Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 45

• 37 624
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Сто години самота е хубаво заснет и е класика, но е прекалено драматичен за мен. Сигурно и затова не си спомням да съм чела докрай книгата, въпреки че я имаме. Мисля, че няма да гледам продължението (знам какво се случва и в началото на първи епизод има спойлер - тежка драма е до края).

След като вчела изгледах с усилие 4-ти епизод на ГМК, си изтеглих 8-ми и днес гледах последните три минути - изключително много се радвам, че си спестих 4 часа, по-добре да гледам стари криминални сериали по тв, отколкото това. За мен този финал е абоминация - не мога да го нарека по друг начин.
Скрит текст:
Едмон жално казва на Мерседес, че заминава завинаги и някакъв случаен свещеник му бил казал, че когато се готвиш за отмъщение, трябва първо да изкопаеш собствения си гроб. "Бил е прав" добавя с треперлив глас и аха да зареве. Тя го хваща за ръката и му казва "Любовта лекува". Край. Mask Няма повръщащо човече, иначе щях да сложа няколко.
Едмон е щастлив на финала на романа и определено не съжалява, че е въздал справедливост! Що се отнася до Мерседес - какво да кажа повече за нея...Техните пътища отдавна са се разделили и този похват да се върнеш при първата си любов, е подходящ само за сапунени опери - от онези с по 10 000 епизода.

# 121
  • София
Сериалът Готъм струва ли си гледането? С него смятам да запълнят времето до 1923.
За мен да, страхотен сериал, ако харесваш подобен тип тематика, ще те впечатли... един след друг ги разцъквахме с ММ епизодите... за сметка на съня Grinning

# 122
  • София
Готъм е много добър сериал, започвай смело. Simple Smile

# 123
Започнах Lockerbie: A Search for Truth, който едва излезе. Препоръчвам го. По действителен случай, приковаващ вниманието, направен перфектно. И с Колин Фърт в главната роля.
Тежък, но смислен.

# 124
Изгледах Sweetpea, давам му 7/10 и определено ще гледам следващия сезон.
https://www.imdb.com/title/tt11218290/

# 125
  • София
Dark струва ли? На втори епизод съм и ми върви нещо бавно.

# 126
Дарк е шедьовър, но ако не си записваш и го гледаш, докато правиш нещо друго, няма изобщо да разбереш какво се случва. Трябва да се гледа напрегнато, иначе не става.
И в един момент ще стане нужда да се записва кой в каква роднинска връзка е с останалите, защото нещата стават малко... ненормални.

# 127
За мен Дарк трудно би могъл да бъде задминат. Чак от записване няма нужда увлича:) Но да, гледай го внимателно. Първите 2-3 епизода въвеждат. Нататък темпото много се засилва.

# 128
  • Бургас
Дарк и за мен е номер едно, гледала съм го три пъти и не ми омръзва.
Намирам винаги нещо което съм пропуснала.
Как ми се гледа нещо подобно, а няма за жалост.

# 129
Няма. Залъгвам се с From и подобни,но...

# 130
  • София
Блатодаря. Прочетох какъв е сюжетът, май ще се въздържа засега.

# 131
На мен първите 2 серии на Калмарите ми тръгнаха слаби, някак бавни, но след последните ви коментари ще му дам шанс 👍

# 132
Dark струва ли? На втори епизод съм и ми върви нещо бавно.
Струва си до края на 2-ри сезон. После рязко заби надолу!

Калмарите са добре, макар че и те прекаляват с драмата на моменти.

# 133
За разлика от други сериали, Дарк е заснет както е планиран - няма пришити продължения. Така че това е историята, каквато е замислена отначало.

# 134
Третия сезон не е слаб. Може би последния епизод можеше да е по-хард.

Общи условия

Активация на акаунт