Жените над 40:)

• 20 605
  • 628
  •   1
Отговори
# 225
Шадоупанда, не ти е това проблема, че изглеждаш по-млада, бъди сигурна.
Ако изглеждаш, де, че това е пак субективно ти какво мислиш как изглеждаш и как е в действителност.

# 226
  • София
Абсолютно на всеки му личат годините. Виждала съм изумително добре изглеждащи хора, и жени, и мъже, но без една бръчка, идеални тела и пак се вижда, че не са на 20, когато са на 30-40 и повече. Езикът на тялото, кожата, погледът, просто показват, че човекът не е по-млад, отколкото е. Възможно е просто да не си се влелчил и вчичил, но толкова.

# 227
Линдзи Лоън (тя била Лохан всъщност) на мен ми харесва как изглежда, не изглежда старееща. Виж близначките Олсън и сестра им, която в момента май е с по-активна кариера от тях, наистина са с вид на по-стари. Генът им е такъв явно.

# 228
Има хора, които не изглеждат на биологичната си възраст,  в кралската тема показваха един принц ли беше, който е около 30 години, а изглежда като в прогимназията.  С алкохол и нощен живот пък можеш да си докараш преждевременно състаряване, оплешивяването на мъжете също е фактое. Солариума и живота на открито. И още разни други неща.

Ние сме си едни биологични роботи със срок на годност, това е. Ако щеш да се разчекнеш от процедури и здравословен живот, амортизацията си върви. Затова и младостта е ценност, хората искат да я притежават, да върнат своята, или да докопат чуждата сексуално. Една от най-скъпите стоки е младостта,  някои даже отиват в крайности, но това е вече патология и даже подсъдно.

# 229
  • Countryside
Факт е, че жената на 40г е може да изглежда зашеметяващо, особено ако има вкус и пари.  Но е и факт, че няма как да излъжеш природата, а фертилността е нещо много измамно на 40+, защото ти може и да младееш, може и да се поддържаш, да спортуваш и прочие, и да си мислиш, че всичко ти е топ, но качеството на яйцеклетките не зависи от външния ти вид. И това е факт не само за жените, но най-вече.

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 18:46 от Г-жа Букет

# 230
Аз покрай детето се състарих с десетина години и продължавам.

# 231
  • Countryside
Аз покрай детето се състарих с десетина години и продължавам.
Това е друга истина, която никой не ти казва Joy за мен лично е за предпочитане обаче, пред Мазератито на Вальо от звездната тема Joy

# 232
  • София
Е, с 5-6-7 годинки може да варира външният вид...
За фертилността вече отдавна не се безпокоя, аз там съм се отчела.

# 233
Аз също съм на мнение, че няма как 40 годишен да бъде сбъркан с 25 годишен, нито 55 с 40. И за жените важи. Хората може да изглеждат добре за възрастта си - което в днешно време изобщо не е рядкост, - обаче на живо да се скрият с 10-15-20 години... не става така.

# 234
  • Out of the Mix
Скрит текст:
Има хора, които не изглеждат на биологичната си възраст,  в кралската тема показваха един принц ли беше, който е около 30 години, а изглежда като в прогимназията.  С алкохол и нощен живот пък можеш да си докараш преждевременно състаряване, оплешивяването на мъжете също е фактое. Солариума и живота на открито. И още разни други неща.

Ние сме си едни биологични роботи със срок на годност, това е. Ако щеш да се разчекнеш от процедури и здравословен живот, амортизацията си върви. Затова и младостта е ценност, хората искат да я притежават, да върнат своята, или да докопат чуждата сексуално. Една от най-скъпите стоки е младостта,  някои даже отиват в крайности, но това е вече патология и даже подсъдно.
Затова става дума.
Както и за "забавяне процесите на стареене", "оксидативен стрес", борбата с него и свободните радикали, посредством богата и разнообразна диета с максимално проста храна с високо съдържание на антиоксиданти, полифеноли и т.н. Но това трябва да ти е начин на живот.
Майка ми, примерно, последните 4-5 м. изцяло промени режима си, и смъкна 7-9 кг., чувства се много по-добре, с повече енергия, и не става дума за гладуване, а какво ядеш.
Аз от 15+ г. не съм мръднал. Имам си мои си режими и начини.
Пороците тип алкохол и цигари изобщо трябва да отсъстват по дифолт.
Червеното вино, примерно, което пийвам бутилка, две, три годишно, също не е толкова полезно, ако се прекалява, алкохолът е канцероген.

Фертилността и при жената, и при мъжа, мисля е ясна, и няма какво да се коментира.

Ако предположим, че на човек лайфстайла му е по гореописания, то бич си остава стресът, който последните години е масов, води до какво ли не, вкл. схващания, прешлени се стесняват и т.н.

Отново стигаме до приоритети. Ако ти е важно да минимизираш потенциалните вреди от "изпускането на края", просто го правиш, ако не, никой не може да ти помогне.
Гаранция няма за 100-летие, но не пречи да "удължаваме" и "забавяме", доколкото може и позволява генът на всеки.
Не на последно място да се чувстваме добре в кожата си.
На мен роднини, като се видим по празници, всеки ми прави комплименти и се коментира, само ме питат какво правя. Говорим си, но малко от тях са склонни на "промени", сега и веднага, все нещо има, от което не могат да се откажат.

# 235
Стига с тия цифри. Важното е да сме живи, здрави и щастливи.
Щастлива Нова Година ви желая Champagne

# 236
Интересно е и в живия живот ли така се комуникира?
Срещаш се с някого – здравей - здрасти.
– Много ми хареса как коментираше последния филм на Алмодовар. И аз много хо харесах. Мисля, че имаме общи интереси за кино. А между другото, ти на колко години си?
– 42.
– О, ужас, няма да ни се получи, аз съм фертилна (респективно - аз съм толкова младолик, с по-големи от 25 не излизам).
– Чао - чао.

Защото лично аз не поставям подобни бариери в общуването. Е, сега, ако е под 20 или над 70 ще го заобиколя елегантно. Но подобни заклеймявания ощетяват по-скоро общуващия. Бедност, бедност.

# 237
На мен пък ми стана смешно с правенето на комплименти от роднини, и то комплименти на мъж.

Ние с моите роднини не сме много по куртоазията.

# 238
Е нали знаете приказката за "Трите дара"?
Като ОТИДЕШ НА ГОСТИ - кажи нещо хубаво за домакините, нещо хубаво за децата им, нещо хубаво за домът им! Остави красиви и искренни подаръци, които да се рават и след като си тръгнеш.
Като ТИ ДОЙДАТ ГОСТИ - направи комплимент на госта, покажи че се радваш, че е в домът ти, изпрати го с хубави думи до вратата - да си тръгне с хубави подаръци от гостуването.   

Това е възпитание - но съответно те учи да не приемаш за спонтанно възклицание всеки комплимент. По-скоро да осъзнаеш и оцениш, че хората с които си имат желание да се чувстваш добре в тяхната компания и те ценят.

# 239
Така е, ама "изглеждаш много младолик/слаб..." и пр. комплименти на мъж, са си доста странни комплименти.

Общи условия

Активация на акаунт