Осмокласници 2024/2025 - тема 5 - празнично-ваканционна

• 30 784
  • 771
  •   1
Отговори
# 510
При нас има бланка, качена в школо, но не е задължителна, просто за улеснение на родителите. А да се подписва бележката от двама родители, не съм чувала

# 511
Тези бележки ги подписвам и изпращам само електронно вече 2 години.

# 512
  • София
С тези бележки се смях много в старото училище, имам електронен подпис и я свалих от сайта, попълних , подписах електронно и изпратих в школо на класната, викам си - айде станахме и ние модерни. Да, ама не, класната ме помоли да разпечатам електронно подписаната бележка, да я подпиша и на ръка и така да я занесем, направо паднах от коня. Иди обясни, че всяко дете може да си подпише родителя, а ел. подписа е много по-сигурен, ама нейсе. Виж за подпис от двамата родители е ново 20 - тоест детето няма право да отсъства ако единия му родител е в командировка например.

# 513
Не знам дали гледат стриктно за два подписа. Но фигурират в бланката. За подпис, с електронен подпис и аз пробвах в старото училище и също ме помолиха да разпечатам и подпиша. Вече не се и пробвам.

# 514
  • София
Аз съм си написала свой си текст в тази бележка Joy Миналата година на сайта на училището ми беше попаднала бланка, в която фигурираше "гр. Русе" и реших аз да си напиша - тази година използвам и за наборите същата.
Класната на големия ми син беше споделила на РС, че имало случай, в който баща направил проблем, че детето му отсъствало по семейни причини - родителите били разделени. Затова и изискват явно автограф от всички.

# 515
  • София
Е, той бащата може да иска и баба му да подпише бележката, но това не означава, че трябва да го слушат. 🤣 Няма никакво значение, че родителите са разделени.

# 516
  • при моите любими
Имам бланка от старото училище и ползвам нея. С един подпис е и в новото не са ме връщали за два подписа.

# 517
  • София
И аз изпращам само с моя подпис, не са ми връщали нищо.
Да напомня на съоткачалките от 2АЕГ, че утре вечер ни свикват на среща - само за тези, чиито деца ще ходят на ски-училище.

# 518
  • София
И тези, които няма да ходят на ски-училище ги викат, но половин час по-рано. Не знам защо ще ги разкарват и тях.

# 519
  • София
sanaka, има опция само за пребиваване в хотела, без карането на ски - може би трябва да подписват декларации, знам ли.

# 520
  • Пловдив
За електронно подписани бележки дори не ми беше хрумвало Simple Smile Утре набора има за задача, да пита, дали може (надявам се там поне новите технологии да са навлезли).
В Пловдив минават на онлайн от сряда до 4.03, а кмета на града им дава 6 и 7. Ще си изкарат една ваканцийка. ММ е в шок и се надява и от Правец да не ги пуснат Joy
Сутринта пък казаха, че тук в Шумен нямало кой да разпише заповедта за ОРЕС, та аз съм си тук

# 521
  • София
sanaka, има опция само за пребиваване в хотела, без карането на ски - може би трябва да подписват декларации, знам ли.
Аха, разбрах. Ми да се изразява по-прецизно класната. Joy Че както го е написала, аз друго разбрах.

# 522
Нашите съм ги подписвала с ел.подписа, приеха ги без проблеми.

Как ви върви при вас оформянето за срока?

# 523
  • София
Засега е оформен само по рисуване ИУЧ.

# 524
Като написа рисуване ИУЧ, моето има оценка по това, но в същото време няма оценка само по рисуване. Стои си празна клетка. Не че съм се притеснила, но едва миналата седмица видях, че имат рисуване иуч и рисуване.

Общи условия

Активация на акаунт