Осмокласници 2024/2025 - тема 5 - празнично-ваканционна

• 30 743
  • 771
  •   1
Отговори
# 615
Честита внучка!
Да расте здрава и щастлива! 🏀 🧸 💜

Беше чудесна среща с прекрасни дами!

# 616
  • София
Благодаря, момичета! Да ви се връща, на кой когато му дойде времето Grinning

Аз станах рано, да му се ненавиди. Надянах екипа за спорт.....и седях 2 часа на дивана, облечена с него Joy
Ха-ха, бебчо, разби ме Grinning

# 617
  • София
Днес съм във вихъра на купона - наборите са на ски-училище, изпратих ММ в другия апартамент/да релаксне/, големият беше в стаята си и изчезна на урок по испански/по негово желание/. Лайф из лайф! Ако знаете как върви чистенето, докато съм набичила уредбата и пея с цяло гърло Joy Е, после ще се наложи да почерпя съседите, да са ми живи и здрави, че носят на музика и грачене Joy

# 618
  • София
Еее, значи спортният екип не е отишъл зян. Оползотворила си го все пак.

# 619
Честита внучка на Sali💕
Много да е здрава и щастлива!

# 620
Честита внучка и от мен.
Да е жива и здрава и всички около нея, да имате безкрайно хубави моменти заедно!

# 621
Честита внучка! Да ви е жива и здрава!
Благодаря и аз за организацията снощи! Чудесно си прекарахме, ноговорихме се и ми беше много приятно да видя лицата на пишещите! Страхотни сте, съоткачалнички!
На мен "нощният" живот не ми се отразява добре Grinning Не мога да се излюпя днес.

# 622
sali, честита радост! Да е жива и здрава, да расте щастлива и много обичана!

# 623
  • София
Ау, бебе Simple Smile жива и здрава да е.

Всички мои деца спаха днес до късно. В превод - кучето се падна на мен. Чувам го като скимти в другата стая и просто не мога да се обърна и да спя.
Хубавото е, че виното(бяло) беше приятно, нямам оплаквания.

# 624
  • София
Еее, значи спортният екип не е отишъл зян. Оползотворила си го все пак.
Отсрамих екипа преди малко - 20 минутки имитация на тренировка Joy Ииии, сега беж да чистя банята, там ще е "натоварване на всички мускулни групи" Joy

Сутринта рано-рано ми се обадиха и наборите. Всичко било екстра. После наборът пак звънна, стреснах се - не се е случвало да звъни толкова често в рамките на 1 ден Joy Ще чакам да чуя и обобщението на преживяванията привечер.

Някъде, не знам къде, мернах нещо, че можело било да им отпуснат четвъртък и петък за неучебни  - ако някой мерне официална новина, да свирне тук, плийз, да не ги подкарам към училище в четвъртък напразно

# 625
sali, честита внучка! Да е много здрава и много, много чудесни моменти заедно.
Донесохте ми усмивки с описанията за срещата. Страхотно е, че толкова хубаво е било.
Аз пък си взех изпита с отличен Blush, та и аз съм доволна. Поне не пропуснах срещата напразно.

# 626
  • София
Sali, честита внучка! Да ви е жива и здрава и много щастлива!
И аз да се включа с отзиви от снощи! Беше суууупеееер! Много смях и глъч! И много... вино! Но беше добро, щом днес не ми се наложи да търся шкембе чорба из квартала! 😁 А аз след сбирката и през едно барче минах, че и още газирано винце пих!🫣
Благодаря за организацията, айде скоро пак! 😘🎉

# 627
Sali, честита внучка! Да е здрава и щастлива!
И моето отсъствие е извинено, надявам се.
Днес ранните ангажименти минаха чудесно. Наборката е със сребро от зонално спортно състезание. Сега се прибираме от залата, аз съм с главоболие и се готвя за следобеден сън. Тя, обаче, няма умора и замина на рожден ден.
Не съм се съмнявала, че ще е прекрасно. Чакам следващата след-родителската или следващото общо събиране.

# 628
  • София
Сали, честита внучка! Да е живо и здраво малкото човече и да има много късмет в живота!

След вчерашната прекрасна вечер, днес с настроение направих един преход на Витоша. За първи път ходим над Кладница и много ми хареса.
В скрит текст качвам снимка на баджа, който ahoney направи за снощи. Супер як е и просто няма как да не го споделя.
Скрит текст:

# 629
Ети, наговорили сме се почти.
Ние бяхме по класически маршрут.
Поздрави Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт