Жените над 40:)

• 20 595
  • 628
  •   1
Отговори
# 210
Е, не, Дорис, те се усещат тези неща. Simple Smile
А и мъжете по-рядко изпадат в състояния "тя ме погледна, значи е влюбена и ще се женим". Както правят немалко дами.
//
Рф, готвим се. Аз съм готова – кетъринг и най-добрата компания. Какво му трябва повече на човек. Какво да правя, освен да си почивам в бг-мама и си хортувам на питие паралелно с компанията. Комуникираме по всички канали вече.

# 211
Мда, мъжете почти никога не изпадат в състояние "тази е влюбена и ще се женим", те изпадат в състояние "тази ми е навита и иска да палуваме ". Но предполагам, че под повърхността са също толкова наясно, че нещата рядко са точно така от два погледа и малко кикот.

# 212
  • София
Мъжът можем да не знаем как и в какъв контекст го е казал, ама пък за сметка на това тук побързаха да се включат други, та не останахме без материал Laughing

А по какво разбра, че Анито не е чела Оруел?

# 213
Оставете им на тия мъже поне едно превъзходство да опитват да имат – великодушието на знанието. Joy
Че то хептен им се свива инак мъжеството.
Да си прекрасна, забавна, желана, че и да можеш да избираш и си чела 768668 книги.
Това вече е крайно нахалство. Grin

# 214
Примерно контекстът може да е бил: "Защо не искаш да те запозная с моята прекрасна 53-годишна дружка, ти си на 41, тъкмо ще си паснете!" И лирическият герой е почнал да се отбранява, защото е едно от редките изключения, които не си падат по милфове. Simple Smile

# 215
Е, със сигурност НЕ е от редките изключения на мъже, които са се научили да не къкат публично...

# 216

Други пък пораснахме, по-директно казано остаряхме, само физически. Ментално сме си все така интересни и готини. Съдба, кво да я праиш...

# 217
По-скоро авторката е искала вниманието му, но с изненада е разбрала, че въпросния набор я намира за втора ръка. Пък може и да не е първия, който и показва незаинтересованост, което тя отдава на възрастта. Но като изчезна и не дава яснота ще си съчиняваме.

# 218
Тя му се е молела за внимание, а той от отчаяние как културните му думи не минават, накрая ù е казал, че е дърта.
Дам, най-автентичната хипотеза.

# 219
  • По света и у нас
Още не съм над 40, но мозъка ми върви 5 години напред от средностатистическата ми връстничка та ще кажа какво ни има:  на 40 вече не могат да те разиграват така както са могли на 20 и 30 и съответно не си им забавна.
Говорих си и с един мъж навремето той каза че 40 годишните имали един такъв “ръб” докато 30 годишните още ставали били меки.
Това важи и за мъжете - до към максимум 40 мъжа е склонен да се нагажда, по нататък иска да хитрее защото не му се занимава да се показва колко може. Така е и с 40 годишните жени.

# 220
Само да започна с това, че не си търся мъж. Аз имам нещастието да изглеждам 10-15 г. по-млада и това ми пречеше да си намеря сериозен мъж за семейство между 30-40. Първо обръщаха ми внимание млади момченца, които по принцип не ме интересуват и са ми гнусни. Наборите не ми обръщаха внимание, а аз като покажа интерес към тях, ме искаха само за секс, защото един 39 годишен няма да прави семейство с 39 годишна - или има достатъчно деца, а аз искам свои, или ще си търси някоя по-млада за семейство. Имаше и гнусни дъртаци, гонещи петдесетака, които се сетили да правят семейство, ама им се иска някоя да изглежда 20-30 години по-млада от тях. Бих родила дете сама от донор, но не и да се хвана с някой такъв. Да си намерят някоя на тяхната възраст, с тяхната външност, с техния пенсионерски манталитет, защото не са Леонардо Ди Каприо.

Беше брутално и травмиращо за мен. Променят си отношението на 180 градуса като им кажа на колко съм години. Нищо друго не се е променило в мен. Съжалявам, че не съм лъгала.

Случвало ми се е да се движа в някоя среда, където даже не ме интересуват мъжете, защото са женени и те да се държат добре с мен докато не разберат че съм около тяхната възраст и тогава да почнат да говорят мръсотии около мен и на мен. Не ми е приятно.

Аз съм търсила някой на моята възраст плюс/минус 4 години, ама никога не съм излизала с по-млад, само с до 4 години по-възрастни.

# 221
  • София
Съжалявам, но оплакването ти, че не си срещнала подходящ мъж за семейство поради външния ти вид, звучи абсурдно.

Впрочем, съчувствам. Познавам и жени, и мъже на тази възраст - 38-39, и изпадат в лека паника, че са изпуснали влака.

# 222
  • София
Това звучи нелепо, извинявай. Не си си намерила мъж не, защото изглеждаш млада, нещо друго е. Досега не съм срещала някой, който да има проблем, че изглежда по-млад и по-красив от останалите. Винаги е обратното.

# 223
Повечето жени изглеждаме по-млади от възрастта си известно време, след което нещата рязко идват на мястото си. При всички случаи това винаги е позитив.
Иначе е съвсем възможно да срещаш предимно неподходящи индивиди с разминаващи се приоритети с твоите и това не зависи от някакви погрешни действия, или недостатъци. По принцип е трудно да си намериш половинка, то  затова дори ако успееш, шансовете за сполука не са много добри и поне в 50 процента от случаите нещата завършват с развод.

Но привлекателната външност и младоликостта, като един от най-големите плюсове в нея няма как да са пречка, а винаги предимство.

# 224
Ами. Всички си изглеждаме на възрастта, просто се внушава нереалистично кофти представа как изглежда човек на Х години и като ги навършиш, си казваш - я, не изглеждам толкова стар всъщност. Разбира се, има и разни влачени от пороя изключения, които изглеждат доста зле, например близначките Олсън и Линдзи Лоън, които са на моите години, но изглеждат потресаващо за възрастта си дори с интервенциите и процедурите. Но това не значи, че аз младея за годините си, просто те изглеждат стари.

Общи условия

Активация на акаунт