разлика от него.

# 35
Гъмов в 'Колко ми даваш" беше пиян и едва стоеше на краката си. Изобщо не знаеше къде се намира и какви са правилата на играта.
Защо изобщо го канят този пияндурник.

# 36
Идвах и аз да се възмутя от постоянното присъствие на пияния и скучен Гъмов, ама вие всичко сте написали.

Започвам да се разочаровам и от Сашо Кадиев, вчера направо изпростяваше на моменти, явно компанията на Мариян Бачев не му идва добре.

# 37
  • София
Кадиев има някакъв говорен дефект с някакво хриптене.

# 38
  • София
Сашето е с обратна захапка и от там идва, но ми е супер симпатичен.

# 39
  • Разпиляна във въображението
Продължава да ме дразни смяната на местата. Сашо става направо нетърпим, не млъква. Дано в следващ сезон това да отпадне.

# 40
В началото бях скптична, но после все повече ми харесва предаването и с интерес го следим почти всяка вечер вкъщи /ММ се дърпа, ама търпи по-често/.
Съгласна съм, че напоследък на някои въпроси има очевидни нереални отговори, т.е. въпросите са по-лесни.
Идеята на Въпрос от публиката ми харесва, но "Смяна на местата - не" Simple Smile
Сашето, обаче покрай наличието на половинката, все едно само той има жена, постояннон ни напомня за нея и то с не на място изрази, много простотия, брат! Simple Smile Нея я гледах като гост, ми...семпла беше (мернах, че много хубава дума сте избрали за тъповат/а).
Гъмов вероятно съм го пропуснала - по-добре.

# 41
Съгласна съм, че напоследък на някои въпроси има очевидни нереални отговори...
Въпросът за комунистическия лозунг за животните си беше направо несериозен - никой не разбра отговора (дори тримата основни участници), и даже не го дадоха като визуализация. Остана привкуса на измишльотина.

Иначе предаването ме разтоварва, разсмива, но то и без кусури не може Grinning

# 42
  • София
"Някои учени откриха, че..." - т.е. любимите ми въпроси с изследвания/открития на "Магаданските университети" тази вечер остава последен, ама са и 2 поредени. Струваше си да чакам. Дано отново ме изненадат с щуро откритие и смях.
Особено на фона на Кошмарите - оттатък - не сме имали дилема у дома какво гледаме тази вечер.
ПП. Момичетата са супер в епизода. Дано не се удавят накрая на предаването. Доста загуби натрупаха напоследък (на финалното раздаване).
ПП2. Пак греда! Да ви се не видели и въпросите и псетата... Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 21:38 от EmBrother

# 43
Интересно

# 44
  • София
"Някои учени откриха, че..." - т.е. любимите ми въпроси с изследвания/открития на "Магаданските университети" тази вечер остава последен, ама са и 2 поредени.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт