Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 45

• 38 063
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Dark струва ли? На втори епизод съм и ми върви нещо бавно.

Може би най-добрият сериал. Има ли алтернативни субтитри, щото наличните са доста зле. Май доста време беше останал непреведен от немски.

# 136
Ландман 9ти епизод

Купър няма слаб момент, образът се развива главоломно, каква късметлийка е пустата мексиканка! А Томи може само да се гордее със сина си!
Жените има още какво да надграждат.
Но като цяло бих се радвала на продължение с втори сезон💪

# 137
За ден и половина изгледахме Dune: Prophecy. Много ни хареса. Видях, че има и тема, отивам с удоволствие да чета коментарите.

# 138
  • Berlin
Започнах Handmaids Tale, на 2ри сезон съм вече всъщност и колкото и да ми харесва Ник (😍), толкова Джун не ми харесва.

# 139
  • София
Приключих наскоро The Outlaws, неочаквана глътка свежест се оказа.
В момента почти съм преполовила Arcane, анимация не бях гледала и много ми харесва и сюжета, и как е направен.

# 140
  • addicted
begeli, по темата с индианците и отнемането на земите - не знам дали вече препоръчаха Bury My Heart at Wounded Knee - той разказва точно това, как ги лъжат с договорите и ги изселват.

Кажете някой хубав сериал без много драма. Не знам какво да гледам. Последните дни почнах два сериала ги заразях след първият епизод.

Аз тъкмо идвах да похваля Parenthood, който от скоро е качен в Нетфликс. Страшно приятен и разтоварващ. Лорън Греъм не може да излезе от ролята на Лорелай, но понеже и този сериал е в същия дух, жизнерадостничък и понапудрен (в добрия смисъл) - изобщо не ми пречи. Страшен бонбон е, никой не успява да ме подразни Heart

# 141
Кралят на Тълса, 1еп на 1 сезон, тази вечер по bTV от 22.15ч.

# 142
  • София
Първи сезон на Тълса е много силен, на втория се отегчих.

# 143
  • UK
Да питам, някой дали е гледал Локърби,  започнах го обаче нещо хич не ме грабва. Интересна ми е история, но всички включително и Калин Фърт са ми дървени.
 Най- накрая намерих къде да гледам Арчи с Роберт Дениро, страхотно начало.
  Кралят на Тълса ще почвам по Бтв, чела съм тук че е хубав.

# 144
На тези, които харесаха първи сезон на The Rig, искам да кажа, че Амазон пусна и втори сезон.

# 145
След като изгледах за втори път от началото From, не мога да си намеря нищо интересно за гледане.......

Гледах Silo, но втори сезон ми е доста муден. Тъмен, мрачен. Едва краят последната серия вкара малко динамика.

Dark не ми хареса особено. През цялото време ме дразнеше немския. /Но го гледахме с немско аудио, защото дъщеря ми тогава учеше немски/. Друг е въпроса колко объркан беше като цяло сериала и как накрая общо взето нищо не се разбра....

Handmaids Tale - едвам изтраях  неприятната главна героиня. Самият сериал също ми вървеше мудно, на моменти направо досадно. Но го изгледах все пак.

# 146
Разбра се - пространствено-времеви парадокс, който се самоунищожи (защото не беше възможно да съществува).
На мен немският ми харесва като звучене повече от английския. Испанският също. Не ги говоря, свикнала съм да слушам сериали с различно аудио. Английският като цяло ми звучи доста грозно, въпреки че го разбирам. Френският, турският и корейският са по-зле. На кантар съм за китайския и японския.

# 147
А моят вкус към езици е класически - английският е голямата ми любов, работя с него, френски, руски и родния български.
А немски да не чуя, затова едно време хич не се зачудих фр. г-зия ли да е или немска🙈 Всичко гледам в оригинал, немско не ми е попадало скоро, а и не търся, но това си е мое осмотрение на нещата🙈

Rogue Heroes, с.2

Много тестостерон, хубави млади мъже, ВСВ, кървави битки и екшън. Обичам Джак О’Конъл с готиния англ. хумор и убийствен, Irish accent 😍🙌
Много кръв, много неподправени емоции.
А и Доминик Уест е любим, неотразим🙌

Нов сериал, Families like ours, копродукция на Дания, Швеция, Норвегия, Белгия, Англия и Франция

Дания изцяло под вода, предстои евакуация. Като изгледам първите два епизода, ще докладвам.

# 148
За мен френският е като дращене с нокти по черна дъска. Даже престанах да гледам един канал в Ю туб (за сериали и подобни неща), защото водещата беше с гаден френски акцент (иначе говореше на английски).

Но май най-дразнещи са ми скандинавските езици -  по-миналата година гледах сериал за момче, което халюцинираше, че е Тор - не помня дали бяха исландци или нещо подобно, но не можех да понасям звученето (не е като немски, по-скоро като нещо между немски и английски, но изкилифанчено).

По една телевизия рекламират сериал, наречен Убийства отвъд Рая - това нещо като продължение на Убийства в Рая ли е, или приликата в заглавията и главния актьор е случайна? Мисля да го започна, въпреки че едва ли е нещо особено.

# 149
Аз гледах Lockerbie и съм писала вече в темата. Набира инерция, 5 епизод е много силен, но на мен ми беше интересен още в началото. Нямам забележки към актьорската игра. Идеално се справят.
Пътувам постоянно и нямам никакъв страх, който да е свързан със самолетни катастрофи, но вчера по време на един полет си мислех точно за сериала. Въздействащ е и Колин Фърт се справя много добре в ролята на родител, повел такава душегубна битка. И не само той.

Общи условия

Активация на акаунт