Осмокласници 2024/2025 - тема 5 - празнично-ваканционна

• 30 742
  • 771
  •   1
Отговори
# 630
sali честита радост!
Днес наборът за пореден път доказа колко е трудно да комуникира...
Канен на рожден ден, до последно вчера уточняват час. За нас е важно да си направим нашата програма така че да го закараме и приберем след това. Стигаме до МОЛ-а в 15:30ч  и той заявява още час....,  а беше казал 16:00. Та мотахме се с баща му половин час да не би да отпадне събитието, а автобус за в къщи има едва в 17:30 ч. Сега сме в очакване кога ще звънне да ходи да го прибира.

# 631
  • София
Всеки отзив за снощи коментира пиенето. Joy ще ни излезе име във форума ей. Добре че се родило внучето, че да не са само бъчви и вино...

# 632
Честито внуче и от мен! Дано докато стане седмокласно, да не се налага да има такива истерии, каквито бяха нашите Simple Smile))

# 633
Честита радост, Sali!
Много здраве, късмет и любов на малкото човеченце! Да ви радва, да е безгрижна и усмихната!

За нас срока приключи. Аз не съм доволна, но пък при толкова "учене" и това е много....
Утре отиваме да пускаме лична карта, че ще ни глобят.

# 634
  • при моите любими
Sali, Честито внуче, да расте здраво и щастливо.
И аз благодаря за срещата. Беше наистина хубава и напоителна. Трябва скоро да има нова.
А мен вчера докато ме нямаше, ММ и наборът завели кучето на барбекю, някой му дал кюфтета и днес цял ден бере душа милото. Доста се притесних, но живна вече. Сори, че ви занимавам, но цял ден с това се занимавам.

# 635
Сали честита радост!!! Да е живо и здраво внучето, много щастливо и късмет да има!
И аз много се радвам, че се видяхме, следващия път с продължение!

# 636
  • София
Мъжка му работа, cydonia, дано четириногият мъник се оправи по-бързо Flowers Four Leaf Clover

Cabo, безценна беше реакцията на сервитьора, когато поисках още 1 бутилка. Пита ме "какво да бъде", викам му "все тая". Иначе не сме прекалили, сега да не ни излезе име. Просто компанията беше много яка и всичко вървеше гладко, без да се усетим. Всички можехме да се движим по права линия и всички успяха да слязат и да се върнат обратно по стръмните стъпала Joy

Etomira, zlatenceto, добре сте повървели, браво на вас Kissing Heart

# 637
cydonia, как е сега животинката? И на мен ми е много съвестно като страдат.

За следващи срещи ви предлагам и вариантите - разходка на Витоша (за който обича, има и мързеливи пътеки) и следобедни коктейли в руфтопа на Kitchen59 😁

# 638
  • при моите любими
Добре е вече. Цял ден повръща, не беше близнал и вода. Купих пробиотик и следобед му сварих ориз и пилешко, но всичко отказа. В късния следобед вече почнах много да се притеснявам и тъкмо бях решила, че ще тръгвам към някоя клиника, той реши да хапне, успях да му дам и прахчето и живна. Даже търси вече пак да яде. Ще му мине.

# 639
  • София
Моето яде кюфтета, ако му дам де. По изключение един вид, за Коледа. Мноогоо обича. Освен да са я натъпкали животинката, какви са тия хора ? Cry ще му мине,

# 640
И моят ги боготвори, но има декоративни породи с деликатни стомаси и като цяло всичко им е деликатно.

# 641
Ние имаме седемкилограмов, четиригодишен котарак, който предпочита нашата храна пред котешката. От котешката яде само една марка, при това само един вид паучета - пилешко. От човешката храна хапва и свинско, но на телешко и агнешко се муси отвратен.

# 642
  • София
Яде Royal Canin , там различните видове, почти без друго. Ако слуша +консерва. Ако не слуша,  Grinning пак Royal Canin за "склонни към напълняване кучета".  Баща й много я пази да не е дебела, изобщо тази тема му е централна тема, и за хора, и за животни. Ужасна досада ... Cold Sweat и мен ме тормози какво да ям и какво не , понеже е "въглехидратна бомба" Joy та кучето е под контрол също

# 643
Ние в двора сме с двама динозаври, овчарката е командоршият и освен неговото ядене, ходи да преслушва и купата на другия. И той е на гранули, колкото му е дневната дажба, ако му сложа една загребка повече, напълнява. Ако се докопа до кухнята краде и пържоли и риби и каквото има на масата, не ни чака ние да му дадем.  Все е ненаял се иначе.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 11:14 от Lollly

# 644
Ехааа, Sali, честита ви радост! Да е жива и здрава внучката !
Чудесни и описателни баджове сте имали Smiley

Общи условия

Активация на акаунт