Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 45

• 38 124
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
И аз останах разочарована от Selling the city. По принцип много харесвах Million Dollar Listing New York и очаквах нещо подобно. Но то се оказа боза, с "Кардашиански" привкус.
Райан Сърхант, който беше един от брокерите в MDLNY, има свое шоу по Нетфликс - Owning Manhattan. То е малко по-добро. Даже го подновиха за втори сезон.

# 181
Адоралова, потърси тук темите за Dark, там има събрана подробна информация кой,кога, къде и с кого.

# 182
Да, и в Гугъл има много родословни дървета, посветени на сериала (в различни сайтове). На мен ми беше невъзможно да запомня всички връзки, без да поглеждам в тях, а съм го гледала повече от веднъж. Затова споменах, че записките помагат. Simple Smile

# 183
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много обичам серии на тематика "Недвижими имоти". Мъжете са ок,обаче жените - как пък няма една,която да е естествена,да се държи нормално и да не преиграва с фасони и клюкарстване.
Аз в такъв бизнес няма да оцелея,ще ме прегазят нахалните перхидролки.
С 2 ръце препоръчвам The Parisian agency, Owning Manhattan, Selling Tampa..Има много богат избор в Нетфликс,но тези трите са ми топ,особено франзуците.И докато другите продават просто свръх луксозни имоти,в Париж освен имот,продават история и култура.

Не знаех,че има тема за Дарк,явно е бил много популярен тук.Ще погледна,благодаря.
Наистина много трудно ги оправям.През 5 минути питам съпруга ми този кой беше (Реджина чак на 7-ми епизод разбрах коя е,Хелге баща на кой беше,пак забравих..и ей такива:)

# 184
  • Вестерос
Изгледах втори сезона на Калмарите онзи ден. На мен супер много ми хареса! Не знаех, че  актьорът, който играе Танос, в живота е наистина звезда, много добре го изигра. За мен е добро развитие. Малко има изтървано от Ги Сун, аз лично бих повече се подготвила, може би и друга тактика. Яд ме е за няколко героя, че умряха. Но си имам любимци от новите и дано оцелеят. Според мен няма да има победител, ще се прецакат нещо игрите или поне се надявам. Харесаха ми първите два епизода и че разкриха доста неща от другите участници в игрите, а не само за играчите.

# 185
  • София
Creature Commandos
https://www.imdb.com/title/tt26545355/

Много силна анимация от Джеймс Гън.
Но не е за деца, да се знае.
Моето ревю за шоуто - в темата за Вселената на DC:
https://bg-mam.ma/p/1403796/49127634

Тиф,
При положение, че ще е финален сезон и аз не вярвам да има краен победител. Не знам обаче дали ще се стигне до финалната игра, защото ако се стигне би трябвало да останат само двама, трима, което не ме устройва, ама ич. 😀
От друга страна хората си искат игрите, изобщо малко патова ситуация се получава.

# 186
Аз реших, че ще изчакам финалът на Калмарите и ако той е добър, тогава ще изгледам двата сезона накуп.

# 187
И аз така 💪

# 188
  • Berlin
За съжаление, няма как да останат много живи от играчите, ако следваме логиката на първи сезон…😬
Танос участвал и в други филми, това не е първата му роля. Този актьор с куфарчето от метрото също е някакъв много известен, но аз изобщо ги не знам азиатските актьори.
Много мемета и постове ми излизат във ФБ сега за сериала с интересни факти, ама има и фейк, заради клик-бейтс или просто хората не са внимателни. Напр. Frontman и Ги Сун (нашият човек) били синове на дядото, 001, защото не можели да пият мляко, което всъщност не е вярно, защото полицаят видял дядото в първи сезон и не си казва “а, баща ми!”.😂 А по принцип мисля, че азиатците имат проблем с прясното мляко, не е нещо рядко и изключително.

# 189
  • Варна
 Идвам с положителен отзив за ,,Sweetpea"2024. Черна комедия. 6 епизода и, доколкото разбрах, ще има сезон 2.

# 190
  • Mediterraneo
Аз реших, че ще изчакам финалът на Калмарите и ако той е добър, тогава ще изгледам двата сезона накуп.

Simple Smile Simple Smile Добър според кого?

# 191
Според мен, ще прочета какво е станало. Simple Smile

# 192
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За Калмарите аз не видях много балансирани мнения (освен моето)  - или много го харесват, или го намират за провал.
Аз намирам за последния епизод ужасен провал и ненужен сценарии,затова съм 50:50,ако имаше игра в еп 7 и така се беше разрешил проблема,тогава мнението ми щеше да е изцяло положително.

Да, "ако той е добър" нищо не означава,защото е изцяло на лична преценка и трябва да се гледа:)

Започваме сезон 2 на Дарк.

# 193
Загледахте ли филма - Спирала по БТВ . Не съм наясно тук ли да пиша. Но е френски и ми напомни , че европейското кино е класи над американското. Припомних си филма - Всеки си има своя ад, сниман 1976г., където Ани Жирардо и сценария ме "оставиха без дъх" . Спомних си и сериала - Аз , Клавдий , където Малкъм Макдаул прави запаметяваща роля . Тези европейски филми бих сравнила само с Принцът на приливите , който ми е въздействал по този начин.

# 194
  • Варна
И аз харесвам сюжети с пътуване във времето, затова , с едно наум, гледах ,,Полунощ в Пера Палас"  https://www.imdb.com/title/tt13317508/
 Постарали са се комшиите, в С1 добре вмъкнали исторически факти, но С2 ме разочарова. Разпилян, объркващ... Нищо,  поне мога да казвам, че съм гледала един турски сериал.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт