Жените над 40:)

• 20 502
  • 628
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз нямам нужда да обяснявам на някой друг как и защо ме е обидил. Истината си е една и тя е, че  20 годишна ще върже на 40 годишен само ако има дебел портфейл. А тези без портфейлите, но с големите мечти, свършват пиейки бири в кварталната градинка и философствайки как няма нормални жени и как всички само пари търсят.
Не си права. Срещала съм няколко доста красиви млади жени през годините, които бяха лудо влюбени в 25-30 години по-стари мъже, които хич не блестяха с портфейл. Просто обичат по-възрастни мъже. Вече е модерно и момчета да си падат по по-възрастни жени. Ходи ги разбери, но е факт.

# 106
40+ съм и никога не съм си падала по по-малки. Допреди две години максималната разлика в моя полза е била 2 години, което е нищо. Последната година обаче почнаха да ме канят на срещи и да търсят контакт предимно мъже с 5, 6 и повече години по-малки. Те мен, а не аз тях!
В момента имам един ухажор, който е на около 25. Много е забавен как подскача като ме види. Общи познати се майтапят с мен да съм му дала шанс. Е, няма шанс. Както каза някой по-горе, педагогическите ми способности не са на ниво.

# 107
Иииий, добре че ми напомни. Отивам да се обръсна.
Жилет, чисто ново ножче. Ще стана като Ален Делон и Брад Пит едновременно.

За Ален Делон е добре да уточниш за кой период от живота му, че той, освен че умря, в последните си времена хич никак го нямаше. Че и психически...
Като Цезар в Астерикс и олимпийските игри обаче беше бомба ! На сеемсе и няколко.

# 108
Ако някой няма никакъв  интерес, защо е нужно да се обяснява. Или това е още една екстра, с която да отблъснеш допълнително. Кой е нисък, кой пълен, кой глупав или стар... Показваш липса на интерес или казваш и толкова. Защо е нужно да се прави подробен анализ и научна дисертация? На  мен много близки мъже са ми споделяли, че е абсурд да имат връзка с глупава жена. Виждат хубава жена, но когато проговори  бягат. Grinning

Ален Делон, никога не ми е харесвал, може би защото съм втора ръка. Ако бях трета, като майка ми, щях да съм влюбена в него.

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 17:10 от zavs

# 109
Не е нужно да казваш твоята истина, защото ...
Скрит текст:
всеки вижда по различен начин живота, такива коментари кой какъв е най-добре всеки да си ги задържи за себе си, дебел, слаб няма значение, а за увреждания това пък въобще не трябва да се коментира. Каква е целта, смисъла?
И този български манталитет да си кажеш, ама аз съм открит, казвам каквото мисля не е никакъв позитив, макар, че е някаква особена гордост. Възпитания човек не прави такива коментари, не обижда и се съобразява какво говори, защото не всичко което си мислим трябва да го казваме. Това не е позитив, а първично поведение.

Макактакабе?!?
Не беше ли само една истината? Вечна, неоспорима, най-правилната? Вашата?
Покрай празниците сте се разпуснали нещо, щом ни се разрешава (частично Simple Smile ) и на нас Simple Smile по някоя и друга истина.
Сега, че не трябва да я казваме, това се подразбира. Благодаря все пак Heart Decoration

Явно това с възрастта важи с пълна сила и при мъжете, щом редовно срещам обяснения как бил на еди колко си, ама изглеждали 10-15 години по-млади Laughing Пък този на 55 скоро ще гони 70-така и ни на вид ще го докарва, ни на функция Wink
При мъжете важи още повече, защото твърде много от тях и леко над 30 вече са тумбаци и не полагат никакви грижи за външния си вид. Жените се държим повече на ниво.

Не е проблем, че обобщавате. Всички хора, повече или по-малко обобщават. Проблем е, че съзнателно, манипулативно и едностранчиво обобщавате, поставяйки се винаги в изключенията.
И още - еднообразността на коментарите не допринася никак за утвърждаване на достоверността им. Омръзват, с една дума Wink

# 110
  • София
Ален Делон е азбучен пример за нарцисист. Даже, ако има учебник за това, трябва да е в първия урок.
Аз пък не понасям сингъл мъже над 40. На външен вид може и да са ок, обаче в главата са издухали гарнитурата тотално. Дори и да им е малък километража.

# 111
  • София
На 53 съм и с наднормено тегло. Обаче мъжете ме харесват, като се наглася съм екстра. И без да се наглася, пак съм хубава. Надявам се обаче да сваля килограми, просто е по-здравословно, а и по-елегантно. По-млади мъже не харесвам, само по-стари, ама да имат пари. Ако нямат, значи не се справят. Връщам се да дочета от начало.

# 112
Тъй като Ани-то не се вясна повече да каже млад или стар е простакът, обидил зрелите жени, да се върна на обобщението на лъвицата за увехналите 55-70 г. мъже.
Мой роднина, освен че изглежда като Ален Делон, но с по-светла коса (преди да побелее Simple Smile ), на 67 години качи Матерхорн (по Италианския ръб), а на 70 - Класическия на Северната стена на Мальовица, като даже изводи 2 от въжетата.
Да повторя - внимавайте с обобщенията, възможно е да бъдете разбрани превратно Wink
==================================
Ако изглеждах като Ален Делон (не изглеждам), много слабо би ми дремело коя пишман-психоложка на каква корица на какъв учебник ме слага Wink

# 113
  • София
Да ви кажа, май най-важно е излъчването. Да си позитивен, млад по дух, добронамерен и други такива. Тогава възрастта не е толкова важна.

# 114
  • София

Не е проблем, че обобщавате. Всички хора, повече или по-малко обобщават. Проблем е, че съзнателно, манипулативно и едностранчиво обобщавате, поставяйки се винаги в изключенията.
И още - еднообразността на коментарите не допринася никак за утвърждаване на достоверността им. Омръзват, с една дума Wink
И как се поставям в изключенията? Нито съм мъж, нито съм жена с ботокс и личен фитнес инструктор, нито ми е работа на почти 50 да изглеждам като на 20, нито го твърдя. Просто жените повече се грижат за външния си вид, особено у нас, това са факти. Никъде не твърдя, че аз съм от тези жени, или че за жените писателки е ултра важно да са манекенки.

# 115
А как да коментираме факта, че във форума Бг мама, в който пишем, битуват основно жени 35/45 +, но присъстващите мъже, спокойно коментират, колко много не харесват жените на тази възраст?
Защо сте тук? Какъв е този мазохизъм? 🤔

# 116
Те затова са тук.
Лелите да ги харесват.🤣

# 117
  • София
Аз разбрах, че е ок да кажеш на мъж, че го режеш, щото му е малък, щото той и без това си знае, че му е малък Smile

Не мисля, че жена (или мъж) на 40+, с деца, развод е "втора употреба". Обикновено хора, чието его не може да понесе, че някой друг е бил пръв, предпочетен, се е размножил преди него и т.н., имат нужда да обличат чуждото минало в такива термини.

# 118
А как да коментираме факта, че във форума Бг мама, в който пишем, битуват основно жени 35/45 +, но присъстващите мъже, спокойно коментират, колко много не харесват жените на тази възраст?
Защо сте тук? Какъв е този мазохизъм? 🤔

Няма как, защото не вярвам да ви привлича коментирането на лъжи. Никой от малкото тук пишещи мъже не е написал лоша дума по адрес на 35/45 жените.
Това което се случва, е че жени споменават подобни прости мъже от реалното си обкръжение и ги подлагат на коментиране тук. Попитайте жените, разкзващи тези си неприятни преживявания, дали описаните от тях мъже пишат в бгмама.
Дано ви отговорят, защото подобни авторки на теми май влизат колкото да пуснат мухата и повече не се вясват.
Вероятно подставени лица на собствениците, чиято задача е генериране на трафик в сайта.

# 119
Върнете се назад и прочетете, явно не сте.

Абсурд да кажа на мъж, че не става, защото му е малък и/или 2 минути по часовник не ме устройват, но като гледам желанието им за искреност и истината и само истината, започвам да се чувствам лицемерка...

Общи условия

Активация на акаунт