Жените над 40:)

• 20 568
  • 628
  •   1
Отговори
# 195
Бояна, не исках да споря. От гледна точка на мъжете го казах, защото от моите наблюдения така мислят. Ако не са оплешивели и ходят на някакъв фитнес, направо самочувствието е в небето. Само се загледай колко богаташи, дето могат да си го позволят, се разделиха с жените си и 50 - 60 годишни чичаци си взимат жени на по 20. И после почват да дрънкат за голямата любов и правилния партньор. Че как се не намери един, дето голямата му любов да е на 40, а не някое младо моме?

# 196
Аз винаги съм бил точно обратното. И шкембе си имам, и доста от косата замина, и мускулите не са това което бяха макар още да ги има, и вече не пиша в графата за цвят на косата "черна". Макар млад - на 18 изглеждах като на 25, на 30 като на 40. И сега на поне 15 отгоре. Ген. Не мога да направя кой знае какво. Жена ми за сметка на това изглежда доста по-млада за годините си и ми е приятно като ми кажат - "Ей млада жена си си взел".
За протокола - 40 годишните за мен са млади жени, че даже и момичета.

# 197
  • София
Бояна, не исках да споря. От гледна точка на мъжете го казах, защото от моите наблюдения така мислят. Ако не са оплешивели и ходят на някакъв фитнес, направо самочувствието е в небето. Само се загледай колко богаташи, дето могат да си го позволят, се разделиха с жените си и 50 - 60 годишни чичаци си взимат жени на по 20. И после почват да дрънкат за голямата любов и правилния партньор. Че как се не намери един, дето голямата му любов да е на 40, а не някое младо моме?
Един познат, на когото казах, че е педофил като ди Каприо, ми отговори, че наистина гледа да са до 25, защото след това имат и свои проблеми, а той вече има 3 деца, не знам колко бизнеса, и не може да се занимава. Разбирам го. На 25 са ми млади, но и аз предпочитам някой на 30, вместо някой на 60, поне за неангажиращи отношения, че си имам около мен достатъчно хора с дълбока душевност. Това в кръга на цинизма и сарказма.
Но пък едно е да харесваш млади, друго да не си даваш сметка, че не си на 20. Просто е прието да не е проблем дядка с момиче, не че дядката си вярва, че е свеж. Все повече дядки има около мен, че нали и аз не съм на 20, говорим си и те знаят, тревожат се и се виждат, че не са свежи.

# 198
  • София
Щях да си трая, ама след като го споменахте

ПС: догодина 2025, текущото му гадже ще стане на 26г. Стискайте ѝ палци

# 199
  • Далечният изток
Така е, но го изкарват като проблем само на жените, не се виждали какво представляват, пък имали прекалено големи изисквания. Аз такива жени не съм срещала, тези, които го говорят това, не знам и те дали са срещали. Може и да има такива, но това за изискванията за мъжете важи в още по-пълна степен. Такива мъже поне съм виждала, и тук ги виждам.

Верно по-добре си трай, че ако с актьори се сравняваш....

# 200
Може да е цинично за някои, но аз така живея.
Давам приоритет на по-младите и привлекателни за мен мъже. Не е нарочно, комуникирам и с 40-годишни. Имам достатъчно интересни и интелигентни приятели, с които мога да водя по цели нощи интелектуални/философски/житейски разговори на по питие.
Слабо ме интересува какво мислел Пенчо или Пенка от Сусурлево или дори от центъра на София за жените на 20-30-40, ако аз си живея и се чувствам добре.
Та.
Препратката е, че всеки човек сам малко или много създава собствената си реалност с нагласите си и начина на мислене.
Ако се ограничи в мисленето си – ооо, ето аз съм на 40, вече не ставам за нищо, защо да се грижа за себе си, защо да не се отпусна и отпоря шкембе, да се разплуя на спокойствие вече, жената ме харесала, имам деца, кола, апартамент.
Умората от живота се пренася и по лицата и телата. И това личи и отблъсква.
Всички сме хора и не сме топ постоянно, но отказът от живот и липсата на живец, лично мен не ме привличат.

# 201
Проблемът на бг мъжа не е остаряването, а едни миризми, които мъжете развиват, от стомашна флора до зъби и дъх и всичко; изпотяването, лошата кожа и прочее, които с годините ги правят нетърпими.
Разбирам един поддържан човек или Лео да искат по-млади, но на повечето чичаци надеждите са смехотворни.

И именно тоя тип обича да говори против остаряването на жените. Нищо че много жени може и да напълняват или сбръчкват, но се стараят с храната, денталната и всякаква поддръжка и нямат, с извинение, смрадливия проблем на чичака

# 202
  • София
Лудсман, дано успехът на Лео те топли, докато се опознаваш с дясната ръка Laughing

Иначе Лео добре че има пари. На вид спря да става много млад. Харизматичен също не ми е. Ама мъжка работа... Един мъж някъде нещо да е направил и да става, всички ще си припишат негови заслуги като свои Laughing

Абуто, не всеки изтегля джакпота от генетичната лотария. Важното е да си пич и нещата се случват. Ти определено си показал, че имаш пичовска страна. Само не позволявай токсичната среда тук да ти влияе Wink

# 203
Абуто е пич, но леко ми се струва докачлив. Бързо поддава на женската увереност и мнение.
Извъртя ли баницата с късметите за утре заран, Абуто?
Да кажеш после какво ти се падна.
//
Тези детински сравнения с популярни личности дори ще ги подмина.

# 204
  • София
Ама като ще пляскаме таблици на известни, ето ви я Мадона.
Там само за едно нещо не съм съгласна - аз лично не мога да си помисля за някого на възрастта на дъщеря ми или около нея.

# 205
Много интересна дискусия се е развихрила в темата и разбирам гледната точка на мъжете.
40 - годишна жена не може да е толкова вървежна като 25 - годишна, колкото и да e поддържана и да ѝ се иска, най - малкото, защото не е в таргета на болшинството млади мъже. Нормално и напълно разбираемо за всички - еволюция, биология и инстинкт за възпроизвеждане.
Застаряващите пък 40+ мъже се докопват до млади жени само ако са щедри и имат финанси и желание за глезотии по тях.
Аз лично вървя стремглаво към 40 и съм страшно доволна, че не съм такава патка като на 20 във всяко отношение - сексуално и емоционално най- вече. Също мисля, че поддържана 40 - годишна със спортна фигура има предостатъчно кандидати, че да не жали, че не я сваля всичко живо като на заветните 20.
И тя си избира между тях съвсем селективно какво ѝ пасва за моментната ситуация в личния живот. Мнозинството жени вече са имали брак/връзка и дете и не всяка е заинтересувана от съвсместен живот с нов партньор. Като наблюдавам хич не са за жалене и хич не са спрели да излъчват сексуалност и атрактивност.
По повод примера на Дорис с нейния познат - четох преди много време статия, че двойките, които имат стабилна и дълга връзка, почиваща на обич и доверие не забелязват промените в партньора като другите и не забелязват толкова бързо и лесно няколко килограма и бръчки повече, а запазват образа като в началото на запознанството си. В тази връзка изказването на колегата не ме изненада и ми стана мило, защото съм го забелязвала и в други двойки.

Дай Боже всички, които все още не сме - да станем на 40, 50, 60 и тнт + в добро здраве и с акъла си. По - млади няма да ставаме, остава само да работим над себе си, че пуста суета - баба ми и на 80+ не я напусна.
Весело посрещане на Новата година!

# 206
Разбирам опита за бъзик с младите гаджета на ИЗВЕСТНИТЕ личности. Нещо като "отмъщение", че сме безпощадни в тази тема. Wink
Стани известен, доказал се, забавен, със заслужено самочувствие, поддържан, елитен мъж, който има какво да предложи на жени на всяка възраст па тогава говори, че предпочиташ млади дами.

# 207
Мадона е привлекателна не заради външния си вид, а заради дързостта си. Иначе, и тя изперка, да.
Ни Ален Делон, ни Лео Каприо са ми коректив за секси мъж. За моят вкус са ужасно блудкави и като млади, и като по-възрастни.

# 208
На мен веднъж ми се случи един колездач да се забие в стълб, щот се обърна да ме гледа. Значи всички колоездачи на света ме харесват
Неква такава логика виждам тука
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 209
Бях доста млада. Седяхме с приятелка отвън в  едно градско кафене. На съседна маса имаше според мен тогава "възрастен мъж" със започнала да се прошарва коса. Нормален мъж, но много силно приличаше на баща ми, какъвто съм запомнила образа му от снимките. Аз го зяпах, тя го зяпаше, защото споделих защо го зяпам. Та чак човека дойде да се запознаем. Разбира се не му казах "Гледам ви, защото приличате на поумрелия ми баща и се самосъжалявам!" Държахме се нормално, колкото е било нормално за тогавашните години с много кикот. Видимо поласкан си тръгна човека, че е получил внимание от млади момичета и то без да го търси. Вероятно и той живее с мисълта, че е младолик и жените го заглеждат. От къде да знае, че съм виждала в него баща си и нищо друго!

Общи условия

Активация на акаунт