Жените над 40:)

• 20 525
  • 628
  •   1
Отговори
# 135
Жените на 40 :Какво ни има? Наскоро познат ми сподели, че за него сме "втора ръка".Та как мислите вие?
Нищо ви няма както няма нищо на мъже, които не са високи или нямат коса или имат шкембе или не са богати или живеят с родителите си и т.н. все мантри повтаряни тука. Вече в какъв контекст е казаното е друг въпрос. Единствения проблем на жените над 40 (че и над 35), който аз виждам са нереалните претенции и изисквания, неотговарящи на това което предлагат и в такъв случай разбира се че и възрастта е сериозен фактор, защото това е просто природа, която не е политкоректна и изобщо не и дреме, че някоя ще се засегне. Но това си е проблем на съответните жени, има достатъчно такива, които разсъждават трезво какво представляват и се съобразяват с това.
Дефинирайте "нереални  прененции", моля.Нещо не Ви разбрах:))))))

# 136
има достатъчно такива, които разсъждават трезво какво представляват и се съобразяват с това.
Какво представляват? Ама, ако може, по-подробно. Явно имат някакви "недъзи", пък аз,  досега се гледах (огледалце, огледалце Simple Smile  ) и не открих никакви.

ПП - опа, ставаме две неразбрали какво е искал да каже автора

# 137
  • Далечният изток
Има право мъжът да не харесва 40+ жени. Вече го казахме, ама пак да го повторя. Има право да не харесва стари, грозни, дебели жени, жени с черна коса или жени с руса коса, прости, безработни и т. н.
Жена също има право да не харесва дебели, плешиви, ниски, стари или млади, мързеливи и т.н.
Аз съм висока жена и просто ненавиждам ниски мъже. Те не са виновни, че са ниски, но просто аз не ги харесвам. Това дава ли ми право да ти кажа - разкарай се бе, джудже, и не ми се мяркай, че не мога да те гледам? М?

# 138
  • Столичанин ама не в повече :D
Жените на 40 :Какво ни има? Наскоро познат ми сподели, че за него сме "втора ръка".Та как мислите вие?
Нищо ви няма както няма нищо на мъже, които не са високи или нямат коса или имат шкембе или не са богати или живеят с родителите си и т.н. все мантри повтаряни тука. Вече в какъв контекст е казаното е друг въпрос. Единствения проблем на жените над 40 (че и над 35), който аз виждам са нереалните претенции и изисквания, неотговарящи на това което предлагат и в такъв случай разбира се че и възрастта е сериозен фактор, защото това е просто природа, която не е политкоректна и изобщо не и дреме, че някоя ще се засегне. Но това си е проблем на съответните жени, има достатъчно такива, които разсъждават трезво какво представляват и се съобразяват с това.
Дефинирайте "нереални  прененции", моля.Нещо не Ви разбрах:))))))
Претенции неотговарящи на собствените възможности. Кое не разбра?

# 139
  • Далечният изток
Тя не трябва да има претенции към малоумници, които не знаят кога и пред кого, и какво да кажат?!
Мда, не трябва е възпитана и любезна към такива, а трябва с най-наточения сатър да ги реже...

# 140
Не знам какво е казал, какво е мислил и какво се е опитвал да каже познатия на авторката на темата, но и тук колежките не падат по-долу в хейта стещу мъжете. Биете ни по всички параграфи.

# 141
  • Далечният изток
Не знам какво е казал, какво е мислил и какво се е опитвал да каже познатия на авторката на темата, но и тук колежките не падат по-долу в хейта стещу мъжете
... които припяват на познатия на авторката и хейтят също.

Никога няма да си позволя да хейтя всички мъже, защото обичам мъжете. Тези, които хейтя, не са мъже.

# 142
Абуто, как очакваш да бъде посрещан, който и да е дошъл на женска територия и опитваш се да ни обясни, че жените над 40 не стават?
Първо поне половината сме над 40. Второ другата половина са напълно наясно, че ще станат над 40. С две думи обидата е за 100% от списващите тук.
Колко пък трябва да си прост, да дойдеш тук и в желанието си да жужиш , правейки се на пич в кошера, да пляскаш подобни дивотии? ...  
Че колко трябва да си смотан да се опитваш да си придадеш стойност по този начин? И като сложиш, че сме наясно, че са мъже дето са си изрязали ноктите, глътнали шкембето пред огледалото и вече са топ и смятат, че заслужават минимум 25 годишна моделка ... ама им се налага да пишат в бг-мамма за женско внимание. Пфу.

# 143
Какво значи жените не падат по-долу, да не би да ни е забранено да се държим като мъже? Значи като влачим хомота наравно с мъжете, всичко е точно, но като споделим искрено мнение, особено ако е лошо мнение за мъж, внезапно става проблем. Мъжете над 40 изглеждат точно като жените над 40 - застаряващи. Жените обаче не коват мъжете заа старческото погрозняване, а при мъжете грозотата се утежнява от простотията им.

# 144
  • София
Абуто, как очакваш да бъде посрещан, който и да е дошъл на женска територия и опитваш се да ни обясни, че жените над 40 не стават?
Първо поне половината сме над 40. Второ другата половина са напълно наясно, че ще станат над 40. С две думи обидата е за 100% от списващите тук.
Колко пък трябва да си прост, да дойдеш тук и в желанието си да жужиш , правейки се на пич в кошера, да пляскаш подобни дивотии? ...  
Че колко трябва да си смотан да се опитваш да си придадеш стойност по този начин? И като сложиш, че сме наясно, че са мъже дето са си изрязали ноктите, глътнали шкембето пред огледалото и вече са топ и смятат, че заслужават минимум 25 годишна моделка ... ама им се налага да пишат в бг-мамма за женско внимание. Пфу.

Ако бяхте масово на по 20г друга песен щяхте да пеете. Сега, не искам да се заяждам, но живеем сякаш в едно хиперсексуализирано общество, където някой мъже гледат на жените САМО като сексуални обекти. Навлизайки в 40те си години, жените губят своят сексуалност и остаряват и съответно губят тази си стойност. Това не значи, че нямат други ценни качества. Жените 40+ биха могли да допринасят със своята мъдрост, ако имат такава. За всичко в живота си има време и това да остарееш с достойство си е умение.

Според мен, това че един мъж вижда в женското съсловие само сексуални обекти, не значи че е обидно за жените, които не са толкова фертилни. Има жени, които гледат на мъжете само като статус и ходещ портфейл. Сугирно тези жени ще кажат по адрес на бедните мъже, че са втора ръка хора. Вяроятно в техния мироглед е така. Проблема тук не е в жените 40+, а в наблюдателя който освен крака, гъз, цици не вижда нищо друго. А може би няма друго за гледане ... знам ли !?

# 145
  • София
Какво? Аз пък се дразня, че именно съм над 40 и някои мъже гледат на мен като сексуален обект, а не като друго. Поне нещо като приятелка да беше! 🤣
А те - ама очилата ти, устните ти, гърдите ти - скука!

# 146
Не знам какво е казал, какво е мислил и какво се е опитвал да каже познатия на авторката на темата, но и тук колежките не падат по-долу в хейта стещу мъжете. Биете ни по всички параграфи.

Какъв е проблемът един мъж на 40 години да чуе странична женска оценка за себе си? Особено, ако е от комичния типаж - женомразец, който обяснява как младее с 15 години, а жените какви са смотани, понеже не му връзват.
Аида хубаво сумира "форумния герой", не трябваше да го трие.

# 147
  • Далечният изток
"Жените 40+ биха могли да допринасят със своята мъдрост, ако имат такава. За всичко в живота си има време и това да остарееш с достойство си е умение."

???
Човек, ти за баба си на 80 ли говориш?!
Ехооо, я слез на земята!

Ема, да не се обиди... Щото ще се познае. Не че ми пука, ама нека не съм толкова зла Grinning

# 148
Ами като няма чувство за хумор, да се обижда Mr. Green

# 149
  • София
Жените над 40 не спират да са сексуални обекти, но сигурно спират да са парче месо за някои примитиви, което, признавам, е облекчение.

Общи условия

Активация на акаунт