Жените над 40:)

• 20 528
  • 628
  •   1
Отговори
# 150
  • Далечният изток
Ами като няма чувство за хумор, да се обижда Mr. Green
JoyJoyJoy
Не се сетих да си оправдая поста от към смешната страна...
Защото си бях супер сериозна Smiling Imp

# 151
  • София
Какво значи жените не падат по-долу, да не би да ни е забранено да се държим като мъже? Значи като влачим хомота наравно с мъжете, всичко е точно, но като споделим искрено мнение, особено ако е лошо мнение за мъж, внезапно става проблем. Мъжете над 40 изглеждат точно като жените над 40 - застаряващи. Жените обаче не коват мъжете заа старческото погрозняване, а при мъжете грозотата се утежнява от простотията им.

Абе всичко е шеги и закачки, докато го правят те, и после рязко посърват, като и ние се включим Joy Ми тогава просто да не започват Wink

# 152
Каква песен щяхме да пеем, ако бяхме на 20? 🤔 Да се включим в хора на женомразците? Да оплюваме 40 годишните жени, колко сме млади и желани ние, а те колко не стават? 😄🤣

Въпреки несъществените опити за философстване и замазване, съвсем категорично стана ясно, че 40 годишните сме зле. Не ни харесвате не само като жени, но очевидно и като събеседници, а тук списващите мъжкари не само са физически атрактивни, но и много интелигентни, галантни и чаровни, съответно - страшно желани от млади девойки. Освен да ви пожелаем наслука в писането във форум "Тийн проблем", защото не виждам какво правите тук.

# 153
Какво има да се обижда човек от истината?
Въпросният шегаджия, за когото казах, че ползва термина "втора употреба" и за себе си казва, че и той е оттам (има дете и раздяла, но не беше женен за майката).
Братовчед ми пък, който е разведен, и той в групата 40-50г. специално ми е казвал, че сега ходи само с разведени жени с деца. Вика за какво ми е някоя млада без деца, нали веднага ще почне да иска деца от мен, пък аз вече си имам.
Така че първа, втора, или трета ръка, за всеки влак си има пътници и както каза колегата по-горе, хубаво е всеки да е наясно какво предлага и какво търси, тоест как се позиционира на пазара и в коя таргет група е.

# 154
Само на вас не ви е ясно какво предлагате и в коя група се позиционирате.
Жените тук не видях да се изхвърлят, като например: на 55 съм, но повече от 40 не ми дават; нека си кажем истината, сексуално ме привличат до 25 годишни мъже, все пак в леглото е друго, знаете Wink; мъжете на 40+ да си знаят мястото и всичко ще бъде наред;

# 155
В бг мама още не съм видяла и един мъж - от тези денонощно хейтещите по жените, - който да е благодарил за тукашната оценка, която е получил. Все обидени и наскърбени. От истината. И без никакво чувство за хумор.

# 156
Абе, и жените някои не си поплюват. Отишла на детската площадка, па я сбъркали за сестра на детето ѝ. Ама и майка ѝ я бъркали за нейна сестра. Пък и баба ѝ я бъркали за сестра на майка ѝ. Ако беше система от уравнения и трябваше да се реши, излиза, че някои жени ги бъркат със сестри на баба им. Супер...

По-напред прочетох за 50-годишния младеещ монтьор, който упреква жените, че били повърхностни, защото не искали да се запонават с него, като е с мръсни изпоцапани дрехи. Е, колко трябва да ти липсва комън сенс за това и вероятно за още куп други неща, че да тръгнеш с мръсните дрехи на публично място да се запознаваш с хора. Хората нормално ги е срам да излизат с мръсни дрехи обикновено.

# 157
  • Out of the Mix
Светът е шарен, има от всичко, и всякакви.
Комичното е, когато "парадирането" и "надуването на балоните" не отговаря на действителността, и на 4 очи всичко лъсне.
Но когато самочувствието е с покритие, всичко е точно.
Всеки решава в каква светлина да се представя и държи в обществото, като сам си носи кръста, и жени, и мъже.

Луудс, ако всички бяха 20-25 г., нямаше да ми е ок. Динамиката на общуването с 20 годшина е една, и бързо омръзва. Всичко, почти всичко би се въртяло около флирта, секса, което много скоро ще омръзне, а за връзка, много трудно, все едно ще ти е дете.
Зависи и какво иска човек от връзката и живота; не всичко е свързано с това да се размножиш, че на всяка цена да търсиш и искаш 20-30 годишна "за всеки случай"; или за "престиж", може би, едва ли не.

Твърдението ти за жените 40+, че губели от сексуалността си, въобще не е вярно.
Да, има хормони, да може да имат някакви здравословни неразположености и т.н., но и много от 20-30 г. са с куп проблеми.  
Може да са позагубили колагена, или младежкия вид, повечето, но далеч не значи, че няма младолики, поддържани и готини, и то без никакви интервенции.
Затова казвам, че винаги всичко е до конкретен екземпляр.

Една жена 35-45 по принцип може много повече да ти даде житейски и като партньор, стига да се харесате и да имате химията, и тя да не е "спала" през формиращите години.
Накратко.

Весело посрещане на Новата година и бъдете здрави! Wine GlassTada

# 158
И аз питам какво има да се обижда човек от истината. На 55 изглеждал 15 години по-млад, честно ли? Това колаген, еластичност на кожата, равен тен и др.от вчерашна дата са полов диморфизъм; за мъжете единственият признак за стареене е пускането на шкембе.

# 159
По някаква причина мъжете в СО приемат остаряването по-трудно.
Иначе, да - все жените са сочени за повърхностни.

Бояна да се произнесе защо се получава все така.

# 160
Жените били губели своята сексуалност на 40…
За какви комплекси става дума, дами…

Оф защо все на нас се довлича най-утрепаното от мъжкия пол, нямат ли си форум

# 161
Жените на 40 :Какво ни има? Наскоро познат ми сподели, че за него сме "втора ръка". Та как мислите вие?
Много извадено от контекста ми звучи. В каква връзка ти казал това мнение? Да не би да си се опитвала да то заинтригуваш и той да те е отхвърлил. Не става ясно.
Иначе има жени на 40+, които изглеждат по-добре от момичета на 15, има и не толкова привлекателни жени, които изглеждат, като лелки.
То ако не съм в процес на търсене на партньор или да искам да си доказвам, че още  изглеждам перфектно, сигурно ще ме жегнат тези думи. Но ако нямам нужда от валидация, затова колко струвам ще ми е смешно това инфантилно изказване. Явно и той търси в друга категория, но не намира каквото търси.

# 162
Този израз "втора употреба" и от сорта е отражение на възпитание и манталитет. Един възпитан човек ще си намери друга тема за разговор, а не как на 40 не ставаш.

# 163
Защо пък да не става като е от втора употреба?
Специално този мъж, за когото говорех, съм го чувал да казва на жена "запознай ме с някоя приятелка втора употреба, като мен" - тоест, той точно такава си търси. И го казва с усмивка и никой не се обижда.

# 164
  • София
Втората употреба крие съкровища, еко френдли е, устойчиво, носи радост и на нас и костенурките. Pre- loved 🥰

Всеки да си говори каквото ще, но има норми в общуването и случайно или целево изтървани думи, прикрити зад глупав хилеж е индикация за прикрита простотия или човешка злост.

Общи условия

Активация на акаунт