Жените над 40:)

• 20 521
  • 628
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Сори, прекалено си нисък за мъж.
Не харесвам плешивци.
Не мога да съм с мъж, който има по-голямо шкембе от корема на бременна жена.
Готин си, ама вървиш с две ремаркета, а аз съм спортна кола.
Миришеш на старчески дом.

Ако следваме логиката на мъжете, така трябва да режем Grin

Джемсе, дай снимка на тоя Ален Делон, да го видим колко е Ален Делон, че той самият Ален Делон не беше никакъв Ален Делон след определени години Joy

# 121
  • София
За размера можеш да прецениш овреме и да нямаш претенции, за изпълнението можеш да намилаш с кеф. Две минути си е лична обида.

# 122
Дефиницията на "втора употреба" е неясна, тоест не е ясно какво е имал предвид авторът. Grinning Бих му задала уточняващи въпроси. Има жени над 40, не са се омъжвали и нямат деца. Ако те също са втора употреба, кой ги е употребил? Open Mouth

# 123
Сори, прекалено си нисък за мъж.
Не харесвам плешивци.
Не мога да съм с мъж, който има по-голямо шкембе от корема на бременна жена.
Готин си, ама вървиш с две ремаркета, а аз съм спортна кола.
Миришеш на старчески дом.

Ако следваме логиката на мъжете, така трябва да режем Grin

Джемсе, дай снимка на тоя Ален Делон, да го видим колко е Ален Делон, че той самият Ален Делон не беше никакъв Ален Делон след определени години Joy
Ама каква си майтапчийка, Лъвице! Ако някой се обиди на тези безобидни шеги, значи е пълен киселяк (това беше точната дума, нали?)! 😆
Но така е по-добре, нали? С невинни шегички да си кажем истината, защото е хубаво нещастният ухажор своевременно да разбере защо е отблъснат, а не да блъска плешивата глава на ниското си тяло в стената дни и нощи!

# 124
Газлайтът ми е специалност.
Да идат на орди.
Ще бъдат наместени нахалните мъжорлета 🤣
Разбира се, че ако е арогантно нагло съществе, ще си получи дозата "хумор ".

# 125
  • София
Повечето даже нямат капацитет за хубава обида.

# 126
Аз ли нещо не съм в ред ,че този Ален Делон изобщо не го харесвам,дори и на младини?
А относно мъжете генерално,ами извинявам се ако обидя някой, но младежите 20-25г са много зле-оскубани ужасно вежди,по-гладки ръце и крака от моите,не можещи една крушка да завият,стискат се едно кафе да почерпят някоя мадама,иначе чакат те да ги свалят....
25-35г са по-добре,дошли са на себе си вече,може да има някакво попадение сред тях
40+ тумбаци,плешиви,сърдити и мърморещи,оглеждащи се за агнешко,дето изобщо не им е в таргета. Иначе седнали да коментират жените,че само пари искали и били втора ръка...  Боже боже. А толкова запазени жени съм виждала 40+,мъжете къде се слагат изобщо. Иначе добри попадения има на всяка възраст,но са рядкост.

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 22:51 от Karina-88

# 127
Тъй като Ани-то не се вясна повече да каже млад или стар е простакът, обидил зрелите жени, да се върна на обобщението на лъвицата за увехналите 55-70 г. мъже.
Мой роднина, освен че изглежда като Ален Делон, но с по-светла коса (преди да побелее Simple Smile ), на 67 години качи Матерхорн (по Италианския ръб), а на 70 - Класическия на Северната стена на Мальовица, като даже изводи 2 от въжетата.
Да повторя - внимавайте с обобщенията, възможно е да бъдете разбрани превратно Wink
==================================
Ако изглеждах като Ален Делон (не изглеждам), много слабо би ми дремело коя пишман-психоложка на каква корица на какъв учебник ме слага Wink
А локация  на господина? Моля😁

# 128
  • Out of the Mix
Нищо им няма на жените 40-40+, екстра са си. Sunglasses

Карина, така е -> добрите попадения са си рядкост. Намират се иначе. Wink

Ани
, обичаш да флиртуваш гледам, което е чудесно, проактивна си, ама 60+, че даже гледам 65-67+, не ти ли идва деди вече, баща може да ти е? Simple Smile Нищо, че е планинар, или плувец, нека, жив и здрав.
Сякаш мъж 40-50 би бил партия за теб.
Може и по-млад 2-4 г.

Някой беше написал, че има жени 40-40+ нераждали, без предишни бракове, в чудесна форма и тонус, и т.н., има.

# 129
Нищо им няма на жените 40-40+, екстра са си. Sunglasses

Карина, така е -> добрите попадения са си рядкост. Намират се иначе. Wink

Ани
, обичаш да флиртуваш гледам, което е чудесно, проактивна си, ама 60+, че даже гледам 65-67+, не ти ли идва деди вече, баща може да ти е? Simple Smile Нищо, че е планинар, или плувец, нека, жив и здрав.
Сякаш мъж 40-50 би бил партия за теб.
Може и по-млад 2-4 г.

Някой беше написал, че има жени 40-40+ нераждали, без предишни бракове, в чудесна форма и тонус, и т.н., има.
Не, заинтригувана  съм.😊😊Даже доста😊

# 130
Bow... не мога да го напиша, има впечатляващи рекламни умения. Joy Трябва да работи в рекламна агенция и/или такава за запознанства. Smirk

# 131
Тука един много прост казва, че на жените първа ръка над 40 им викали "стари моми". И обикновенно, ако излезело нещо втора ръка си е късмет. Повечето са трета, четвърта.
Тъпанар.

# 132
  • Далечният изток
Ани на 40+ може да е на 60 примерно, то си е все 40+... Joy

# 133
Жените използват няколко цифри. 18, 20, 30 и 40+.
То да не е цветове да са хиляди.

# 134
  • Столичанин ама не в повече :D
Жените на 40 :Какво ни има? Наскоро познат ми сподели, че за него сме "втора ръка".Та как мислите вие?
Нищо ви няма както няма нищо на мъже, които не са високи или нямат коса или имат шкембе или не са богати или живеят с родителите си и т.н. все мантри повтаряни тука. Вече в какъв контекст е казаното е друг въпрос. Единствения проблем на жените над 40 (че и над 35), който аз виждам са нереалните претенции и изисквания, неотговарящи на това което предлагат и в такъв случай разбира се че и възрастта е сериозен фактор, защото това е просто природа, която не е политкоректна и изобщо не и дреме, че някоя ще се засегне. Но това си е проблем на съответните жени, има достатъчно такива, които разсъждават трезво какво представляват и се съобразяват с това.

Общи условия

Активация на акаунт