Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 45

• 37 616
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • Berlin
Писах по-нагоре, през юни ще излезе 3ти сезон на Squid Game. Защо го водят 3ти нямам идея, като е ясно, че ще продължим текущите игри.
Вярно, че 001 беше спечелил игрите, но явно е било късно, за да спаси жена си. Може би затова е останал там, кой знае. Отчитам като грешка, че нашият човек не се усъмни този път в 001, като се има предвид предишния му опит. И полицая и капитана на кораба…

# 106
  • София
На мен ми хареса сезон 2 на Squid Game
Давам 8! Simple Smile

И сериалът дотук си е ТОП Simple Smile

# 107
  • София

Вярно, че 001 беше спечелил игрите, но явно е било късно, за да спаси жена си. Може би затова е останал там, кой знае. Отчитам като грешка, че нашият човек не се усъмни този път в 001, като се има предвид предишния му опит. И полицая и капитана на кораба…

Според мен се осъмни, защото избра другия пред него и каза, че предпочита да бъде с приятел. Просто са оставили интригата за продължението. И за мен е по-скоро като допълнение към сезон 2. Казват, че третият ще е последен, но дали?

# 108
Започнах да гледам The Agency. След първите 10 минути разбрах, че е  американската версия на френския "Бюрото". Гледаем е, но го гледам предимно, за да сравнявам с какво американската версия е по-слаба от оригинала. Всичко като цяло. "Бюрото" е най-добрият сериал/филм на разузнавателни тематика, който съм гледал.

# 109
Започнах да гледам The Agency. След първите 10 минути разбрах, че е  американската версия на френския "Бюрото". Гледаем е, но го гледам предимно, за да сравнявам с какво американската версия е по-слаба от оригинала. Всичко като цяло. "Бюрото" е най-добрият сериал/филм на разузнавателни тематика, който съм гледал.
Може ли поне един пример с какво е по-слаб американския "Агенцията" в сравнение с френския?

# 110
Аз май се отказвам от ГМК - стигнах до 4-ти епизод и едва издържам глупостите, които са сътворили.
Скрит текст:
Вилфор зарови детето живо - защо?! В това няма никакъв смисъл.
И Едмон накара Кадрус да му прави проучванията, понеже най-богатият човек във Франция не може да си наеме образовани и способни хора, които да работят за него... От всичко показано до тук, Едмон изглежда доста простоват и емоционален - нищо общо с персонажа от романа. Въобще не ми харесва и не бих нито чела, нито гледала сюжет с тъп главен герой.

П.п. същото се отнася за Калмарите - няма логика Ги Хун да се върне в игрите, без да е подготвил нещо. Щом просто е влязъл там и се доверява на хора, които очевидно няма как да са на негова страна, значи е глупак и заслужава да го убият.

# 111

Може ли поне един пример с какво е по-слаб американския "Агенцията" в сравнение с френския?
[/quote]
Най-вече играта и избора на актьори. Всички актьори ми се струват по-слаби в американската версия, някои повече други по-малко. Има една агресивност, която я няма във френския оригинал.

# 112
Този Уикенд AppleTV е безплатен. Явно не съм гледала последния сезон на Slow Horses. Ще си направя маратон.

# 113
Подходи с ниски очаквания.

# 114
  • Berlin
Той нямаше намерение да влиза пак, а да хване Front man-а, ама не му се получи.

# 115
На мен последният сезон на Slow horses ми хареса колкото и останалите. Ако става дума, най-слабият за мен е първи сезон.
Тогава гледах доста серии накуп, защото бяха вече излезли и си спомням, че втори ми хареса доста повече.

# 116
Изгледах 100 години самота, хубаво е направен. Попрехвърлих книгата отгоре отгоре, че се мотае на село. Може и да я прочета. Не съм фен на магическия реализъм, но сериала е уловил правилно атмосферата на книгата - за мен. Красиво е направен, според доста хора - и достоверно. Фен съм на любовните романи, фентъзи и всякакви тийн книги, но толкова извратени отношения не бях виждала. Но явно си е класика. Повдига интересни въпроси, да. Сериала стига до средата на книгата, 2026 втора част.

# 117
  • Галифрей
Кажете някой хубав сериал без много драма. Не знам какво да гледам. Последните дни почнах два сериала ги заразях след първият епизод.

# 118
# 119
Сериалът Готъм струва ли си гледането? С него смятам да запълнят времето до 1923.

Общи условия

Активация на акаунт